הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרבי התל אביבי פוצץ

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
דעתכם?

*רק אציין שמחר ציון 19 שנה לרצח רבין, כנראה שלא למדנו כלום...

אני מתבייש להיות אוהד הפועל תל אביב ברגע זה. גועל נפש. דבר כזה לא יכול לעבור על סדר היום בשתיקה. שלא לדבר על הרחקה הבזויה של זהבי.
ולא, הכדורגל הישראלי אף פעם לא ילמד.

זאת אחת הסיבות שאני לא אוהב את הכדורגל בישראל ולא אוהד אף קבוצה בליגה שלנו.

זהבי הדביל אחרי הפנדל מתגרה באוהדים של הפועל, בשביל מה ? אתה יודע שהמשחק הזה גם ככה חם אש, מספיק שתעשה משו קטנטן ואתה מצית את המשחק אז אתה בא ועושה דבר כזה ?

מזכיר לי את השקט שטוטו תמוז עשה בטדי לפני כמה שנים לאוהדי בית"ר וקיבל אדום. זהבי לא היה צריך לקבל אדום על ההתגוננות מפני האוהד אבל הצהוב בהחלט הגיע לו.

א. מגיע לזהבי עונש אחרי שנתיים שהוא מתגרה בקהל. מישהו היה צריך להעניש אותו מזמן על הפיו פיו הזה. לא בסיטואציה הזאת, על ידי דיין, אבל זה בעייתי.
ב. האוהדים שפרצו למגרש מפגרים. אוהדי הפועל שזרקו חפצים על זהבי הם זוהמה.
ג. ביזיון לכדורגל הישראלי

קצת עצוב לי בתור אוהד הפועל שיורידו לנו 10 נקודות או משהו כזה אבל מגיע לנו אחרי דרבי כזה.

קודם כל , לא צריך לכתוש את הכדורגל , כי עובדה שזו פעם ראשונה שמשהו כזה קורה , וביוון זה קורה בערך כל יומיים.
לגבי זהבי , שחקן טוב , אדם אפס שגדל בהפועל ולא יודע להעריך את הבמה שנתנו לו , אבל זה לא מצדיק את הפריצה.
ולגבי הבושה שאוהדי הפועל מרגישים , מה בושה ? בגלל שיכור שנכנס למגרש ? 4 אוהדי מכבי נכנסו אחר כך , אז מה ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל , לא צריך לכתוש את הכדורגל , כי עובדה שזו פעם ראשונה שמשהו כזה קורה , וביוון זה קורה בערך כל יומיים.
לגבי זהבי , שחקן טוב , אדם אפס שגדל בהפועל ולא יודע להעריך את הבמה שנתנו לו , אבל זה לא מצדיק את הפריצה.
ולגבי הבושה שאוהדי הפועל מרגישים , מה בושה ? בגלל שיכור שנכנס למגרש ? 4 אוהדי מכבי נכנסו אחר כך , אז מה ?

וזה שאוהדי הפועל זרקו על ערן חפצים כשניסה לרדת מהמגרש, זה גם אוהד אחד?

זאת אחת הסיבות שאני לא אוהב את הכדורגל בישראל ולא אוהד אף קבוצה בליגה שלנו.

זהבי הדביל אחרי הפנדל מתגרה באוהדים של הפועל, בשביל מה ? אתה יודע שהמשחק הזה גם ככה חם אש, מספיק שתעשה משו קטנטן ואתה מצית את המשחק אז אתה בא ועושה דבר כזה ?

מזכיר לי את השקט שטוטו תמוז עשה בטדי לפני כמה שנים לאוהדי בית"ר וקיבל אדום. זהבי לא היה צריך לקבל אדום על ההתגוננות מפני האוהד אבל הצהוב בהחלט הגיע לו.
ענית על השאלה. יש לו מספיק כישרון בכדי לשחק באירופה אבל הוא דביל.

וזה שאוהדי הפועל זרקו על ערן חפצים כשניסה לרדת מהמגרש, זה גם אוהד אחד?
הזריקות האלה מתרחשות כמעט כל דרבי , ועוד אחרי מה שקרה זה רק חימם את הקהל, דרבי אחרון שהם אירחו ורמוט קיבל מצית לראש , אני לא מבין מה ההיגיון בלתת להכניס דגלים עם מוטות , זה טמטום של המשטרה , ובקיצור אני לא מצדיק גם את זה , צריך להיענש על זה גם.

וואו , נתת מוניטין שלילי לאוהדי הפועל , אתה גבר.
תן לי לנחש , אתה אוהד הפועל מרמורק ?
בטח החלטת להאשים את השופט בזכות הפרשנות המהוללת של החברים מערוץ 1 ?
התקנון אומר להרחיק את השחקן המתרומם שלכם , וזה שכל הקבוצת ערסוואתים שלכם קפצה עליו , על זה אין מילה.

הזריקות האלה מתרחשות כמעט כל דרבי , ועוד אחרי מה שקרה זה רק חימם את הקהל, דרבי אחרון שהם אירחו ורמוט קיבל מצית לראש , אני לא מבין מה ההיגיון בלתת להכניס דגלים עם מוטות , זה טמטום של המשטרה , ובקיצור אני לא מצדיק גם את זה , צריך להיענש על זה גם.

וואו , נתת מוניטין שלילי לאוהדי הפועל , אתה גבר.
תן לי לנחש , אתה אוהד הפועל מרמורק ?
בטח החלטת להאשים את השופט בזכות הפרשנות המהוללת של החברים מערוץ 1 ?
התקנון אומר להרחיק את השחקן המתרומם שלכם , וזה שכל הקבוצת ערסוואתים שלכם קפצה עליו , על זה אין מילה.

יופי שהתקנון אומר להרחיק שחקן אבל ממתי הולכים תמיד לפי התקנון? שופט טוב יודע גם לקחת החלטות על דעתו.
אני מקווה שהוא יפוטר במיידי

• פותח/ת השרשור
חבר'ה, לשמור על שפה הולמת ועל כבוד אחד לשני, גם במסגרת מערכת המוניטין.

יופי שהתקנון אומר להרחיק שחקן אבל ממתי הולכים תמיד לפי התקנון? שופט טוב יודע גם לקחת החלטות על דעתו.
אני מקווה שהוא יפוטר במיידי
הוא לא היה צריך לקבל אדום אבל הוא עדיין דביל ואינפנטיל.

התגרות מהסוג הזה היא חלק כבר שנים ארוכות מהדרבי התל אביבי ואני לא רואה עם זה בעיה.
לא אשמתו שאוהדי הגועל כאלה פגומים
שמע, האוהדים של מכבי, בחלקם, מטונפים לא פחות. ערס הוא ערס. אבל זהבי הוא פשוט אינפנטיל אמיתי. שחקן שיכולת המשחק שלו עולה על זו של הליגה בכמה רמות, אבל מקבל ריגוש מלעשות תנועות של מפגר, לקבל ביקורת שלילית ואז לחזור ולעשות את זה שוב. יכולת דחיית סיפוקים של פעוט.

התגרות מהסוג הזה היא חלק כבר שנים ארוכות מהדרבי התל אביבי ואני לא רואה עם זה בעיה.
לא אשמתו שאוהדי הגועל כאלה פגומים
עוד מוניטין שלילי ? אני מתחיל לבכות, בבקשה תספיק.
גם זריקת חפצים היא חלק מהדרבי שנים ארוכות, זו לא בעיה ?
אני שמח שאתה לא רואה עם ההתגרות בעיה , יש לך ראיה חדה ואוביקטיבית.

שמתם לב איזו אבטחה בדיחה? האוהד תוקף את זהבי ורואים שהשוטרים עומדים בצד ורק אחרי 10 שניות נזכרים לזוז,בכול מקרה צריך להחמיר בעונשים ולהתחיל בלהרחיק את האפס שתקף את זהבי לכול החיים מהמגרשים

אפשר לסכם את הדיון מבחינתי בהסכמה ששתי הקבוצות התל-אביביות מיותרות בליגת העל ועדיף היה להוריד לשתיהן 10-15 נקודות ליגה.
(יש לנו חרא עונה בירוק...😆)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית