הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרבי התל אביבי פוצץ

אפשר לסכם את הדיון מבחינתי בהסכמה ששתי הקבוצות התל-אביביות מיותרות בליגת העל ועדיף היה להוריד לשתיהן 10-15 נקודות ליגה.
(יש לנו חרא עונה בירוק...😆)
מסכים עם תום, מינוס 10 לשתי התלאביביות... רק ככה נחזיר את האליפות לכרמל 🚬🤪🚬

תלמדו קצת מהקהל הירוק שגם ברגעים קשים מאוד ממשיך לעודד ולא נסחף לפרובוקציות (צודקות או לא צודקות).
אתמול ראיתי ספיישל על זה בערוץ הספורט,אבל לא הצלחתי להבין,
למה זהבי קיבל אדום בדיוק אחרי שתקפו אותו?
כי לפי החוקה מגיע לו אדום על זה שהכה אוהד, אפילו שזאת הייתה הגנה עצמית

מדהים שהפועל מאשימה את זהבי.

לא יאמן החוצפה שלהם, כמו החוצפה של הערבים.

מדהים שהפועל מאשימה את זהבי.

לא יאמן החוצפה שלהם, כמו החוצפה של הערבים.
יש לך קונטציות מאוד יצירתיות בראש , לך תיהיה מלחין .
סתם שאלה שלא קשורה -
לפני כמה שנים דמארי עשה אצבע משולשת לאוהדי מכבי חיפה , קיבל אדום או הרחקה ל2 משחקים , לא זוכר.
איך יכול להיות שהתנועה של המתרומם זהבי , לא זוכה לגנאי ?
ואני לא מצדיק את הטמבל שפרץ לדשא או משהו.

זאת בסה"כ הייתה כפייה דתית לא מוצלחת?
:
10647141_415274031979885_2225827557317905162_n.jpg

יש לך קונטציות מאוד יצירתיות בראש , לך תיהיה מלחין .
סתם שאלה שלא קשורה -
לפני כמה שנים דמארי עשה אצבע משולשת לאוהדי מכבי חיפה , קיבל אדום או הרחקה ל2 משחקים , לא זוכר.
איך יכול להיות שהתנועה של המתרומם זהבי , לא זוכה לגנאי ?
ואני לא מצדיק את הטמבל שפרץ לדשא או משהו.
למי אכפת מהאדום, למי אכפת מדמארי.
שחקן כדורגל הותקף ע"י אוהד במגרש, זהו. השאר לא מעניין בכלל.

ההצטדקויות על ההתגרות של זהבי - ביזיון אחד גדול.

- לסגור את הליגה לשבועיים
- גם הפועל וגם מכבי 5 משחקי רדיוס ללא קהל
- שאוהד הפועל יקבל כמה שנים בכלא על תקיפת שחקן
- שכל מי שירד לדשא יורחק לאלתר ממגרשי כדורגל לכל החיים
- האדום של זהבי חייב להיות מבוטל! חייב!!!! אסון אם ישתמע מהמשחק שלשחקן אסור להגן על עצמו ובנוסף הקבוצה תשחק ב-10 שחקנים אחר כך. בושה.

בנוסף צריך לזכור שבשורה תחתונה, למרות כל הצער שבדבר, לקבוצות אין שליטה מלאה על המתפרעים. זאת אחריות של המשטרה, ככה שלקנוס את הקבוצות בנקודות לא ייתן שום דבר, לפחות לדעתי.

עכשיו חזרתי מהבית משפט בת"א היה שם פיצוצים בחוץ (בין אוהדי הפועל למכבי)

- לסגור את הליגה לשבועיים
- גם הפועל וגם מכבי 5 משחקי רדיוס ללא קהל
- שאוהד הפועל יקבל כמה שנים בכלא על תקיפת שחקן
- שכל מי שירד לדשא יורחק לאלתר ממגרשי כדורגל לכל החיים
- האדום של זהבי חייב להיות מבוטל! חייב!!!! אסון אם ישתמע מהמשחק שלשחקן אסור להגן על עצמו ובנוסף הקבוצה תשחק ב-10 שחקנים אחר כך. בושה.

בנוסף צריך לזכור שבשורה תחתונה, למרות כל הצער שבדבר, לקבוצות אין שליטה מלאה על המתפרעים. זאת אחריות של המשטרה, ככה שלקנוס את הקבוצות בנקודות לא ייתן שום דבר, לפחות לדעתי.
עם כל הצער שבדבר, הפחתת נקודות תפגע בקבוצה וגם באותם אוהדים שפרצו למגרש מכיוון שאלו אוהדים פנאטיים שכל קיומם זה הפועל ת"א(או כל קבוצה אחרת)

אני חושב שצריך לסגור רק את שערים 4-5 לכמה משחקים , אין סיבה לפגוע במשפחות שעשו מנוי לשערים אחרים , מספיק האוהדים המפגרים האלה מכתימים את הקבוצה ומורידים לה נקודות , שלא נדבר על הקנסות שהולכים לכיס של המנהלת , למה לדפוק אוהדים שפויים ? הרי כל הקטע בענישה הכבדה זה להחזיר ביטחון לאהודים השופים ויצירת הרתעה.

לגבי זהבי , לא מגיע לו אדום על הקטע עם האוהד , אוקיי , אתם לא חושבים שמגיע לו עונש על התנועה המפגרת הזאת ? למה שחקן שעושה אצבע משלולשת לקהל היריב מקבל הרחקה , אפילו ליותר ממשחק , והתנועה האינפנטילית שלו לא זוכה ליחס דומה ?

עם כל הצער שבדבר, הפחתת נקודות תפגע בקבוצה וגם באותם אוהדים שפרצו למגרש מכיוון שאלו אוהדים פנאטיים שכל קיומם זה הפועל ת"א(או כל קבוצה אחרת)
זאת בדיוק הטעות שלך ושל עוד רבים, לאוהדים האלה לא אכפת מהקבוצה "שלהם". אכפת להם רק לשנוא ולקלל את הקבוצה השנייה

זאת בדיוק הטעות שלך ושל עוד רבים, לאוהדים האלה לא אכפת מהקבוצה "שלהם". אכפת להם רק לשנוא ולקלל את הקבוצה השנייה

כמו שאוהדי בית" ר גזענים, כמו שאוהדי הפועל "גרמנים" (צלבי קרס, שירי נאצה על מוני פנאן, שמעון מזרחי וכו'), כמו שאוהדי סכנין מניפים דגלים של אשף,חמאס ותמונה של ירושלים "הכבושה".

חלקכם ציינתם כאן את הכדורגל באנגליה. אני מאוד אוהב את הכדורגל שם - מהיר, קצבי, אגרסיבי, פיזי ורווי אירועים. ככה אני חושב שצריך לשחק ובגלל זה אני אוהד יונייטד, אבל עד לפני מספר שנים החוליגניזם באנגליה הייתה אשכרה מחלה. לא כמו הילדי כאפות והערסים צעצוע בארץ שם אחרי כל משחק היה מכות עם פצועים וגם לפעמים הרוגים. זה היה הרבה יותר גרוע מפה. כל הזמן אומרים לי שבארץ זה שונה ואי אפשר ליישם את זה כאן. אני מאמין שאפשר לשנות פשוט לא הולכים עם זה מספיק רחוק. אחרי כל אירוע משמעותי שקורה עושים ועדות על גבי ועדות חארטה ובסוף לא מיישמים כלום. אוהדים עושים מה שבזין שלהם ולא נענשים. ומה שבאמת מצחיק שהקבוצות הן אלו שנענשות בסוף בגלל אוהד כזה או אחר ומקבלות קנסות, משחקי רדיוס וללא קהל. במקום שהמשטרה תיקח אחריות ותעשה את העבודה(בשביל זה היא מקבלת כסף) שלה סוף סוף שבמערכת המשפט, המשטרה וההתאחדות לכדורגל ימשיכו ככה נראה מתי הם יקבלו שכל, אולי רק כשמישו יהרג משו כאן יקרה.

ברגע שאוהד ידע שהקבוצה שלו תפסיד אוטומטי 10 נקודות תהיה בטוח שהוא לא ירד יותר בחיים לדשא וככה גם חבריו, וכל "חבריו ליציע" ישנאו אותו כי זה קריטי ויכול להרוס אליפות... ושאותו אוהד ישב במעצר שנה שנתיים ככה.

ברגע שאוהד ידע שהקבוצה שלו תפסיד אוטומטי 10 נקודות תהיה בטוח שהוא לא ירד יותר בחיים לדשא וככה גם חבריו, וכל "חבריו ליציע" ישנאו אותו כי זה קריטי ויכול להרוס אליפות... ושאותו אוהד ישב במעצר שנה שנתיים ככה.
אתה פשוט טועה ובענק. צר לי לאכזב אותך.
זה שיורידו לקבוצה 10 נקודות ממש לא יעצור את האוהד. הדבר השני שאמרת לגבי כמה שנים בכלא - כן יכול לעצור אותו.

אתה פשוט טועה ובענק. צר לי לאכזב אותך.
זה שיורידו לקבוצה 10 נקודות ממש לא יעצור את האוהד. הדבר השני שאמרת לגבי כמה שנים בכלא - כן יכול לעצור אותו.
הבעיה העיקרית פה זה שכרגע אותו אוהד "פואד" הוא קדוש מבחינת אוהדי הפועל, אפילו אני יודע איך קוראים לו (כי יש לי חברים שאוהדים הפועל וכולם מכירים אותו), אבל מה יקרה אם אותם מינוס 10 נקודות שאותו פואד הקדוש יורידו את הפועל ליגה? כולם ישנאו אותו. אפילו שנה מאסר לא מספיק בשביל אנשים כאלו, כרגע אלפי אוהדים מאחוריהם תומכים בהם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית