הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע לוג טי 3 וקלן.

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
הי.

הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל עקבתי כמו פסיכי. בקיצור אחרי שלושה חודשים של גרעון קלורי בדיאטת חלבונים הצלחתי לזרוק 8 קילו מעלי. קצת נתונים עלי. משקל 86 קג. גובה 1.78.גיל 35

היעד שלי הוא משקל 80 ולאחר מכן מסה נקייה. כנראה שאתחיל סייקל.. יש לי סטאק טי 3 וקלן. מתחיל מחר לקחת בפירמידה. אדווח כל כמה ימים על משקל ותופעות לוואי. הערות הארות יתקבלו בברכה.

הי.

הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל עקבתי כמו פסיכי. בקיצור אחרי שלושה חודשים של גרעון קלורי בדיאטת חלבונים הצלחתי לזרוק 8 קילו מעלי. קצת נתונים עלי. משקל 86 קג. גובה 1.78.גיל 35

היעד שלי הוא משקל 80 ולאחר מכן מסה נקייה. כנראה שאתחיל סייקל.. יש לי סטאק טי 3 וקלן. מתחיל מחר לקחת בפירמידה. אדווח כל כמה ימים על משקל ותופעות לוואי. הערות הארות יתקבלו בברכה.
שלא תשכח להתחיל את הסייקל טרם השימוש ב-T-נופת-3, אחרת ביי ביי שריר...😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אלכס-בהחלט אעלה תמונות
Tom- אני מתכוון להתחיל סטאק טי 3 לפני הסייקל. אין לי כל כך הרבה שריר לאבד. השומן יותר מדאיג.
Psycho - ה 6 קילו האחרונים מאד קשים להורדה. גם ככה עם מעט פחמימות והמון אירובי אני נקרע.. הטי שלוש והקלן אמורים לעזור.

החלטה מעניינת להשתמש בטי 3 יחד עם קלן לפני סייקל סטרואידי. גם אם אין עליך מסה משמעותית, ספק אם תהיה מרוצה מהתוצאה הסופית. אף אחד לא נראה טוב בלי מסה בסיסית, גם לא על 8 אחוז שומן.
לא ציינת אחוז שומן, אבל לפי דעתי יהיה חכם יותר להתחיל מקלן או סטאק אפדרין, קפאין ואספירין. ייתכן שתקבל מזה את מה שאתה צריך בלי לאבד יותר מדי שריר.
בכל מקרה, יהיה מעניין לראות תמונות ולחוות אתך את תופעות הלוואי וההצלחות שיגיעו.
בהצלחה.
אגב, כשאתה מציב ירידה מדויקת של קילוגרמים, זה קצת בעייתי. עם טי3 תוכל לרדת כנראה גם 10 קילוגרם, השאלה היא כמה מזה יהיה באמת שומן.

• פותח/ת השרשור
החלטה מעניינת להשתמש בטי 3 יחד עם קלן לפני סייקל סטרואידי. גם אם אין עליך מסה משמעותית, ספק אם תהיה מרוצה מהתוצאה הסופית. אף אחד לא נראה טוב בלי מסה בסיסית, גם לא על 8 אחוז שומן.
לא ציינת אחוז שומן, אבל לפי דעתי יהיה חכם יותר להתחיל מקלן או סטאק אפדרין, קפאין ואספירין. ייתכן שתקבל מזה את מה שאתה צריך בלי לאבד יותר מדי שריר.
בכל מקרה, יהיה מעניין לראות תמונות ולחוות אתך את תופעות הלוואי וההצלחות שיגיעו.
בהצלחה.
אגב, כשאתה מציב ירידה מדויקת של קילוגרמים, זה קצת בעייתי. עם טי3 תוכל לרדת כנראה גם 10 קילוגרם, השאלה היא כמה מזה יהיה באמת שומן.
אחוז השומן שלי הוא בערך 18.מקווה שאאבד בעיקר שומן. בשביל זה הקלן בא. אייל אם אני לא טועה התחיל את הסייקל שלו עם טי

• פותח/ת השרשור
ונראה לי שעם סייקל אנתת 750 ועוד איזה msten גם אם תאכל לארוחת בוקר טי 3 אתה תראה תוצאות.

אייל היה על 1600מג טסט בשבוע ועוד כמה חומרים, בכל מקרה נשמע מעניין. עוקב.

שאלה שקשורה בנושא - עד כמה זה קריטי להיות על מאזן נייטרלי כשאתה נמצא בסייקל ועובר מחיטוב למסה?

• פותח/ת השרשור
היי. מעדכן לגבי הלוג.

יום 1-5 40 מ''ג קלן 50מ''ג טי 3

סה''כ עדיין אין תופעות לוואי למעט חולשה ברגליים שנגרמת כנראה מהטי. ממחר מכפיל מינונים. דהיינו קלן 80 וטי 100. ישנה ירידה של קילו וקצת אני מעריך שזה נוזלים. שאלה למומחים... האם כדאי לדחוף סיבים תזונתיים כדי לדכאות רעב ולגרום ספיחת נוזלים ולקוות ש הטי שלוש יפרק נוזלים ושומן לפני שריר?
עוד דברים ששכחתי. ישנה תופעת לוואי של אי שקט ודופק מהיר

נערך לאחרונה:
בטי 3 זה מינון אינדיבידואלי, אני הייתי ממליץ לא לעלות ל100 , תשאר ב50 תמדוד טמפ' גוף כל בוקר ותראה מה קורה
טי3 במינון גבוה יכול לגרום לחולשה ולהרגשה חרא ולא בהכרח יהיה טוב יותר מ50 מק'ג, בנוסף שאתה לא בסייקל.

• פותח/ת השרשור
בטי 3 זה מינון אינדיבידואלי, אני הייתי ממליץ לא לעלות ל100 , תשאר ב50 תמדוד טמפ' גוף כל בוקר ותראה מה קורה
טי3 במינון גבוה יכול לגרום לחולשה ולהרגשה חרא ולא בהכרח יהיה טוב יותר מ50 מק'ג, בנוסף שאתה לא בסייקל.
אני לא מרגיש שום שינוי בטמפ גוף אבל אני יבדוק. אם אין עליה אני יעלה מינון ל75 יש לי כח לסבול מינון קצת יותר גבוה. בכל אופן אתחשב בדעתך

• פותח/ת השרשור
יום שמיני לניסוי... מעלה מינון קלן ל80 לכמה ימים ולאחר מכן טי 3 ל 75.בנתיים אין שינוי בתופעות לוואי דופק מהיר לעתים, אי שקט, ללא הזעה מוגברת. מקווה שהטי 3 לא מזויף.
שאלה למי שמבין.. האם נכון לתסף בסיבים תזונתיים כדי שהטי 3 יעבוד על שומן ונוזל לפני שריר?

נערך לאחרונה:
אם יש לך גישה ל GH .... זה ייתן לך את מה שאתה מחפש.
GH דואג שהגוף ישתמש בשומן כמקור אנרגיה, בגלל זה רואים ירידת שומן בזמן השימוש.

לעומת זאת - הקלן עוזר לכך גם. פשוט משנה את רגישות הגוף לאינסולין ומקדם הפיכת אנרגיה מתאי השומן. יתרון מעניין לקלן גם זה שהוא די מתמקד בשומן ה BAT אשר ממוקם באיזור הבטן \ מותניים גב תחתון. שימושי דווקא כשמגיעים לאחוזי שומן נמוכים ואז מתחילה המלחמה. משום מה כל מי שמתחיל דיאטה יש דוחף קלן מ 25% שומן...

לסיבים התזונתיים לא יהיה שום ערך מוסף פרט למה שסיבים תזונתיים עושים.... עזרה בקיבה וכו'.
מה שכן אם הכוונה שלך היא לעקב את פירוק הגלוקוז וליצור סוג של חוסר בגוף אשר יאלץ את הגוף להשתמש בשומן - זה ייתכן. אבל לא מעשי. בשביל זה תצטרך לדחוף כמות של סיבים שתתקע לך את כל מערכת העיקול.
עדיף פשוט להוריד פחמימות....
אופציה נוספת ועדיפה היא לצרוך דווקא שומן (!) . להשתמש בשומנים הבריאים והטובים לנו כמו למשל חמאת בוטנים (טבעית) או חמאת שקדים. השומן יעקב את פירוק הפחמימה.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך גישה ל GH .... זה ייתן לך את מה שאתה מחפש.
GH דואג שהגוף ישתמש בשומן כמקור אנרגיה, בגלל זה רואים ירידת שומן בזמן השימוש.

לעומת זאת - הקלן עוזר לכך גם. פשוט משנה את רגישות הגוף לאינסולין ומקדם הפיכת אנרגיה מתאי השומן. יתרון מעניין לקלן גם זה שהוא די מתמקד בשומן ה BAT אשר ממוקם באיזור הבטן \ מותניים גב תחתון. שימושי דווקא כשמגיעים לאחוזי שומן נמוכים ואז מתחילה המלחמה. משום מה כל מי שמתחיל דיאטה יש דוחף קלן מ 25% שומן...

לסיבים התזונתיים לא יהיה שום ערך מוסף פרט למה שסיבים תזונתיים עושים.... עזרה בקיבה וכו'.
מה שכן אם הכוונה שלך היא לעקב את פירוק הגלוקוז וליצור סוג של חוסר בגוף אשר יאלץ את הגוף להשתמש בשומן - זה ייתכן. אבל לא מעשי. בשביל זה תצטרך לדחוף כמות של סיבים שתתקע לך את כל מערכת העיקול.
עדיף פשוט להוריד פחמימות....
אופציה נוספת ועדיפה היא לצרוך דווקא שומן (!) . להשתמש בשומנים הבריאים והטובים לנו כמו למשל חמאת בוטנים (טבעית) או חמאת שקדים. השומן יעקב את פירוק הפחמימה.
גישה לgh יש לי המימון הוא הבעיה...
לא הבנתי למה לצרוך שומן? נכון שיהיה עיכוב בפירוק פחמימה אבל הסך הקלורי יעלה...

גישה לgh יש לי המימון הוא הבעיה...
לא הבנתי למה לצרוך שומן? נכון שיהיה עיכוב בפירוק פחמימה אבל הסך הקלורי יעלה...
השומן יעקב את הפירוק המהיר של הפחמימה במידה ואתה צורך פחמימה יחד איתו. מספיק כף של חמאת בוטנים. כולה 12 גרם שומן. אגב דווקא בדיאטה חריפה יש חשיבות עצומה להכנסת שומנים. לשומן יהיה הרבה ערך מוסף ...

• פותח/ת השרשור
עברו 13 יום מתחילת הסטאק. מעלה מינון לטי 3 75. קלן עדיין 80.מקווה שהחרא הזה עובד. לא בא לי ללכת לכיוון של dnp. בנתיים לא נצפתה ירידה משמעותית במשקל. אגב יש בעיה למשוך לחודש את הסטאק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית