אוקי אני בשבוע 5 של סייקל סוסטנון ודיאנבול.
משבוע רביעי 3 הזרקות בשבוע.
דיאנבול בכדורים.
PCT מורכב מטומקסיפן ופרובירון.
עכשיו קראתי באינטרנט והבנתי שטומקסיפן לוקחות נשים עם סרטן השד ופרובירון נותנים לזקנים אחרי גיל 70.
אני מבין ממש קצת בחומרים ואין לי ממי ללמוד. באינטרנט קוראים אבל זה לא אותו דבר כשאתה לוקח מזרק ומנסה "שיטות".
עכשיו אחרי שעשיתי הרבה שטויות ויש לי עוד שטויות בדרך אני מעדיף להכין את עצמי לזה.
עליתי ב-5 שבועות מ-88 קילו ל-95 קילו(לוקח 10 גרם קריאטין בימי אימון ובימים שלא מתאמן לא לוקח בגלל שלא שותה מספיק).
עכשיו אין לי תאבון. אני אוכל 1500-2500 קלוריות ביום במקרה הטוב ובמקרה הרע 1000. פשוט לא יכול להכניס אוכל.
יש שיטות "טבעיות" להגביר את התאבון? התאבון בא רק בערב(בלילה יותר נכון) ככה שאם יש לי לילה שאני לא נרדם(ויש הרבה כאלה) אני פשוט קם ב-1 2 ואוכל 2000 קלוריות במכה. אני צמחוני ומשום מה מאז הסייקל אני נגעל גם מדגים מה שלא היה לפני(אני גם נגעל מאוכל טעים).
כבר חשבתי להפסיק עם הסייקל אבל תופעות הלוואי פחתו ואני חושב לסיים עד הסוף.
כמה זמן לקח לכם להשתקם(מערכת הורמונלית) אחרי הסייקל?
מקום הזריקה הקבוע הוא הישבן- יש חשיבות למקום\עדיף לתת לכתף וכו?
כרגע עושה AB אחרי שנמאס לעשות חודש ABCABC, יש ספליט מועדף למוזרקים?
אחרי הסייקל- בכמה להוריד משקלים כדי למנוע דלקות ושברי מאמץ?
תודה לעונים.
משבוע רביעי 3 הזרקות בשבוע.
דיאנבול בכדורים.
PCT מורכב מטומקסיפן ופרובירון.
עכשיו קראתי באינטרנט והבנתי שטומקסיפן לוקחות נשים עם סרטן השד ופרובירון נותנים לזקנים אחרי גיל 70.
אני מבין ממש קצת בחומרים ואין לי ממי ללמוד. באינטרנט קוראים אבל זה לא אותו דבר כשאתה לוקח מזרק ומנסה "שיטות".
עכשיו אחרי שעשיתי הרבה שטויות ויש לי עוד שטויות בדרך אני מעדיף להכין את עצמי לזה.
עליתי ב-5 שבועות מ-88 קילו ל-95 קילו(לוקח 10 גרם קריאטין בימי אימון ובימים שלא מתאמן לא לוקח בגלל שלא שותה מספיק).
עכשיו אין לי תאבון. אני אוכל 1500-2500 קלוריות ביום במקרה הטוב ובמקרה הרע 1000. פשוט לא יכול להכניס אוכל.
יש שיטות "טבעיות" להגביר את התאבון? התאבון בא רק בערב(בלילה יותר נכון) ככה שאם יש לי לילה שאני לא נרדם(ויש הרבה כאלה) אני פשוט קם ב-1 2 ואוכל 2000 קלוריות במכה. אני צמחוני ומשום מה מאז הסייקל אני נגעל גם מדגים מה שלא היה לפני(אני גם נגעל מאוכל טעים).
כבר חשבתי להפסיק עם הסייקל אבל תופעות הלוואי פחתו ואני חושב לסיים עד הסוף.
כמה זמן לקח לכם להשתקם(מערכת הורמונלית) אחרי הסייקל?
מקום הזריקה הקבוע הוא הישבן- יש חשיבות למקום\עדיף לתת לכתף וכו?
כרגע עושה AB אחרי שנמאס לעשות חודש ABCABC, יש ספליט מועדף למוזרקים?
אחרי הסייקל- בכמה להוריד משקלים כדי למנוע דלקות ושברי מאמץ?
תודה לעונים.