הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ted bundy

משתמש מתחיל
47
2
נק' מוניטין:
2
47
2
יש הטבות בשימוש בT3 במינון יחסית נמוך במהלך פיסיטי ומנוחה ? נסיון אישי חוויות דעות אשמח לשמוע, נ.ב , הסכנות שאנחנו רגילים לשמוע על T3, מיתוס \הוציאו דברים מפרופורציות ? מתייחס בעיקר על פגיעה בבלוטה וקטבוליות, פשוט אין לי נסיון אם החומר אז אשמח לכמה תגובות בנושא תודה חברים

אני יכול לשתף אותך מנסיון אישי שלי עם T3 רפואי במינון של 100 ביום, במשך כל תקופת השימוש (3 שבועות) ועד כשבועיים לאחר הפסקת השימוש, בקושי הצלחתי להעלות קילו שריר והייתי על מינונים גבוהים מאוד יחסית של חומרים. לדוגמא: גרם וחצי טסט, 600 טרן ועוד כמה תוספות.

אם אתה שואל אותי, לא הייתי עושה זאת שוב.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות חברים והתכוונתי נגיד לקחת כל בוקר אחרי אירובי 25 מק"ג T3 , זה פרוטוקול ששמעתי ורציתי לראות אם יש חוות דעת עליו , נשמע הגיוני שב100 מ"ג זה יפגע בתוצאות של סייקל. אבל השאלה הייתה בתכלס על פיסיטי וזמן מנוחה, למרות שגם שילוב שלו בזמן סייקל מעניין אותי אז תודה על התשובה אייל, ד"א שימוש בT4 במה שונה מT3 ? שמעתי שהוא מתון יותר , נ.ב הפרוטוקול ששמעתי דיבר על T4 ולא T3 טעות שלי אבל השאלות עדיין תקפות ..

תודה על התגובות חברים והתכוונתי נגיד לקחת כל בוקר אחרי אירובי 25 מק"ג T3 , זה פרוטוקול ששמעתי ורציתי לראות אם יש חוות דעת עליו , נשמע הגיוני שב100 מ"ג זה יפגע בתוצאות של סייקל. אבל השאלה הייתה בתכלס על פיסיטי וזמן מנוחה, למרות שגם שילוב שלו בזמן סייקל מעניין אותי אז תודה על התשובה אייל, ד"א שימוש בT4 במה שונה מT3 ? שמעתי שהוא מתון יותר , נ.ב הפרוטוקול ששמעתי דיבר על T4 ולא T3 טעות שלי אבל השאלות עדיין תקפות ..

בגדול T4 מומר ל-T3.

התשובה היא חד משמעית, אם אתה לא בסייקל לא הייתי ממליץ לך לתסף ב-T3.

כמו כן לידע הכללי שלך T3 נוטלים לפני האירובי. אם במהלך האירובי ולאחריו תחוש בגזים עם ריח שואה תבין שמשהו שם עובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית