הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיג'ו 206 XS 1.6 ידנית - המלצות?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שנתון 2000-2002

מנוע 1.6, ידנית, 110/90 כ"ס (יש 2 גרסאות)

מה אומרים?

תודה

• פותח/ת השרשור
האמת שנכנסתי קצת לסרטים, בכל זאת זה צרפתי וזה שנתון יחסית נמוך.. עד שנדלקתי על רכב, כל הזין

זה לא משנה
העיקר הוא מצב הרכב לאורך השנים -
אם טופל בזמן ובצורה נכונה
תקלות שתוקנו והאם ישנן תקלות חוזרות

תיקח לבדיקה במכון, ועם התוצאות תיגש למוסך מורשה, לקבל חוות דעת על הכל, כולל הצעה לתיקון.

זה שווה את התהליך.

נערך לאחרונה:
היה לי את הרכב הנ"ל (110 כ"ס) במשך 6 שנים.

צר לי על הביאוס - לדעתי שווה לרדת מזה.

כל פעם צץ משהו חדש, טיפולים מאוד יקרים יחסית (מוסך מורשה).

בשורה התחתונה לדעתי התקלקלו יותר מדי דברים בשביל להגיד שהאוטו הזה מציאה.

מכרתי את שלי לא מזמן, במחיר טוב אגב.

חודש-חודשיים לפני המכירה נכנס לטיפול החלפת סליל הצתה ועוד קשקושים. יצאתי עם 2500~ נזק, אחרי שהוא היה במוסך חצי שנה לפני זה להחלפת ציריות משולשים ועוד קשקושים בנזק של 4000~.

בזמן המכירה מצאו עוד לא מעט דברים (המוסך היה אמין וישר, אמר מה צריך להחליף ומה לא קריטי) ואחרי המכירה יצא לו לשלם עוד סביב 4000~.

זה בלי הסטוריית טיפולים ארוכה מלפני... טופל תמיד (כמעט) במוסך מורשה ועדיין כל הקקמייקה הזה.

בדיעבד - הייתי קונה איזו יפנית/קוריאנית אמינה.

היה לי את הרכב הנ"ל (110 כ"ס) במשך 6 שנים.

צר לי על הביאוס - לדעתי שווה לרדת מזה.

כל פעם צץ משהו חדש, טיפולים מאוד יקרים יחסית (מוסך מורשה).

בשורה התחתונה לדעתי התקלקלו יותר מדי דברים בשביל להגיד שהאוטו הזה מציאה.

מכרתי את שלי לא מזמן, במחיר טוב אגב.

חודש-חודשיים לפני המכירה נכנס לטיפול החלפת סליל הצתה ועוד קשקושים. יצאתי עם 2500~ נזק, אחרי שהוא היה במוסך חצי שנה לפני זה להחלפת ציריות משולשים ועוד קשקושים בנזק של 4000~.

בזמן המכירה מצאו עוד לא מעט דברים (המוסך היה אמין וישר, אמר מה צריך להחליף ומה לא קריטי) ואחרי המכירה יצא לו לשלם עוד סביב 4000~.

זה בלי הסטוריית טיפולים ארוכה מלפני... טופל תמיד (כמעט) במוסך מורשה ועדיין כל הקקמייקה הזה.

בדיעבד - הייתי קונה איזו יפנית/קוריאנית אמינה.
תלוי מה מתקלקל.

יש חלקים/מכלולים, שאין מה לעשות, עם הזמן מתבלים ויש להחליפם.
כתבת שהחלפת משולשים? זה משהו די הגיוני להחליף ברכב יחסית ישן. נסיעה רבה, אולי גם ללא כיוון פרונט/איזון גלגלים/לחץ אוויר תקין בגלגלים לאורך זמן, עלולה להוות גורם לבעיה, או שסתם האוטו הזדקן כמו שרשמתי.

לי הייתה עד לא מזמן קורולה 2003. אוטו אמין מאוד, "לא רואה מוסך". ואכן, היסטוריית הטיפולים מראה שלא היו בעיות חריגות כלל, חוץ מטיפולים שגרתיים ו-recall אחד.

בתקופתי נאלצתי להחליף ציריות ומנוע מזגן. למה? בלאי ממושך, אין מה לעשות.

פות"ש,
כמו שרשמתי לך, תבדוק טוב טוב לפני הרכישה. תעשה חשיבה האם מה שמצאת אכן שווה קניה. תעלה תוצאות בדיקה במכון לקארספורום, כדי לקבל חוו"ד.. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית