מקור החידה הזאת לא בישראל. במדינות אחרות ילדים לומדים לספור כבר בגילאי גן.אני לא מבין, איך ילדים שלא יודעים ספרות יצליחו לספור כמה עיגולים יש?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקור החידה הזאת לא בישראל. במדינות אחרות ילדים לומדים לספור כבר בגילאי גן.אני לא מבין, איך ילדים שלא יודעים ספרות יצליחו לספור כמה עיגולים יש?
זה לא משנה מתי הם לומדים לספור, מה שניסיתי להגיד, שרעיון החידה הוא לראות את המספרים כציור ולא כמספר כפי שאנו מכירים אותו, משהו שרק מי שלא יודע ספירה יכול לעשות (לטענך יוצר החידה), אבל מצד שני אתה נדרש לספור את העיגולים.מקור החידה הזאת לא בישראל. במדינות אחרות ילדים לומדים לספור כבר בגילאי גן.
זה לא משנה מתי הם לומדים לספור, מה שניסיתי להגיד, שרעיון החידה הוא לראות את המספרים כציור ולא כמספר כפי שאנו מכירים אותו, משהו שרק מי שלא יודע ספירה יכול לעשות (לטענך יוצר החידה), אבל מצד שני אתה נדרש לספור את העיגולים.
מקווה שהייתי ברור מספיק.
אני בטוח שמבוגרים יצליחו הרבה יותר טוב מילדים.
בשביל לפתור את החידה אתה צריך לספור את העיגולים בכל שורה.יוצר החידה לא כתב שום דבר על ספירה. תקרא את ההוראות באנגלית.
בשביל לפתור את החידה אתה צריך לספור את העיגולים בכל שורה.
הכוונה בילדים טרום בית ספר היא לילדים שאינם יודעים לספור.
לא חשבתי בכלל על ילדים בגן או בבית ספר. הכוונה של החידה היא לראות את המספרים כציור ולא כמספר. מי יכול לעשות את זה? מי שלא יודע לספור - ילדי טרום בית ספר (ברור שיש ילדי גן שיודעים... זאת רק לשון ציורית).זה כי אתה חושב על גני ילדים בארץ.
בן דוד שלי בן 6 בארה"ב והוא יודע גם לוח הכפל. מלמדים אותם בגן.
אח שלו בכיתה ג' יודע כבר מה זה בסיס עשרוני ובסיס הקסדצימלי. הוא יודע להעביר מספרים מבסיס הקסה לבסיס עשרוני..אני הייתי בשוק... זה משהו שבארץ מלמדים רק באקדמיה או בהשכלה על תכונית.
אבל זה מה שקורה שנותנים חינוך טוב.
גילוי נאות: הוא לא בבית ספר ציבורי.
לא חשבתי בכלל על ילדים בגן או בבית ספר. הכוונה של החידה היא לראות את המספרים כציור ולא כמספר. מי יכול לעשות את זה? מי שלא יודע לספור - ילדי טרום בית ספר (ברור שיש ילדי גן שיודעים... זאת רק לשון ציורית).
מצד אחד הם יכולים לפתור את החידה במהירות בזכות זה שאינם יודעים לספור, אבל מצד שני הם נדרשים לספור כדי לפתור את החידה. זאת סתירה.
כנראה שנתפסתי על זה יותר מידי בגלל שאני נמנה עם ציבור המתכנתים.
הבנתי מה הרעיון מאחורי החידה, פשוט הכיתוב שגוי. מתכנת (או כל אדם מבוגר) יפתור את החידה הרבה יותר מהר מילד טרום בית-ספר (שלא יפתור אותה בכלל...).אני גם מתכנת... זה לא שאלה של מה אתה יודע ומה אתה לא יודע.
גם ברוב בתי הספר הפרטיים לא מלמדים את מה שציינת למעלה בארה״ב.זה כי אתה חושב על גני ילדים בארץ.
בן דוד שלי בן 6 בארה"ב והוא יודע גם לוח הכפל. מלמדים אותם בגן.
אח שלו בכיתה ג' יודע כבר מה זה בסיס עשרוני ובסיס הקסדצימלי. הוא יודע להעביר מספרים מבסיס הקסה לבסיס עשרוני..אני הייתי בשוק... זה משהו שבארץ מלמדים רק באקדמיה או בהשכלה על תכונית.
אבל זה מה שקורה שנותנים חינוך טוב.
גילוי נאות: הוא לא בבית ספר ציבורי.
יש הבדל גדול בין לדעת לספור לבין להבין מספרים. זה כמו שתשאל איך מי שיודע לקרוא לא יודע לכתוב (יש מליוני אנשים כאלו ואני אחד מהם).אני לא מבין, איך ילדים שלא יודעים ספרות יצליחו לספור כמה עיגולים יש?