הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעה על יצרן מסוים.

• פותח/ת השרשור Zxe
  • פורסם בתאריך

Zxe

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
Expolabs?
טסט ודיקה
שניהם לאותה חברה
מה אתם אומרים

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 105.3 · צפיות: 196
הרצתי סוסטנון ,דקה ופרימו שלהם, גדילה הייתה כך שלדעתי המינונים טובים. מצד שני רוב הסיכויים שהפרימו שלקחתי הוא לא באמת אלא זה טסט כי הייה לי עקצוצים בפטמות על 500 מג טסט כשפעם על 750 מג של טייגר לא קרה לי.
מציע לך להתחיל את הסייקל על אחוז שומן נמוך כי הדקה יעמיס לך המון נוזלים על הגוף

• פותח/ת השרשור
הרצתי סוסטנון ,דקה ופרימו שלהם, גדילה הייתה כך שלדעתי המינונים טובים. מצד שני רוב הסיכויים שהפרימו שלקחתי הוא לא באמת אלא זה טסט כי הייה לי עקצוצים בפטמות על 500 מג טסט כשפעם על 750 מג של טייגר לא קרה לי.

אני מריץ סייקל של טסט דקה, מה המינון המומלץ 500 טסט זה יספיק בשבוע ?

בבקבוק כתוב שיש 10 ML בפועל יש 7 ML
מינונים כמובן מתחת למוצהר, המחיר בהתאם. כמובן שרוב הדברים שם זה לא מה שבאמת כתוב, אני בספק אם הפרימו זה אפילו בולדנון. סביר להניח מינון נמוך של פרופ שזה החומר הכי זול. בקיצור עוד חלטורה ישראלית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עיקצוצים יכול להיות לך גם מ 500מג זה לא קשור למינון או לחברה , זה אומר שאתה רגיש לאסטרוגן , זה יכול לקרות לך אפילו מנובה פארם במינון של 500מג או 4 דיבול ביום

• פותח/ת השרשור
עיקצוצים יכול להיות לך גם מ 500מג זה לא קשור למינון או לחברה , זה אומר שאתה רגיש לאסטרוגן , זה יכול לקרות לך אפילו מנובה פארם במינון של 500מג או 4 דיבול ביום

מה זה בדיוק עקיצוצים?

את הפרימו הרצת לבד שהיו לך עקצוצים או עם הדקה והסוסטנון יחד?

הכל ביחד, בגלל זה כנראה הפרימו היה מורכב מטסט ויכול להיות שהכנסתי במקום 500 מג אפילו 1000

ולמה זה לא יכול להיות מהדקה והטסט יחד?

ככה לא מסיקים מסקנות. תריץ את הפרימו לבד ואז תוכל לחוות דעה.

מהסיבה הפשוטה שפרימו ייקר ויותר נפוץ לזייף פרימו.

לא הבנת מה אמרתי.
אמרתי שאם לא הרצת את הפרימו לבד - אתה לא יכול להסיק את זה.
אם תריץ את הפרימו שלהם לבד ואז זה יגרום לך לעקצוצים אז סבבה, אני מקבל.
כל עוד הרצת חומרים אחרים שיכולים לגרום לזה, אי אפשר לבודד ולהצביע על הפרימו - הוא לא מונע מחומרים אחרים להמיר עצמם לאסטרוגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית