עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרצתי סוסטנון ,דקה ופרימו שלהם, גדילה הייתה כך שלדעתי המינונים טובים. מצד שני רוב הסיכויים שהפרימו שלקחתי הוא לא באמת אלא זה טסט כי הייה לי עקצוצים בפטמות על 500 מג טסט כשפעם על 750 מג של טייגר לא קרה לי.
מציע לך להתחיל את הסייקל על אחוז שומן נמוך כי הדקה יעמיס לך המון נוזלים על הגוף
עיקצוצים יכול להיות לך גם מ 500מג זה לא קשור למינון או לחברה , זה אומר שאתה רגיש לאסטרוגן , זה יכול לקרות לך אפילו מנובה פארם במינון של 500מג או 4 דיבול ביוםהרצתי סוסטנון ,דקה ופרימו שלהם, גדילה הייתה כך שלדעתי המינונים טובים. מצד שני רוב הסיכויים שהפרימו שלקחתי הוא לא באמת אלא זה טסט כי הייה לי עקצוצים בפטמות על 500 מג טסט כשפעם על 750 מג של טייגר לא קרה לי.
עיקצוצים יכול להיות לך גם מ 500מג זה לא קשור למינון או לחברה , זה אומר שאתה רגיש לאסטרוגן , זה יכול לקרות לך אפילו מנובה פארם במינון של 500מג או 4 דיבול ביום
הרצתי סוסטנון ,דקה ופרימו שלהם, גדילה הייתה כך שלדעתי המינונים טובים. מצד שני רוב הסיכויים שהפרימו שלקחתי הוא לא באמת אלא זה טסט כי הייה לי עקצוצים בפטמות על 500 מג טסט כשפעם על 750 מג של טייגר לא קרה לי.
הכל ביחד, בגלל זה כנראה הפרימו היה מורכב מטסט ויכול להיות שהכנסתי במקום 500 מג אפילו 1000את הפרימו הרצת לבד שהיו לך עקצוצים או עם הדקה והסוסטנון יחד?
הכל ביחד, בגלל זה כנראה הפרימו היה מורכב מטסט ויכול להיות שהכנסתי במקום 500 מג אפילו 1000
מהסיבה הפשוטה שפרימו ייקר ויותר נפוץ לזייף פרימו.
עם גישה כזאת, למה רכשת את הפרימו מלכתחילה?מהסיבה הפשוטה שפרימו ייקר ויותר נפוץ לזייף פרימו.