הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 225KG 5X5 PR

• פותח/ת השרשור
בהתחייבות לשנה? כמה לחצי שנה 3 חודש

וזה בבת ים?
אפשר לבטל את המנוי מתי שרוצים בלי שום קנס, רק צריך להודיע חודש מראש (משלמים על החודש הזה אבל אפשר להתאמן)
פתח תקווה

אפשר לבטל את המנוי מתי שרוצים בלי שום קנס, רק צריך להודיע חודש מראש (משלמים על החודש הזה אבל אפשר להתאמן)
פתח תקווה
ידוע לך אם פרופיט בת ים גם טוב?
משלמים מראש לשנה לא? ככה שמחזירים לי במקרה שאני חותך?

• פותח/ת השרשור
איזה חדר כושר פצצה וידוע לך אם יש הנחה לחיילים כבר הצלחתי לארגן בכמה מקומות 50%

תודה בכל מקרה 😃
לא, ניראה לי מחיר אחיד לכולם,
זה המחיר הכי נמוך שראיתי במיוחד בהתחשב בציוד שהם מספקים, רמה גבוה יחסית. (3 כלובים, מלא מוטות, מכשירים חדשים וכו')

יש מצב שבחימום אתה מזלזל ולא מרים מדוייק

בכל מקרה יותר סטים קלים נניח בנצ' 40 קילו סט של 10 , 60 קילו 2 סטים של 5
ורק שיושב כמו שצריך לעלות ל80X3 ....
לעשות סינגל קרוב למשקל עבודה
להוציא את המוט ולהחזיק אותו להרגיש את המשקל
ל200 הייתי עושה

ריק 2X10
40 X7
60 X5
100 X3
140 X2
180X1
200

אני מרגיש 'שוק' בסט עבודה. לא ניראה לי בגלל שחסר לי חימום במוט ריק\משקל נמוך , אלא יותר בגלל שההתעסקות במשקל כבד שלפני הסט עבודה היא מעטה מדי.

לדוגמא, אם הסט הוא סקאווט 200,אני מרגיש שאחרי סינגל של 180 אז פתאום 200 קילו זה משהו שלא התחממתי אליו מספיק מאותו סינגל כבד.
מרגיש שצריך לפחות 180X3 או 180X2X2 כדי שה 200 ירגיש טבעי.

אושר- יוצא שמ 100 עד לסט של 200 יש רק 3 חזרות סה"כ (2 של 140, ו-1 של 180), לעומת ה100 ק"ג הראשון שהתחממת אליו עם כ-30 חזרות.

139 אחד המחירים הזולים שנתקלתי בהם בארץ עבור חדר כושר אמיתי. לא זכור לי משהו קרוב לזה.
עשיתי מנוי לפני חודשיים ב 125 לחודש, המכון אולי לא הכי מקצועי שיש לPL אבל יש במכון כלוב אחד (שרוב הזמן פנוי), רצפה מתאימה לדדליפט, שני מוטות סבבה (ועוד כמה מעפנים) ומלא פלטות של 20... זה במעלות, אין שם ביקוש אז הם עשו "מבצע לחודש בלבד" שנמשך כבר מאוגוסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית