הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרבי התל אביבי פוצץ

איך אתה יכ
עוד מוניטין שלילי ? אני מתחיל לבכות, בבקשה תספיק.
גם זריקת חפצים היא חלק מהדרבי שנים ארוכות, זו לא בעיה ?
אני שמח שאתה לא רואה עם ההתגרות בעיה , יש לך ראיה חדה ואוביקטיבית.

איך אתה יכול להשוות בין פיו פיו שלא םוגע פיזית באף אחד לבין זריקת חפצים? רואים שאתה אוהד הפועל

• פותח/ת השרשור
אני בעד להרחיק את האוהד, סליחה, פושע, לצמיתות ממגרשי הכדורגל, ולתת לו איזו שנת מאסר בפועל או אפילו יותר, ואיזה קנס כבד.
עונש הרתעתי נטו.

אני בעד להרחיק את האוהד, סליחה, פושע, לצמיתות ממגרשי הכדורגל, ולתת לו איזו שנת מאסר בפועל או אפילו יותר, ואיזה קנס כבד.
עונש הרתעתי נטו.
ואז להוריד לשתי הקבוצות 10-15 נקודות...

אפשר הסבר למה קרה בשביל אנשים שלא רואים כדורגל? סתם מעניין מה הלך שם... נשמע רציני.

• פותח/ת השרשור
ואז להוריד לשתי הקבוצות 10-15 נקודות...

*קודם אציין שאני אוהד מכבי

אין כאן מקום בשום מצב לעונש סימטרי.
מכבי לא טהורים זה ברור, אבל אין מה להשוות בין חומרת המקרים.

שום פרובוקציה של זהבי. חוגג ככה כל גול שמבקיע, בלי קשר ליריבה.

האמת העצובה היא שהביזיון שהתרחש היום הוא תוצאה של הזנחה רב-מערכתית של שנים על גבי שנים:
1. האבטחה באיצטדיונים
2. העונשים המגוחכים להתפרעויות אוהדים כאלו ואחרות (במיוחד לאוהדי הפועל, אגב)
3. ההעדפה הברורה של התקשורת לאוהדי הפועל (הנה למשל רשימה של דברים שרובכם לא ידעתם: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/273194 , למרות שאת מה שאוהדי בית"ר עושים התקשורת לא תשכח לדווח לנו)

והאמת, די ברור לי שגם הפעם העונש יהיה מגוחך לעומת מה שהוא צריך להיות.

• פותח/ת השרשור
מה מכבי עשו?

אוהדי מכבי פרצו למגרש אחרי שהשופט חידש אותו.
שוב, יש הבדל גדול מאוד בין מה שמגיע להפועל על שורה של מחדלים, לעומת מה שמגיע למכבי בהתחשב בנסיבות.

אוהדי מכבי פרצו למגרש אחרי שהשופט חידש אותו.
שוב, יש הבדל גדול מאוד בין מה שמגיע להפועל על שורה של מחדלים, לעומת מה שמגיע למכבי בהתחשב בנסיבות.

למכבי לא מגיע עונש בכלל כמעט כל משחק יש אוהדים שפורצים למגרש ולא נותנים עלזה עונש

(במיוחד לאוהדי הפועל, אגב)
3. ההעדפה הברורה של התקשורת לאוהדי הפועל (הנה למשל רשימה של דברים שרובכם לא ידעתם: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/273194 , למרות שאת מה שאוהדי בית"ר עושים התקשורת לא תשכח לדווח לנו)

והאמת, די ברור לי שגם הפעם העונש יהיה מגוחך לעומת מה שהוא צריך להיות.
והנה עוד בן אדם עיוור. תן לי לנחש, התקשורת שמאלנית מניאקית אז אוהבים את הפועל?
מוותרים לכל אוהדי הקבוצות ומפלים את כל אוהדי הקבוצות, ועל כל דוגמה אני יכול למצוא לך דוגמה נגדית. אם התקשורת בעד הפועל כל הזמן למה לא מדברים על המניע של התוקף אלא רק על ההתגוננות של זהבי?
ו
זה לא כלכך גרוע ובטח לא מתקרב למה שהגועל עשו

אתה דביל.
אתה חושב שעל זה שפרצתם למגרש לא מגיע לכם עונש ואני דביל?

והנה עוד בן אדם עיוור. תן לי לנחש, התקשורת שמאלנית מניאקית אז אוהבים את הפועל?
מוותרים לכל אוהדי הקבוצות ומפלים את כל אוהדי הקבוצות, ועל כל דוגמה אני יכול למצוא לך דוגמה נגדית. אם התקשורת בעד הפועל כל הזמן למה לא מדברים על המניע של התוקף אלא רק על ההתגוננות של זהבי?
ו

אתה חושב שעל זה שפרצתם למגרש לא מגיע לכם עונש ואני דביל?

לא חושב שמגיע עונש
ואתה דביל כי אתה אוהד הפועל

זה לא כלכך גרוע ובטח לא מתקרב למה שהגועל עשו

אתה דביל.
צריך וחובה להוריד לשתי התל-אביביות נקודות. להפועל ת"א מאחר ואוהדיה הביאו לפיצוץ המשחק ולמכבי, מאחר ואני פשוט לא סובל אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית