הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש בעיה לצרוך קריאטין מונו עם חלב?-כנסו להסבר

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
לא אני לא חולה נפש ששם חלב בכוס עם קריאטין ושותה
הארוחת בוקר שלי היא שייק שאני עושה בבלנדר אני שם חלב קוטג אבקת חלבון ש"ש בננות וכו.. ולכול זה אני זורק כפית קריאטין מעררבב הכול בבלנדר ושותה
השאלה שלי עם יש בעיה בזה? עם עדיף להשאיר את הקריאטין בצד עם כוס עם מים?

לא הבנתי ?
בכל מקרה גם אם הוא ישתה בצד עם כוס מים בסופו של דבר הכל ירד לאותו המקום ואפשר לומר באותו הזמן , אז זה לא ממש משנה.

אה עכשיו הבנתי למה התכוונת אבל נראה לי שהשאלה שלו היתה עם החלב הורס משו בקריאטין כי ידוע שאסור לשתות קריאטין עם מיץ חומצי אז הוא שאל עם זה גם עם חלב ככה...

אסור חלב אחרי אימון יש בו שומן וזה מאט את הספיגה 😆 ואחרי אימון חייב שישר זה יכנס לשריר.. אולי כדאי אפילו להזריק אבקה

הקיבה היא סביבה חומצית במקור אז מה ההיגיון של "לא להכניס אוכל שיגרום לחומציות בקיבה" ? קחו קריאטין עם מה שבא לכם

אהמ, רק רוצה להבהיר משו'... חלב הוא סותר-חומצה (כלומר מייצר תגובה בסיסית) בקיבה! אמנם לאחר העיכול הוא יוצר תגובה חומצית ברקמות.
ולכן, אם כבר נושא המאזן החומצתי בעל ערך כלשהו הרי שחלב יתרום לספיגה של הקריאטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית