הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT ושאלות כלליות

• פותח/ת השרשור Leon
  • פורסם בתאריך

Leon

משתמש קבוע
1,063
470
נק' מוניטין:
1,096
1,063
470
אוקי אני בשבוע 5 של סייקל סוסטנון ודיאנבול.
משבוע רביעי 3 הזרקות בשבוע.
דיאנבול בכדורים.
PCT מורכב מטומקסיפן ופרובירון.
עכשיו קראתי באינטרנט והבנתי שטומקסיפן לוקחות נשים עם סרטן השד ופרובירון נותנים לזקנים אחרי גיל 70.
אני מבין ממש קצת בחומרים ואין לי ממי ללמוד. באינטרנט קוראים אבל זה לא אותו דבר כשאתה לוקח מזרק ומנסה "שיטות".
עכשיו אחרי שעשיתי הרבה שטויות ויש לי עוד שטויות בדרך אני מעדיף להכין את עצמי לזה.
עליתי ב-5 שבועות מ-88 קילו ל-95 קילו(לוקח 10 גרם קריאטין בימי אימון ובימים שלא מתאמן לא לוקח בגלל שלא שותה מספיק).
עכשיו אין לי תאבון. אני אוכל 1500-2500 קלוריות ביום במקרה הטוב ובמקרה הרע 1000. פשוט לא יכול להכניס אוכל.
יש שיטות "טבעיות" להגביר את התאבון? התאבון בא רק בערב(בלילה יותר נכון) ככה שאם יש לי לילה שאני לא נרדם(ויש הרבה כאלה) אני פשוט קם ב-1 2 ואוכל 2000 קלוריות במכה. אני צמחוני ומשום מה מאז הסייקל אני נגעל גם מדגים מה שלא היה לפני(אני גם נגעל מאוכל טעים).
כבר חשבתי להפסיק עם הסייקל אבל תופעות הלוואי פחתו ואני חושב לסיים עד הסוף.
כמה זמן לקח לכם להשתקם(מערכת הורמונלית) אחרי הסייקל?
מקום הזריקה הקבוע הוא הישבן- יש חשיבות למקום\עדיף לתת לכתף וכו?
כרגע עושה AB אחרי שנמאס לעשות חודש ABCABC, יש ספליט מועדף למוזרקים?
אחרי הסייקל- בכמה להוריד משקלים כדי למנוע דלקות ושברי מאמץ?
תודה לעונים.

אני רק רוצה להעיר על הטעות העיקרית שאתה עושה, פרווירון לא לוקחים בPCT אם כבר תוך כדי הסייקל, בכל מקרה תעיף את הפרווירון ותכניס כלומיד לPCT.. אין לכלומיד תחליף, הוא בעצם זה שמחזיר את הגוף בסופו של דבר לייצר טסט שוב.

אתה עושה די הרבה דברים לא כ"כ נכון. ראשית, אין טעם בהזרקה תלת-שבועית. פעמיים בשבוע יספיקו בהחלט.
שנית, אין לך כלומיד ב-pct. מדובר באלמנט החשוב ביותר לצורך החזרה תקינה של ייצור הטסט העצמי. ללא שימוש בכלומיד, משך ההתאוששות עלול להתארך בצורה ניכרת.
אתה חש בחוסר תיאבון? זרוק את הדיבול. סטרס על הכבד משפיע מאוד לרעה על התיאבון ודיבול ללא תזונה מתאימה לא שווה הרבה.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה די הרבה דברים לא כ"כ נכון. ראשית, אין טעם בהזרקה תלת-שבועית. פעמיים בשבוע יספיקו בהחלט.
שנית, אין לך כלומיד ב-pct. מדובר באלמנט החשוב ביותר לצורך החזרה תקינה של ייצור הטסט העצמי. ללא שימוש בכלומיד, משך ההתאוששות עלול להתארך בצורה ניכרת.
אתה חש בחוסר תיאבון? זרוק את הדיבול. סטרס על הכבד משפיע מאוד לרעה על התיאבון ודיבול ללא תזונה מתאימה לא שווה הרבה.
אז מה אתה אומר להוריד ל-2 זריקות בשבוע ולנסות להשיג כלומיד? מה עוזר הפרובירון וטמקסופן בכלל?
כמה זמן אתה חושב יהיה משך ההתאוששות עם ובלי כלומיד?
אולי לנסות להוריד מינון של דיבול ? אני לוקח בסביבות 50 מג(5 כדורים ,2 בוקר 2 צהריים ו1 ערב אחרי אוכל).
יש לי תחושה שדחפו לי דברים ועשו עלי ניסיון או משהו בסגנון. רק עכשיו קראתי על כלומיד ואני לא מבין איך לא הציעו לי(איך אפשר לשאול לגבי משהו שאתה לא יודע). אתקשר בתקווה להשיג את הכלומיד הקדוש.
3 שבועות ראשונים הזרקתי פעמיים.. פשוט בנייר שכתבתי לעצמי הוא אמר לי שבוע 4 לעלות ל3 זריקות בשבוע של 1.2 CC.
אשמח לתשובה בזמן הקרוב אם להפסיק עם פרובירון או טומקסיפן... ועוד לחשוב שעברתי איזה 4 אנשים עד שבחרתי "ספק".
תודה טום.
מדיפדוף בLBS אני רואה ששניהם מונעים את הפעולה של האסטרוגן אחרי סיום הסייקל. מצאתי אשכול שלך שמסביר על פרובירון אבל כל מה שהבנתי זה שזה חלק מהפיסיטי ושאתה יודע כימיה ברמה מאודד גבוהה.
בקיצור אני יוריד לפעמיים(בכל מקרה רציתי להפסיק בגלל שלא יכול לישון על הגב), אני אנסה להוריד ל1CC פעמיים בשבוע ודיבול ל 3 4..
מקווה מחר להשיג כלומיד ולמנוע תופעות לוואי לאחר הסייקל.. מקווה לפרסם בקרוב 81 חזרות למינימום זמן... אם יש למישהו משהו להוסיף על החומרים,עצות וכו אני אשמח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית