הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדורי שינה חזקים

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום לכולם,
קשה לי להרדם בשעות קבועות.
ואני בצבא אז כמו שאתם רואים יש פה בעיה.
למשל ללכת לישון ב4 לפנות בוקר ולקום ב 1 בצהריים אין לי בעיה.
אבל ללכת לישון ב 10 ולקום ב 6 בבוקר יש לי בעיה כי אני לא נרדם בסביבות השעה 10-11.
תמליצו על כדורי שינה

שלום לכולם,
אבל ללכת לישון ב 10 ולקום ב 6 בבוקר יש לי בעיה כי אני לא נרדם בסביבות השעה 10-11.
תמליצו על כדורי שינה

קודם כל,
אחרי חופשה תמיד קשה לחזור לישון מוקדם 😃 כמו שאתה רואה גם אני כאן.

לדעתי לפני שאתה מתכוון לקחת כדורים כאלה ואחרים, תבדוק את הסיבות הרגילות.
יש רעש בשעה שאתה רוצה לישון ?
אתה ישן צהריים ?
יש אור , אנשים שערים ומדברים ?

תנסה לפני כדורים להבין את הסיבה מסביב לזה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל,
אחרי חופשה תמיד קשה לחזור לישון מוקדם 😃 כמו שאתה רואה גם אני כאן.

לדעתי לפני שאתה מתכוון לקחת כדורים כאלה ואחרים, תבדוק את הסיבות הרגילות.
יש רעש בשעה שאתה רוצה לישון ?
אתה ישן צהריים ?
יש אור , אנשים שערים ומדברים ?

תנסה לפני כדורים להבין את הסיבה מסביב לזה.
גם לפני החופש היה קשה לי להרדם.
ןאני לא ישן צהריים והסביבה לרוב חשוכה ושקטה.
יש לי קצת דברים מלחיצים על הראש אבל אני לא חושב שזה קשור.

גם לפני החופש היה קשה לי להרדם.
ןאני לא ישן צהריים והסביבה לרוב חשוכה ושקטה.
יש לי קצת דברים מלחיצים על הראש אבל אני לא חושב שזה קשור.

בטח שקשור...
מחשבות/לחצים/דאגות הכל מפריע להירדם ...
תנסה להשתחרר מזה כשאתה הולך לישון.

או לעשן משהו. או לקחת תוסף כמו אבץ. מלטונין גם עוזר. בכל מקרה תלוי עד כמה אתה רוצה לבלוע כימיה.
אפשר גם לעשות תרגילי נשימה,יוגה ומדיטציה. או שאתה יכול לבלוע כדורים של מגנזיום,אל טיאנין ומלטונין.
או להסתכן בגדול אם תעשן איזה קטנה.
אני סובל מאותה בעיה. אתה יכול גם לקרוא ספר משעמם העיקר לא להתרכז במשהו כמו מסך מחשב או טלויזיה כי דבר כזה רק יעיר אותך.

או לעשן משהו. או לקחת תוסף כמו אבץ. מלטונין גם עוזר. בכל מקרה תלוי עד כמה אתה רוצה לבלוע כימיה.
אפשר גם לעשות תרגילי נשימה,יוגה ומדיטציה. או שאתה יכול לבלוע כדורים של מגנזיום,אל טיאנין ומלטונין.
או להסתכן בגדול אם תעשן איזה קטנה.
אני סובל מאותה בעיה. אתה יכול גם לקרוא ספר משעמם העיקר לא להתרכז במשהו כמו מסך מחשב או טלויזיה כי דבר כזה רק יעיר אותך.

אתה יכול להעיד שאבץ עזר לך להירדם אחי ?

אתה יכול להעיד שאבץ עזר לך להירדם אחי ?
לפני שנתיים כשלקחתי ישנתי טוב. עכשיו אני בסייקל אז אני כל היום אקטיבי ובקושי יושן 7 שעות. בלילה 3 4 בצהריים ובערב משלים קצת..
גראס עזר לי אבל זה 120 שקל לגרם. מלטונין עולה 250 שקל אבל שוב- אם תפסיק לקחת יהיה לך קשה יותר להירדם. אולי פסיכולוגית אולי לא..
בכל מקרה לקחת כדור זה לא ממש פתרון לטווח הרחוק. אני לקחתי כמה כדורים אחרי שלא ישנתי 4 לילות בגלל הסייקל. התחלתי כבר להתחרפן(הזיות,איבוד תחושת זמן ומקום וכו).
עדיף פשוט לא להרוס שעון ביולוגי. ואם אתה הורס- ללכת על מגנזיום ואבץ ורק אחרי זה ירקות..

לפני שנתיים כשלקחתי ישנתי טוב. עכשיו אני בסייקל אז אני כל היום אקטיבי ובקושי יושן 7 שעות. בלילה 3 4 בצהריים ובערב משלים קצת..
גראס עזר לי אבל זה 120 שקל לגרם. מלטונין עולה 250 שקל אבל שוב- אם תפסיק לקחת יהיה לך קשה יותר להירדם. אולי פסיכולוגית אולי לא..
בכל מקרה לקחת כדור זה לא ממש פתרון לטווח הרחוק. אני לקחתי כמה כדורים אחרי שלא ישנתי 4 לילות בגלל הסייקל. התחלתי כבר להתחרפן(הזיות,איבוד תחושת זמן ומקום וכו).
עדיף פשוט לא להרוס שעון ביולוגי. ואם אתה הורס- ללכת על מגנזיום ואבץ ורק אחרי זה ירקות..

ירקות, אהבתי חח...
דבר איתי בפרטי תעדכן אותי אם השעות ישתפרו חחחחחח אני זוכר שהיית נשאר ער...

• פותח/ת השרשור
אוקי ולעשן אני לא יכול בגלל צהל.
ננסה כל מיני שטויות מה שיעזור לי להעביר תמחשבות מהבעיות

שלום לכולם,
תמליצו על כדורי שינה

תנסה אולי להתייעץ עם הרופא הצבאי ובמידת הצורך לפנות דרכו למעבדת שינה. יש הפרעות שינה שונות ובהתאמה יש להן טיפולים שונים.
כפי שציינו יש אפשרויות לא תרופתיות (לא לישון צהריים, לא להתאמן, לא לצרוך אלכוהול ולא לצרוך קפאין בסמוך לשינה, לנסות לישון בשעה קבועה ועוד) ובמידת הצורך יש גם טיפולים תרופתיים יעילים, אך במרשם.

• פותח/ת השרשור
תנסה אולי להתייעץ עם הרופא הצבאי ובמידת הצורך לפנות דרכו למעבדת שינה. יש הפרעות שינה שונות ובהתאמה יש להן טיפולים שונים.
כפי שציינו יש אפשרויות לא תרופתיות (לא לישון צהריים, לא להתאמן, לא לצרוך אלכוהול ולא לצרוך קפאין בסמוך לשינה, לנסות לישון בשעה קבועה ועוד) ובמידת הצורך יש גם טיפולים תרופתיים יעילים, אך במרשם.
אני בקריה עדין אין רופא צבאי.
אבל אנע כן ישן בשעה קבועה, לא ישן צהריים, לא צורך בכלל קפאין מדי פעם עושה רימון קל של 20 דקות שעתיים שלוש לפני השינה.
נגיד היום הלכתי לישון ב10 נרדמתי יחסית מהר בעקך חצי שעה אבל קמתי ברבע לארבע לשירותים והרגיש חי שלוקח הרבה זמן להירדך
ואז קמתי בשש.

צא לרוץ לפניי השינה.
אתה לא הראשון ולא האחרון שהצבא מערבב לו שעות שינה.
אני רואה שאתה בקריה אז בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית