הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע עם לשלב ארקוקסיה (כדור לגב) + קריאטין

bAr fit

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
18
24
1
אהלן אני סובל מין כמו כאבי גב תחתון אמצע רגיש כזה ליד החוליה בצד ימין
ואני לוקח קריאטין ונשאר לי מפעם כמה כדורים של ארקוקסיה זה כדור גב חזר יחסית (היה לי כאבי גב עד לפני חודש וחצי)
אני לא יודע עם לשלב בין השתיים
ועוד שאלה אולי זה מהחגורת גב שאני שם באימון ?

קודם כל הארקוקסיה היא לא תרופה שמיועדת רק לגב, זו תרופה אנטי-דלקתית לכל דבר. פשוט תרופה מאוד חזקה.
קודם כל מי נתן לך ארקוקסיה? מה הממצאים כשבדקו אותך?
כמו שאמרתי, זו תרופה אנטי-דלקתית. בזמן שאתה נוטל אותה, אתה לא אמור כלל להתאמן. משמע, אין צורך לקחת קריאטין.

• פותח/ת השרשור
יש לי מחלה עם אני לא יתאמן אני ישתגע ואני לא סתם אומר לך קשה לי לוותר
ורופאת משפחה נתנה לי

קודם כל הארקוקסיה היא לא תרופה שמיועדת רק לגב, זו תרופה אנטי-דלקתית לכל דבר. פשוט תרופה מאוד חזקה.
קודם כל מי נתן לך ארקוקסיה? מה הממצאים כשבדקו אותך?
כמו שאמרתי, זו תרופה אנטי-דלקתית. בזמן שאתה נוטל אותה, אתה לא אמור כלל להתאמן. משמע, אין צורך לקחת קריאטין.
אין בעיה באימון ובקריאטין תוך שימוש בארקוקסיה, שלמעשה היא תרופה דור חדש, סלקטיבית, ה"משתקת" אנזים שפעילותו קשורה בכאב.
העניין הוא בכך (וכאן אני מסכים), שארקוקסיה בשימוש לכאבי גב נרשמת בד"כ כאשר הכאב בשלב מעט קשה לסבול (לחץ על העצב למשל), מצב בו באמת עדיף להימנע מאימונים מאוד עצימים העלולים לשלב את אזור הכאב.

אין בעיה באימון ובקריאטין תוך שימוש בארקוקסיה, שלמעשה היא תרופה דור חדש, סלקטיבית, ה"משתקת" אנזים שפעילותו קשורה בכאב.
העניין הוא בכך (וכאן אני מסכים), שארקוקסיה בשימוש לכאבי גב נרשמת בד"כ כאשר הכאב בשלב מעט קשה לסבול (לחץ על העצב למשל), מצב בו באמת עדיף להימנע מאימונים מאוד עצימים העלולים לשלב את אזור הכאב.
זה אמנם לא היה מספיק ברור, אך התכוונתי שעדיף לא להתאמן עם הארקוקסיה ככה שבמצב כזה אין צורך כלל להשתמש בקריאטין.

זה אמנם לא היה מספיק ברור, אך התכוונתי שעדיף לא להתאמן עם הארקוקסיה ככה שבמצב כזה אין צורך כלל להשתמש בקריאטין.
ברור לחלוטין. למעט ה"וכאן אני מסכים" התגובה לא קשורה לציטוט... 😃
אגב, רצף השימוש בקריאטין לא ייפגע גם לאחר הפסקה למספר ימים לאחר שימוש ממושך.

ברור לחלוטין. למעט ה"וכאן אני מסכים" התגובה לא קשורה לציטוט... 😃
אגב, רצף השימוש בקריאטין לא ייפגע גם לאחר הפסקה למספר ימים לאחר שימוש ממושך.
תמיד עדיף לחסוך, קריאטין יקר בארץ 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית