הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימן שגדלת

חחחח הרגת...

שאתה עובר ליד מרכז קליטה עם רגשות-אשם
שאחיינים שלך הקטנים חושבים שהחזה שלך טרמפולינה
שאתה רואה תמונות ישנות שלך וחושב "יש לי קשר כלשהו לבנאדם הזה?"
שאתה נלחם על כל ס"מ של הזין שלך מרוב שהרגליים שלך גדולות
שאתה פתאום מתחיל להתאהב בשוערות (שפעם הייתה החלוץ הכי טוב בשכונה)
שהאחים שלך אנורקסים כי אח שלהם רעב
שאתה עומד סתם ברחוב ועוצר לידך אוטובוס כי הוא חושב שאתה תחנה,
שזקנה קמה לך באוטובוס "תשב לא כבד לך?"
שאתה עומד ליד אישה בהריון וחושב "היא במסה? על איזה חומרים היא?"
שאתה בא למסיבה וחושבים שאתה הסלקטור
שאתה זורק את הזבל ומרגיש רע עם עצמך "אבל זה יום מנוחה....."
שהמותג הכי חזק שיושב עלייך זה זוגלובק
שאתה עובר ליד לול במושב וחושב כמה גרם חלבון כולו מכיל ביחד
שאתה מזיין מישהי ולוקח מגבת כאילו זה אימון אירובי
שאבא שלך הולך לאכול בבית כנסת כי אין בבית
שהשמפו שאתה קונה מכיל פרוטאין לחזק את סיב השערה
שאין מקבילים פנויים במכון ילדים קטנים עושים לך על הידיים
שאתה לוקח את אחיך על הכתפיים והוא בטעות נופל ומת כי לא הרגשת אותו עליהם
שהמוטו שלך בחיים הוא "הגודל הוא הגדולה"

זהו בעיקרון אני יוסיף עוד חחח.

שאתה מסיים שקית ביסלי,ואחרי זה אתה מוצא חתיכות של ביסלי בזקן..

#סימן_שהזקן_שלך_גדל

@shum_klum @Edward
קם בבוקר משפשף את הפנים והזקן ואז נתקל בחתיכת אוכל שנתקעה בזקן ואוכל.

אם אני מראה לחבר תמונות של אנשים שהתחרו בתחרות פאוורליפטינג , והוא שואל אותי אם זאת תחרות אוכל , סימן שכולנו גדולים

איזה כיף לך... איפה זה?

קריה.
זה קייטרינג חיצוני (עידית), כל חייל מעביר חוגר במכונה מחוץ לחדר אוכל, ומקבל פתק שמקנה לו מנת בשר אחת.
באותו יום היה עוף בגריל, כל חייל קיבל רבע עוף (פולע+משולש או חצי חזה עוף), הגעתי עם 4 פתקים (עם החוגר שלי ושל עוד 3 שלא אוכלים), הבאתי את כל ארבעת הפתקים וביקשתי שיביאו לי כבר עוף שלם, מתמטיקה פשוטה.

קריה.
זה קייטרינג חיצוני (עידית), כל חייל מעביר חוגר במכונה מחוץ לחדר אוכל, ומקבל פתק שמקנה לו מנת בשר אחת.
באותו יום היה עוף בגריל, כל חייל קיבל רבע עוף (פולע+משולש או חצי חזה עוף), הגעתי עם 4 פתקים (עם החוגר שלי ושל עוד 3 שלא אוכלים), הבאתי את כל ארבעת הפתקים וביקשתי שיביאו לי כבר עוף שלם, מתמטיקה פשוטה.

דנזל.jpeg

כשהמדריך מבקש ממך טיפים?

כשאתה עושה אירובי בשביל לאזן את הקלוריות, כי גדלת יותר מידי...

סימן שגדלת(אבל אתה עדיין שחיף) "כי אני לא רוצה לגדול יותר מידי, אני מספיק גדול גם ככה"
כשהסינגלט (מידה M) כבר קטן @BarBibas
סימן שגדלת, אבל לא מספיק
קריה.
אני הייתי עם קורס של דוסים, אז היינו באיזור ההוא המוזנח מחוץ לבסיס. הביאו לנו 50 דקות אוכל, הייתי אוכל בפיתייה, אח"כ מעביר בחדר אוכל הרגיל, אח"כ מעביר בחדר אוכל קצינים ובסוף אם עדיין הייתי רעב הייתי מעביר בחור שהיינו בו (מחוץ לבה"ד 10 ביציאה לכיוון ראשון) בחדר אוכל.
כשהמוכר נעליים בחנות אומר לך שיש הגבלה למשקל שהנעל מסוגלת לסחוב.. #טרוסטורי

קריה.
אינעל עידית
אני משרת בתה"ש
עושה להם ת'מוות בארוחות
בהתחלה היו מביאים רק מנה אחת
היום כבר הם התייאשו ממני אני תמיד מקבל עוד עד שאני שבע. אני בא בדרך כלל בסוף הארוחה, ככה שפחות משנה להם.
אינעל עידית, כבר אמרתי?

עצוב שאנשים פה חושבים שהם גדולים כשהם בעצם שמנים 🙁
שמן זה הגדול החדש...
מאת מארק ריפטו (האגדה)
כשאתה מתלבט פעמיים אם לקום למקרר ולבדוק אם יש אוכל (כי אולי אין) רק כי זה יחשב כפעילות אירובית...
כשאתה כבר יכול לצאת החוצה בחורף בלי לשים אבנים בכיסים 😃

כשאתה כבר מאבד אמונה ברטיו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית