הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט במינון נמוך

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
רציתי לדעת אם יש הגיון במתן טסט במינון נמוך אחרי סייקל רציני לשמירת תוצאות ( לא מעוניין בפיצוץ ושיוט ) .

לדוגמה סייקל של עשרה /12 שבועות שמכיל טסט + טרן
אחרי 12 שבועות להמשיך עם הטסט במינון של 250 מ"ג לשבוע לשמירת הישגים לתקופה של חודש +- ואז להתחיל פיסיטי

רציתי לדעת אם יש הגיון במתן טסט במינון נמוך אחרי סייקל רציני לשמירת תוצאות ( לא מעוניין בפיצוץ ושיוט ) .

אחרי 12 שבועות להמשיך עם הטסט במינון של 250 מ"ג לשבוע לשמירת הישגים לתקופה של חודש +- ואז להתחיל פיסיטי
לדוגמה כמו שרשמת עשית סייקל 12 שבועות. (טסט וטרן) ואז עוד חודש תזרום אם 250 מלגרם טסט לשבוע זה אומר שאתה כבר בסייקל 16 שבועות ולא 12. וסייקל יותר הרוך זה אומר שיקום יותר הרוך וגם PCT יותר חזק. (אתה מוכן לזה? )
לכן אני לא ממליץ לעשות כזה דבר. אבל אתה לא אמור להיות מודאג לתוצאות חודש אחרי הסייקל זה לא נעלם לשום מקום אם אתה ממשיך אימונים ותזונה ותוספים בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אני לא בסייקל כרגע תכננתי להתחיל אבל אני בלי מוטיבציה לאימונים והרבה על הראש שאני לא מוכן נפשית לסייקל ולא יוציא ממנו את המיטב ..אני מתעניין בשביל לבנות את הסייקל הטוב ביותר עם מינימום תופעת לוואי

נראה לי אני יוותר על טרן ( סייקל 3 במספר )

יש המלצות לסייקל טוב ? כבסיס אני יקח אנטט או סוסטנון
סייקל ראשון הייתי הכי מבסוט מסייקל טסט בלבד

סייקל שני נהייתי חולה מהחומרים ( פרופ וינסטרול ) ולא הצלחתי להוציא הרבה באימונים .

אמממ.... זה בלאסט אנד קרוז.

ואין בזה שום הגיון סתם לשייט אם אתה רוצה PCT אחרי. תעשה סייקל ותצא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית