ייעוץ סייקל ראשון

DAMITA34

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם,

אני תכף בן 28, מתאמן מזה כשנה וחצי, בהם עליתי כ10 קילו במסה (שוקל כיום 69 קילו, גובה 1.75), בקצב איטי מדי לטעמי, ואפשר לומר ש"התמכרתי" לגדילה הזו.

מתלבט האם להתחיל סייקל ראשון, הבעיה שאני לא מבין בזה יותר מדי וכל תופעות הלוואי נשמעות מפחידות נורא, לעומת זאת, קראתי פה חוויות מוצלחות של הרבה אנשים, ומצד שני - זה כן דוחף לנסות.

כיצד מתחילים בכלל? עם איזה חומר כדאי בכלל להתחיל? מה הכי פחות מסוכן...?
(אני ממש לא בקטע של הזרקה, אך ורק כדורים)

תודה 😃

69 קילו וישר חומרים? קח לעצמך כמה שנים,תלמד להתאמן ולאכול נכון. שבאמת תרגיש שסיימת להתפתח אז תשקול.. לקחת חומרים על 69 קילו זה ביזיון לפי דעתי.

עלית 10 קילו מסה - אחי זה יפה מאוד, מן הסתם זו עלייה נקיה.
חומרים בהחלט יתנו לך פוש רציני, אבל בשלב שאתה נמצא עליך להמשיך לאכול ולהתאמן ולהמשיך לחקור את העניין וללמוד מה עוזר לך באימון ובאכילה לגדול. בנוסף עליך לחזק את הגידים והמפרקים - כי פשוט בסייקל לא תעמוד בעומסים עם תעבוד נכון ופשוט תיפצע.
בקיצור קח עוד שנה לפחות בכל הכוח , ועל הדרף תלמד את נושא האנבוליים.

שלום לכולם,

אני תכף בן 28, מתאמן מזה כשנה וחצי, בהם עליתי כ10 קילו במסה (שוקל כיום 69 קילו, גובה 1.75), בקצב איטי מדי לטעמי, ואפשר לומר ש"התמכרתי" לגדילה הזו.

מתלבט האם להתחיל סייקל ראשון, הבעיה שאני לא מבין בזה יותר מדי וכל תופעות הלוואי נשמעות מפחידות נורא, לעומת זאת, קראתי פה חוויות מוצלחות של הרבה אנשים, ומצד שני - זה כן דוחף לנסות.

כיצד מתחילים בכלל? עם איזה חומר כדאי בכלל להתחיל? מה הכי פחות מסוכן...?
(אני ממש לא בקטע של הזרקה, אך ורק כדורים)

תודה 😃
קרא בנעוצים בראש תת-הפורום. חומרים זה לא לעצלנים...

אני לא יודע למה ישר ממהרים לשלול שימוש בגלל משקל.. נכון שאין לך וותק של עשרות שנים באימונים אבל זה לא מחייב. אני מכיר ילדים בני 15-16 שעברו סייקלים כ"כ מטומטמים ונשארו בחיים.. להגיד שזה מעשה חכם זה לא. בכל מקרה, יש לך הכל בנעוצים כמו שאמר TOM. חומרים זה לא לעצלנים וצריך להקפיד יותר, אני ממליץ לך להעזר בייעוץ אישי באתר לנושא של התפריט והתוכנית אימונים וליווי של כל התהליך (ייעוץ בנושא אימונים בלבד לא שימוש באנאבולים). אם החלטת שאתה רוצה לך על זה, אבל תלמד ותקרא טוב למה אתה נכנס, איך להכנס ולצאת מסייקל כמו שצריך. ושים לב לגוף שלך. אני יכול לספר לך חוויה מהסייקל הראשון שלי, תחושה נפלאה והגוף גודל בצורה מדהימה. רק להתמיד!

בהצלחה!!

כי אין טעם להכנס לסייקל כל עוד אתה לא בשל לו..
אחרי פיסיטי הוא בקושי יראה תוצאות שהנוזלים יירדו..
אין דבר חיובי בלהכנס לסייקל מראש שהמסת שריר נמוכה ועוד לא בשלה לחומרים אנאבוליים
תחכה וקח את הזמן,ובטח שבטח תצא מהגישה של כדורים ללא זריקות,אתה רק תצטער מזה
ובנוסף תבין שעם כאב של מחט זה מה שמבהיל אותך לעומת התופעות לוואי האפשריות וההשבתות..אתה בכיוון הלא נכון
תתחיל לאכול ולהשקיע יותר,אחר כך תדבר על חומרים

אני מכיר ילדים בני 15-16 שעברו סייקלים כ"כ מטומטמים ונשארו בחיים
להישאר בחיים זה לא חכמה. גם עם התותחים הכבדים במינונים גבוהים מהמומלץ ועם PCT בדיחה (טריבולוס, לצורך האבסורד), יהיה קשה מאוד להרוג את עצמך עם חומרים. גם בגיל 15-16.
השאלה היא מה הנזק שנעשה לציר ה-HPTA, לכבד, למערכת הקרדיו-ואסקיולרית, לקולטנים שונים בגוף ולשאר איברים ומערכות בגוף.

שאלת מה הכי פחות מסוכן ועם מה כדאי להתחיל, ואז ציינת שאתה לא בעניין של הזרקות. עד כמה שלהזריק יכול להישמע מסוכן יותר, סטרואידים אוראליים (שניתנים דרך הפה, לרוב בכדורים) מזיקים לגוף אף יותר ורובם דורשים הזרקות של טסטוסטרון במהלך השימוש, משום שהם גורמים להשבתת הייצור הטבעי של ההורמון בגוף.
יש לך את כל המידע שאתה צריך כדי לעשות עם עצמך חושבים בנעוצים ובפורטל. לשקול את היתרונות מול החסרונות.
מעבר לזה, אני מצטרף לרוב המגיבים כאן וחושב שאין לך מה לחפש בחומרים כרגע. אתה שוקל מעט ואתה לא מתאמן זמן רב מאוד. סביר להניח שהידע שלך בתזונה ובאימונים לא גבוה כמו שהוא יכול להיות, ולכן כמו שבלי החומרים לא ראית תוצאות מרשימות כפי שיכולת לראות, גם עם החומרים לא תראה תוצאות מרשימות כפי שתוכל לראות. לכן עד שלא תלמד איך נכון לך להתאמן ולאכול, יש לך כבר חסרון גדול בשימוש בסטרואידים.
קח לך תקופה לקרוא כמה שיותר על אימונים ותזונה, למצוא מה אתה עושה לא נכון ואיך לתקן. לאחר מכן תתחיל לקרוא ולחשוב על השימוש בחומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית