הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם הם טבעים? (שני ישראלים )

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא חי בסרט שהוא יהיה הדבר החם הבא
פשוט מנסים למתוח את הקו בין הטבעי והמושג, לבין העל טבעי (חומרים)
שחומרים לא מתאימים לכל אחד, ומי שמתכוון להשקיע בכל המרכיבים שללא חומרים אימונים תזונה ונגיד שיש לו גם גנטיקה
איפה הוא יכול לראות את עצמו בצורה ריאלית

דוגמה קטנה: שאתה רואה מרצדס ברחוב ואתה אומר אני חייב אותה אז אתה יודע מה אתה צריך להרוויח כדי שתוכל לרכוש אותה,
אם נתעלם שניה שלכל המגיבים פה יש גנטיקת על כן או לא, שהם רואים אנשים שטוענים שהם לא על חומרים הם רוצים לדעת שזה מושג (או קרוב לכך)

חשבתי שהקרבה זה הפתרון.

• פותח/ת השרשור
וגידולים כתוצאה מכך זה גם מחלה
אולי נעזוב תשטויות ננסה לנהל דיון

לא ניתן לדעת אם הם מזריקים או לא. מסת השריר לא גבוהה באופן חריג בכדי שיהיה ניתן לזרוק משהו כמו "לא ניתן להגיע לחיטוב שכזה תוך שמירה על מסת שריר שכזאת".
מישהו שאל אותי מקודם למה דוגמה אישית
אחד מהם הוא מאמן אישי וכותב ונותן ייעוץ תזונה (לא תזונאי) אך טוען שיש לו המון ניסיון
ואז שאתה רואה אותו הוא אומר לך תעשה מה שאני אומר לך בסוף תיראה כמוני, וזה הולכת שולל

לגביי אנשים שמזריקים ולא יודעים אייך,
זה כי איין הכוונה אמיתית כלומר כל אחד שומר את הסוד לעצמו (ומשקר לגביי מה שבאמת עושה)
(לגביי פיטנס מודלינג)
מי שזורק אמירה של "תעשה כמוני תיראה כמוני" הוא שקרן/טיפש בכל מקרה (בין אם הוא מזריק ובין אם לאו).
חבר'ה ברוכים הבאים ל 2014. בעולם הבינו שלא כל מי שמחזיק נזרק ביד הוא נרקומן.
מדובר בתרופות.
בכדי להגיע לתוצאות נדרשת הרבה מאוד עבודה. כל מי שמדבר פה קישקושים ויש פה לא מעט, וחושב שהוא יזריק סטרואידים תוך חודש הוא הדבר החם הבא הוא קשקשן גדול.
זה לוקח כמה שנים טובות של חומרים אימונים מדוייקים אכילה שינה והמון הקרבה.

לשאלתך - החבר'ה בתמונות לא מציגים שום דבר מיוחד חוץ מאחוז שומן נמוך. אפשר עם ואפשר בלי. תלוי בגנטיקה ובשנים שמתאמנים.
אבל בוא נראה אותם גדלים... זה כבר סיפור אחר.
אגב, ישנם כאלה שגם עם כמויות מינונים גבוהים מאוד ותזונה/מנוחה תומכות זה פשוט לא קורה עבורם...
להה, אני דווקא מאוד חשדן..

זה כנראה שהתאמנת במקומות כאלה, כי אני לרוב התאמנתי במקומות של לאטחים, אבל מסתבר שגם לשם זה הגיע.

אני חושב שרק בשנה שנתיים האחרונות פורום סטרואידים נהיה אולי הכי פעיל באתר, זה אומר הכל..
מה זה אומר?
(חשבתי שזה בזכותי...😉)

לא ניתן לדעת אם הם מזריקים או לא. מסת השריר לא גבוהה באופן חריג בכדי שיהיה ניתן לזרוק משהו כמו "לא ניתן להגיע לחיטוב שכזה תוך שמירה על מסת שריר שכזאת".

מי שזורק אמירה של "תעשה כמוני תיראה כמוני" הוא שקרן/טיפש בכל מקרה (בין אם הוא מזריק ובין אם לאו).

אגב, ישנם כאלה שגם עם כמויות מינונים גבוהים מאוד ותזונה/מנוחה תומכות זה פשוט לא קורה עבורם...

מה זה אומר?
(חשבתי שזה בזכותי...😉)

כשאתה אומר לא קורה עבורם, מבחינת מסה ? אסתטיקה?
אם בנאדם מזריק, ומשנה את המאזן ההורמונלי שלו מה מונע ממנו לגדול ולהשיג תוצאה? (בהנחה שהוא יודע להשתמש, וגם אוכל/ישן כמו שצריך)

כשאתה אומר לא קורה עבורם, מבחינת מסה ? אסתטיקה?
אם בנאדם מזריק, ומשנה את המאזן ההורמונלי שלו מה מונע ממנו לגדול ולהשיג תוצאה? (בהנחה שהוא יודע להשתמש, וגם אוכל/ישן כמו שצריך)
גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין...

גוף האדם מערכת מורכבת. יש שרשרת של אירועים תלויים ומצומדים שצריכים להתרחש בכדי שתזריק ותחווה גדילה. למזלנו, מיליוני שנה של אבולוציה הביאו אותנו לכך שלאחר הזרקה, בסבירות גבוהה תחווה גדילה, אבל גדילה בקצב כ"כ גבוה היא לא חלק מהתוכנית ולכן הסבירות לא גבוהה כמו שהיית מאמין...

אז מה קורה אצל מי שכן גודל ?
והאם יש קשר בין גדילה טבעית של בנאדם לבין איך הוא יראה לאחר שימוש בחומרים?
כלומר אם X גודל טוב מY ללא שימוש בחומרים.
האם לאחר השימוש בחומרים X עדיין יגדל טוב מY , או שלא בהכרח?

אז מה קורה אצל מי שכן גודל ?
והאם יש קשר בין גדילה טבעית של בנאדם לבין איך הוא יראה לאחר שימוש בחומרים?
כלומר אם X גודל טוב מY ללא שימוש בחומרים.
האם לאחר השימוש בחומרים X עדיין יגדל טוב מY , או שלא בהכרח?
ללא ספק יש קורלציה מאוד גבוהה. ייתכן מצב בו אדם מגיב רע לחומר אחד ומעולה לאחר. לגבי פיל הית' למשל נטען לא פעם שהוא מגיב בצורה יוצאת דופן לאינס.
כשלא מדובר ברמות הגבוהות ואפילו לא החובבניות, לא סביר שמשתמש יכיר את מגבלות הגדילה משימוש בחומרים, לא כל שכן ידע להתאים חומרים.
ברוב המקרים, לפחות ב-LBS, תגובות המזלזלות בגדילה עקב שימוש בחומרים נובעות מבורות.

ללא ספק יש קורלציה מאוד גבוהה. ייתכן מצב בו אדם מגיב רע לחומר אחד ומעולה לאחר. לגבי פיל הית' למשל נטען לא פעם שהוא מגיב בצורה יוצאת דופן לאינס.
כשלא מדובר ברמות הגבוהות ואפילו לא החובבניות, לא סביר שמשתמש יכיר את מגבלות הגדילה משימוש בחומרים, לא כל שכן ידע להתאים חומרים.
ברוב המקרים, לפחות ב-LBS, תגובות המזלזלות בגדילה עקב שימוש בחומרים נובעות מבורות.

אני מאמין שבעוד מקומות ולא רק בLBS.
אבל אם יקחו בנאדם X שמזריק וגודל מעט, לעומת Y שגודל ממש הרבה...
אי אפשר לחקור לעומק במה זה תלוי, ובתכלס ליצור מוצר שיגרום לגדילה אבל כלל האוכלוסיה?

אני מאמין שבעוד מקומות ולא רק בLBS.
אבל אם יקחו בנאדם X שמזריק וגודל מעט, לעומת Y שגודל ממש הרבה...
אי אפשר לחקור לעומק במה זה תלוי, ובתכלס ליצור מוצר שיגרום לגדילה אבל כלל האוכלוסיה?
זה לא כ"כ פשוט. אם זה היה כ"כ פשוט הוא כבר היה קיים. חומרים אנבוליים יוצרים גדילה במספר מנגנונים וישנו מספר לא מבוטל של אופנים בהם יכולה הגדילה שלא להתרחש כמעט בכלל.
עדיין, ישנה התקדמות אדירה בתחום פיתוח החומרים האנבוליים שניתן לעקוב אחריה בקלות רק באמצעות התבוננות בתחרות "מר אולימפיה" בשלושים השנה האחרונות.
גם בכל הקשור בהיצע החומרים והמגוון נעשתה קפיצת מדרגה מאוד משמעותית, באופן משעשע עקב הוצאתם אל מחוץ לחוק של הסטרואידים האנבוליים בארה"ב בתקופת בוש הבן ובעיקר האופי ההזוי של החיקוק עם הופעתם של ה-Designer Steroids, חלקם עדיין נמכרים OTC בארה"ב.
בארץ, מאחר ואת הטון בענף הסטרואידים מובילים מפתחי הגוף המקצועיים (שאצלם השימוש כאילו ברור ומותר), קיים פיגור משמעותי בחשיפה ל-Designer Steroids.

מה זה אומר?
(חשבתי שזה בזכותי...😉)

יכול להיות, בפעמים המאוד מועטות שאני קורא שם אני משתדל לחפש את התגובות שלך כדי להבדיל בין השטויות לאמת.

תראו את BIG RAMY ... לא משנה במה הוא משתמש.... הבחור צעיר מאוד והגיע לגודל מטורף.
אצל המקצוענים אין סודות. לפחות כבר לא נשאר הרבה. אני מאמין שהוא עושה כל מה שכולם עושים ואת כל הפרוטוקלים הכי מיוחדים וקשים. אבל כל גם כל השאר. רק שהוא מגיב למה שהוא עושה הכי טוב.

אנשים שמביאים אוכל לסופר כדי שבזמן הקניות הם ישבו ויאכלו, או אנשים שמצתלמים בתחתונים במקומות ציבוריים הם בגדול אנשים חולים.

http://www.aworkoutroutine.com/steroids-vs-natural/
מה דעתכם על זה?
יש לי ידע אפסי בנושא, אני פשוט רוצה לשמוע את דעתם של אנשים שמבינים בנושא.
אנשים שהתאמנו בצורה טבעית צברו קצת יותר מחצי ממסת השריר שצברו אלה שלא התאמנו אבל הזריקו.
כולם אומרים שחייבים להשקיע ולהתמיד בסקיילים, שזה מן הסתם נכון אם מחפשים מקסימום תוצאות, אבל אפילו בלי לקום מהספה אנשים צברו 320~ גרם שריר בשבוע.

http://www.aworkoutroutine.com/steroids-vs-natural/
מה דעתכם על זה?
יש לי ידע אפסי בנושא, אני פשוט רוצה לשמוע את דעתם של אנשים שמבינים בנושא.
אנשים שהתאמנו בצורה טבעית צברו קצת יותר מחצי ממסת השריר שצברו אלה שלא התאמנו אבל הזריקו.
כולם אומרים שחייבים להשקיע ולהתמיד בסקיילים, שזה מן הסתם נכון אם מחפשים מקסימום תוצאות, אבל אפילו בלי לקום מהספה אנשים צברו 320~ גרם שריר בשבוע.
לא תהפוך שרירי מבלי לקום מהספה...

זה לא כ"כ פשוט. אם זה היה כ"כ פשוט הוא כבר היה קיים. חומרים אנבוליים יוצרים גדילה במספר מנגנונים וישנו מספר לא מבוטל של אופנים בהם יכולה הגדילה שלא להתרחש כמעט בכלל.
עדיין, ישנה התקדמות אדירה בתחום פיתוח החומרים האנבוליים שניתן לעקוב אחריה בקלות רק באמצעות התבוננות בתחרות "מר אולימפיה" בשלושים השנה האחרונות.
גם בכל הקשור בהיצע החומרים והמגוון נעשתה קפיצת מדרגה מאוד משמעותית, באופן משעשע עקב הוצאתם אל מחוץ לחוק של הסטרואידים האנבוליים בארה"ב בתקופת בוש הבן ובעיקר האופי ההזוי של החיקוק עם הופעתם של ה-Designer Steroids, חלקם עדיין נמכרים OTC בארה"ב.
בארץ, מאחר ואת הטון בענף הסטרואידים מובילים מפתחי הגוף המקצועיים (שאצלם השימוש כאילו ברור ומותר), קיים פיגור משמעותי בחשיפה ל-Designer Steroids.

נושא מעניין אין ספק...
השאלה איך נכנס כאן עניין הכוח?

זה בסדר לשאול אם הם טבעיים כדי לדעת אם אפשר לשאוף לתוצאות כאלה בצורה "טבעית".
אבל מי שמשתמש זה מוריד מהערך שלו? לא. כי להבדיל ממה שאנשים רגילים לחשוב, סטרואידים לא יהפכו אותך לחטוב ביממה. זה תקופה שאתה צריך עוד יותר להשקיע ממה שהשקעת עד עכשיו. להיות יותר דייקן בתזונה, זמני ארוחות אימונים שינה וכ'..
להגיד שאנשים צוברים שריר "מבלי לקום מהספה" זה עלבון.............

כמו שאומרים, מה שלא נתן אלוהים, נתן הבית מרקחת.

זה בסדר לשאול אם הם טבעיים כדי לדעת אם אפשר לשאוף לתוצאות כאלה בצורה "טבעית".
אבל מי שמשתמש זה מוריד מהערך שלו? לא. כי להבדיל ממה שאנשים רגילים לחשוב, סטרואידים לא יהפכו אותך לחטוב ביממה. זה תקופה שאתה צריך עוד יותר להשקיע ממה שהשקעת עד עכשיו. להיות יותר דייקן בתזונה, זמני ארוחות אימונים שינה וכ'..
להגיד שאנשים צוברים שריר "מבלי לקום מהספה" זה עלבון.............

כמו שאומרים, מה שלא נתן אלוהים, נתן הבית מרקחת.

אם אתה רוצה להראות כמו קאטלר, אז כן.

אם אתה רוצה לשקול 70-75 קילו על אחוז שומן נמוך, אז לא, אתה לא צריך להשקיע הרבה.

Back
למעלה תחתית