הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לתכנון תבנית אימון

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
אני בss ומשקלו העבודה:
סקוואט-130קג
דדליפט-135קג
בנץ פרס-85קג
פרס-55קג
בנט אובר-85קג

עכשיו אני רוצה לעבור ללינארית של ביל סטאר,ביחד עם ספרינטים,בוקס ג׳אמפס,ועוד תרגיל פולימטרי שאני אחשוב עליו.
אני רוצה להמשיך עוד קצת בss בעיקר בשביל לעלות את הבנץ,דדליפט,ופרס.
ולהתחיל את הלינארית עם 130 קג סקוואט(למרות שאני יכול גם להשתפר בזה)בגלל שיהיה לי הרבה עומס ביחד עם הספרינטים והפולימטרי,מה דעתכם?
אפשרות שניה שאני חושב עליה זה לעשות 2 אימוני כוח ו2 אימוני ספרינטים והפולימטרי רק שיהיו יותר אינטנסיביים.
זוהי אפשרות טובה? ואיך אני יכול לעשות את זה בצורה הטובה ביותר? אשמח לשמוע מה דעתכם,
המטרה שלי היא להשתפר בכוח מתפרץ,שיפור סיבולת קצת,ושאר הדברים החיוביים שיש בזה שרשומים בפורטל,ובנוסף להמשיך לעשות תוכנית כוח,
מישהו?

• פותח/ת השרשור
כמו שרשמתי,כל הדברים היעילים שזה נותן,רשום בפורטל(לגבי הספרינטים)לגבי הבוקס גאמפ זה בגלל שאני רוצה לשפר את הקפיצה

כמו שרשמתי,כל הדברים היעילים שזה נותן,רשום בפורטל(לגבי הספרינטים)לגבי הבוקס גאמפ זה בגלל שאני רוצה לשפר את הקפיצה

רק עכשיו שמתי לב לשם משתמש ולתרגיל שאתה רוצה 😃, בכל מקרה אישית הייתי מורח SS עד כמה שאפשר, ואז משלב את התרגילים האלו
אני לא יודע איך לשלב והאם זה יהיה אפקטיבי בכלל, לזה צריך שמישהו יותר חכם ממני יגיב

• פותח/ת השרשור
תודה בכל מקרה אחי 😃
חשבתי אם אני הולך על 2 אימוני כול ו2 אימוני ספרינטים והפולימטרי אז עדיף אולי תוכנית כח שהיא עם משקלים אחידים בסטים ולא לינארית, בגלל שזה רק 2 אימוני כוח, מה דעתכם?

אין לי תשובה בשבילך, אבל מעניין אותי איך אפשר לשלב את הדברים האלה אז אני אעקוב אחרי הנושא:)

• פותח/ת השרשור
הנושא הזה מטריד אותי מלא זמן ואני רואה שגם בפורום אין תשובה יותר מדי ברורה,
אשמח שמישהו שמבין יענה פה גם בשביל שאר האנשים.
אני שוקל לעשות AB פעמיים בשבוע + ספרינטים ופולימטרי קצת יותר אינטנסיבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית