הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית כוח,AB.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
מצתער על ריבוי הפוסטים בנוגע לתוכנית אימונים,החלטתי סופית ללכת על תוכנית לשיפור כוח ארנטלטיבית לSS מהסיבה שאני לא יכול לעשות אותה,מאוד רוצה,אבל יש לי בעיה,המדריכים במכון אצלי חושבים שסקוואט מוריד מהגובה ודדילפט עושה גיבנת..כמה פעמים שכבר עשיתי להם בפנים ושמתי עליהם זין והם לקחו לי תמוט ככה ליד כולם וצעקתי אליהם והם צעקו עלי ובסופו של דבר גם יצאתי מובך בפני כל המכון,אז אני מחכה עד שהמנוי יגמר ועובר למכון לעשות SS או 5x5 ,בכל מקרה אני יודע שהתוכנית לקויה כי אין סקוואט ודדליפט,אבל מחר אני גם הולך לעשות להם שם עוד פעם בלאגן אולי הפעם אני יקבל ת'צאנס לעשות סקוואט.

אני מבקש שאף אחד לא יגיב על התוכנית מבלי לקרוא את מה שכתוב למעלה.

תוכנית אימונים - כוח.
משך התוכנית - כ15 שבועות
שבוע 1:
xAxBxAx
שבוע 2:
xBxAxBx
התוכנית
A
Bench prees 3x6
Military prees 3x7
Dips 3xmax
B
Chin ups 3xmax
T-bar row 3x6
Leg prees 3x6
Lang`s 3x8-10

משקלי עבודה:
אימון ראשון:
Bench prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:30ק"ג הצלחה:6,6,6
Military prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:15ק"ג,הצלחה:7,7,7
Dips - קושי:בינוני - משקל העבודה:חופשי. הצלחה:3,3,4

המשקלים אחרי דילואד,בכל תרגיל הורדתי בערך 10 ק"ג מהrm .

בכל מקרה אפשר חוות דעת על התוכנית,טיפים כל שהם לשיפור,היום היה האימון הראשון שלי בתוכנית,לאנג'ים אני עושה עם מוט,
והיום האימון שלי היה כ20-25 דקות להפתעתי,ונחתי כדקה-דקה וחצי בין כל סט,אבל אני מאמין שעם הזמן אני יצתרך לנוח כ3-4 דקות בין סט לסט ככל שהאינטנסיביות תעלה וכך האימון יגיע למשך סביר של 45 ד'

תודה מראש,moo - אני מבקש לא להזכיר את עניין הסקוואט.

אם אתה עושה 3 אימונים בשבוע, למה לא לעשות 3 אימוני גוף מלא (או בערך מלא, לא חייבים להיות זהים) וזהו?

1. שתעשה דברים 3 פעמים בשבוע במקום פעמיים.
2. תוכל לארגן את התוכנית באופן שיקל עליך להתקדם בכל התרגילים.

• פותח/ת השרשור
1. שתעשה דברים 3 פעמים בשבוע במקום פעמיים.
2. תוכל לארגן את התוכנית באופן שיקל עליך להתקדם בכל התרגילים.
לדעתך אני יתקדם יותר במשקלים?
אתה יכול לשפץ לי את התוכנית בכך שהיא תיראה לדעתך טובה להתקדמות במשקלים בצורת FBW עם כך?ותודה לך,אין לך מושג עד כמה אני מעריך,עם אפשר לא להוסיף דדליפט וסקוואט כמו שאמרתי בעבר,אני מאוד רוצה לעשות,אבל בגלל המדריכים בחצי שקל האלו..
ושוב תודה תודה:IZAVno6Ssw:

אלכס הוא אומר שהמדריכים לא מסכימים לו לבצע,תתפלא אבל יש כאלו,ואני גם מניח שהוא בן 15-16 ככה שאין לו יכולת ויכוח מול המדריכים במכון(כי הם הרי סמכות).
לירון - מתי נגנר לך המנוי?אם זה יותר משבוע תנסה למכור אותו.

אין דבר כזה שאין יכולת וויכוח. הוא משלם את הכסף והוא תמיד צודק. אני לא מאמין שזה היה כתוב באיזשהו חוזה שהוא חתם עליו.

אם אני הייתי מדריך והייתי רואה ילד בן 15 עושה סקוואט ודדליפט שנראים כמו ריקוד אומנותי .
היו שתי אפשרויות :
1. ללמד אותו (רובם לא יודעים איך ).
2. להגיד לא לעשות .

אם אני הייתי מדריך והייתי רואה ילד בן 15 עושה סקוואט ודדליפט שנראים כמו ריקוד אומנותי .
היו שתי אפשרויות :
1. ללמד אותו (רובם לא יודעים איך ).
2. להגיד לא לעשות .
חחחחחחחחחחחח תזכור שאתה חייב לי גם 🤡

אלכס הוא אומר שהמדריכים לא מסכימים לו לבצע,תתפלא אבל יש כאלו,ואני גם מניח שהוא בן 15-16 ככה שאין לו יכולת ויכוח מול המדריכים במכון(כי הם הרי סמכות).
לירון - מתי נגנר לך המנוי?אם זה יותר משבוע תנסה למכור אותו.
האמת שהוא צודק, לא רואה סיבה למה לא ללכת להפוך את העולם או בשביל לקבל אישור לעשות סקוואט ודדליפט או בשביל לקבל תכסף בחזרה.

• פותח/ת השרשור
כי כבר נסיתי לעשות את זה ,זה הוראת קבע,זה לא שזה היה בתשלומים ,אמא שלי לא במצב כלכלי כזה טוב וזה פרוס להרבה תשלומים וזה נכנס להלוואה גם,לא זוכר בדיוק.

וחלאס כבר לנסות לעקוץ אותי....
seth able
יש לך מסן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית