עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שהיא לא באמת תיכוניסטית, ואתה קצת פדופיל 😳:P:כשאתה מתחיל עם תיכוניסטית בבית ספר וההורים שלה למדו איתך בשכבה.. סימן שגדלת...
תיכוניסטית... באה עם תיק והכל... אפילו עושה DUCK פייס בחצי מהתמונות שלה בפלאאו שהיא לא באמת תיכוניסטית, ואתה קצת פדופיל 😳:P:
השאלה אם אתה מגיע לפטמה שלה כשהיא מעליך, אם כן אז שתהיה גם בכיתה ותיכוניסטית... באה עם תיק והכל... אפילו עושה DUCK פייס בחצי מהתמונות שלה בפלא
אם זה רק בחצי אז היא בת 12, לא יותר, כי אחרי זה הן כבר עושות פרצוף ברווז בכל התמונותאפילו עושה DUCK פייס בחצי מהתמונות שלה בפלא
אתה רוצה להגיד לנו משהו ?כשאתה מתחיל עם תיכוניסטית בבית ספר וההורים שלה למדו איתך בשכבה...
פעם הבאה אני גם אדרוש שתציג לי ת.ז. לפני שאני "חושף אותה לתכנים בוטים ואלימים "אתה רוצה להגיד לנו משהו ?
( רמז: טשטוש פנים, עיוות קול ו״היא אמרה לי שהיא בת 18״ ).
כשאתה אומר "תכנים בוטים ואלימים", אתה מתכוון לכאפה לעין עם הראש של הזין ?פעם הבאה אני גם אדרוש שתציג לי ת.ז. לפני שאני "חושף אותה לתכנים בוטים ואלימים "
אני חושב שהמושג המקצועי הוא סטירבול.כשאתה אומר "תכנים בוטים ואלימים", אתה מתכוון לכאפה לעין עם הראש של הזין ?
i rest my case...
אני חושב שהמושג המקצועי הוא סטירבול.
בנוגע לראשון, אם הטוש קטן זה לא נחשב.יש לי אחד מהיום,לא הכי טוב שלי אבל תסתפקו בזה.
כשהזרם מים במקלחת שבים לא מכסה אותך ואתה צריך לעשות בצדדים וחלקים,סימן שגדלתי?
כשקפצתי ראש לים ולא נשאר מים,סימן שגדלתי!
בנוגע לראשון, אם הטוש קטן זה לא נחשב.
הייתי מוכרח לתקן.כשאתה מתכופף ומרגיש שאתה נעצר באמצע הכיפוף בגלל הכרס.
כשאתה שם מכנסיים קצרים והם מתקפלים לך למעלה
כשגופיות לבנות ארוכות הופכות לצמודות
כשמישהי באה אליך בטענה ש-"הצוואר שלך הפך להיות כמו הזה של הקוברה"
כשאתה מנסה לצלם את עצמך בפלאפון אבל לא מצליח להכניס את כל הגוף לפריים
כשאתה עולה על המשקל והוא רושם שגיאה
יום הולדת טיפוסי של אליקכשאתה מזמין אוכל במסעדה המלצרית שואלת "כל זה בשבילך ?"
כשמלצרית מביאה את האוכל לשולחן ואתה אומר שכל זה בשבילך והיא לא מאמינה.
כשאתה שומע את הזילזול של כל המסעדה ביכולת שלך לסיים את האוכל -סימן שאתה שחיף.
מבוסס על מקרה אמיתי