מצתער על ריבוי הפוסטים בנוגע לתוכנית אימונים,החלטתי סופית ללכת על תוכנית לשיפור כוח ארנטלטיבית לSS מהסיבה שאני לא יכול לעשות אותה,מאוד רוצה,אבל יש לי בעיה,המדריכים במכון אצלי חושבים שסקוואט מוריד מהגובה ודדילפט עושה גיבנת..כמה פעמים שכבר עשיתי להם בפנים ושמתי עליהם זין והם לקחו לי תמוט ככה ליד כולם וצעקתי אליהם והם צעקו עלי ובסופו של דבר גם יצאתי מובך בפני כל המכון,אז אני מחכה עד שהמנוי יגמר ועובר למכון לעשות SS או 5x5 ,בכל מקרה אני יודע שהתוכנית לקויה כי אין סקוואט ודדליפט,אבל מחר אני גם הולך לעשות להם שם עוד פעם בלאגן אולי הפעם אני יקבל ת'צאנס לעשות סקוואט.
אני מבקש שאף אחד לא יגיב על התוכנית מבלי לקרוא את מה שכתוב למעלה.
תוכנית אימונים - כוח.
משך התוכנית - כ15 שבועות
שבוע 1:
xAxBxAx
שבוע 2:
xBxAxBx
התוכנית
A
Bench prees 3x6
Military prees 3x7
Dips 3xmax
B
Chin ups 3xmax
T-bar row 3x6
Leg prees 3x6
Lang`s 3x8-10
משקלי עבודה:
אימון ראשון:
Bench prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:30ק"ג הצלחה:6,6,6
Military prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:15ק"ג,הצלחה:7,7,7
Dips - קושי:בינוני - משקל העבודה:חופשי. הצלחה:3,3,4
המשקלים אחרי דילואד,בכל תרגיל הורדתי בערך 10 ק"ג מהrm .
בכל מקרה אפשר חוות דעת על התוכנית,טיפים כל שהם לשיפור,היום היה האימון הראשון שלי בתוכנית,לאנג'ים אני עושה עם מוט,
והיום האימון שלי היה כ20-25 דקות להפתעתי,ונחתי כדקה-דקה וחצי בין כל סט,אבל אני מאמין שעם הזמן אני יצתרך לנוח כ3-4 דקות בין סט לסט ככל שהאינטנסיביות תעלה וכך האימון יגיע למשך סביר של 45 ד'
תודה מראש,moo - אני מבקש לא להזכיר את עניין הסקוואט.
אני מבקש שאף אחד לא יגיב על התוכנית מבלי לקרוא את מה שכתוב למעלה.
תוכנית אימונים - כוח.
משך התוכנית - כ15 שבועות
שבוע 1:
xAxBxAx
שבוע 2:
xBxAxBx
התוכנית
A
Bench prees 3x6
Military prees 3x7
Dips 3xmax
B
Chin ups 3xmax
T-bar row 3x6
Leg prees 3x6
Lang`s 3x8-10
משקלי עבודה:
אימון ראשון:
Bench prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:30ק"ג הצלחה:6,6,6
Military prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:15ק"ג,הצלחה:7,7,7
Dips - קושי:בינוני - משקל העבודה:חופשי. הצלחה:3,3,4
המשקלים אחרי דילואד,בכל תרגיל הורדתי בערך 10 ק"ג מהrm .
בכל מקרה אפשר חוות דעת על התוכנית,טיפים כל שהם לשיפור,היום היה האימון הראשון שלי בתוכנית,לאנג'ים אני עושה עם מוט,
והיום האימון שלי היה כ20-25 דקות להפתעתי,ונחתי כדקה-דקה וחצי בין כל סט,אבל אני מאמין שעם הזמן אני יצתרך לנוח כ3-4 דקות בין סט לסט ככל שהאינטנסיביות תעלה וכך האימון יגיע למשך סביר של 45 ד'
תודה מראש,moo - אני מבקש לא להזכיר את עניין הסקוואט.