הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרבי התל אביבי פוצץ

הפועל ת"א ניצחה כאן, זה ברור.
הפועל ת"א לא מסוגלת לדגדג את מכבי ספורטיבית, אז גררו את מכבי לאירועים המכוערים הללו.
המכות היום פשוט ביזיון, חצו כל קו אדום.

הקהל הכי מכוער בארץ בפער, למי ששכח:
לפני כ 15 שנים אשתו של שוער מכבי תל אביב דאז שורה אובארוב לקתה בדיכאון שאחרי לידה ובאירוע טרגי זרקה את בנם מחלון הבית. אוהדי הפועל תל אביב הגיעו למשחק הדרבי עם בובת תינוק אותה זרקו מאחד לשני תוך שהם שרים את השיר המבחיל הבא:

אשתו של אובארוב שרמוטה זונה
זרקה את הילד מקומה שנייה
הלכה האישה והלך גם הבן
וזהו סופו של שוער מזדיין
איזה בן יש לאובארוב?
בן זונה יש לאובארוב!
איזה בן יש לאובארוב?
בן זונה יש לאובארוב!

הסיפור, עם מילות השיר הדוחה, מופיע באתר אוהדים של הפועל תל אביב.
לא היה כדוגמת הפועולות של אותו פלג של אוהדי הפועל תל אביב בכל ההיסטוריה הספורטיבית במדינת ישראל.

הגיע הזמן להשים להם סוף.

הפועל ת"א לא מסוגלת לדגדג את מכבי ספורטיבית, אז גררו את מכבי לאירועים המכוערים הללו.

לפני כ 15 שנים אשתו של שוער מכבי תל אביב דאז שורה אובארוב לקתה בדיכאון שאחרי לידה ובאירוע טרגי זרקה את בנם מחלון הבית. אוהדי הפועל תל אביב הגיעו למשחק הדרבי עם בובת תינוק אותה זרקו מאחד לשני תוך שהם שרים את השיר המבחיל הבא:

זרקה את הילד מקומה שנייה
הלכה האישה והלך גם הבן
וזהו סופו של שוער מזדיין
איזה בן יש לאובארוב?
בן זונה יש לאובארוב!
איזה בן יש לאובארוב?
בן זונה יש לאובארוב!

לא היה כדוגמת הפועולות של אותו פלג של אוהדי הפועל תל אביב בכל ההיסטוריה הספורטיבית במדינת ישראל.

הגיע הזמן להשים להם סוף.
א. עד כמה שידוע לי המשחק הופסק ב1-1 ולא ב5-0
ב. הסיפור על אובארוב מזוויע ולא מכבד, והקהל של הפועל הוא נורא, אבל כל קהל בעולם הוא נורא. טועמה מחבל זה לא יותר טוב מזה, ותמונה של זהבי אונס את לאה קטמין זה לא יותר טוב. אבל כן אנחנו תמיד הכי גרועים, אנחנו הכי נבזים והקהל הצהוב הוא שיא התמימות.

א. עד כמה שידוע לי המשחק הופסק ב1-1 ולא ב5-0
ב. הסיפור על אובארוב מזוויע ולא מכבד, והקהל של הפועל הוא נורא, אבל כל קהל בעולם הוא נורא. טועמה מחבל זה לא יותר טוב מזה, ותמונה של זהבי אונס את לאה קטמין זה לא יותר טוב. אבל כן אנחנו תמיד הכי גרועים, אנחנו הכי נבזים והקהל הצהוב הוא שיא התמימות.
א - נו באמת אחי...
ב - רוב הקהלים בארץ ברובם המכריע בושה, אבל הקהל של הפועל ת"א זה רמה אחרת לגמרי. כן, אתם הקהל הכי דוחה בארץ.
מה שקורה כאן במגרשים זה ביזיון, לא עושים עם זה כלום כבר תקופה ארוכה, אולי עכשיו יעשו משהו, למרות שכעת כולם עסוקים בלגזור קופון ולהתראיין.

זרקה את הילד מקומה שנייה
הלכה האישה והלך גם הבן
וזהו סופו של שוער מזדיין
איזה בן יש לאובארוב?
בן זונה יש לאובארוב!
איזה בן יש לאובארוב?
בן זונה יש לאובארוב!

הגיע הזמן להשים להם סוף.

המשחק פוצץ בעקבות פריצת אוהדים של מכבי שלא תטעה! אחרי ההתפרצות הראשונה של אוהד הפועל המשחק חודש..

המשחק פוצץ בעקבות פריצת אוהדים של מכבי שלא תטעה! אחרי ההתפרצות הראשונה של אוהד הפועל המשחק חודש..
זה נראה לך שפוי להמשיך משחק אחרי שאוהד תוקף שחקן פיזית?

רק שיהיה ברור: מכבי הצד המותקף שמגן על עצמו. לא יותר ולא פחות.

אני מנסה לחשוב מה היה קורה אילו אותו אוהד היה תוקף את השופט, האם אז הוא היה ממשיך את המשחק? אני אישית לא הייתי פורץ לדשא, אבל אני חושב שמדובר בסוג של נס. המשחק הזה הלך לכיוון הפצועים במקרה הטוב.

אני שמח שלפחות כאן יש אנשים שמבינים כמה גועל נפש של אנשים יש במדינה הזאת ,
חשבתי שאני היחיד שחושב שזה פשוט ביזיון ,
במקום להביא תרבות של ספורט אמתי (הרמת משקולות קצת אקסטרים איגרוף וכו....) כל הזמן כדורגל שמה שרואים שם זה רק מכות וקללות כל הזמן .
בלי שום קשר מה שנהיה מהטלויזיה המכוערת הזאת רק קללות מכות שירים על זונות וכוסיות שירים שאמורים לחנוך את הדור הבא זה שירים על פלאפונים ושטויות , איך זמרים שאמורים להעביר מודל לחיקוי מעלימים מסים אונסים ומה לא ....
בכל התקשורת במקום להראות כמה מסכנים היהודים מראים כמה הערבים מסכנים וכמה השמאלנים מסכנים ....
בכל מקרה ערבבתי מאה דברים ביחד אבל לדעתי הכל קשור !!
משום מה כל התרבות היפה של פעם נהרסה כל מה שנשאר עכשיו זה מה שרצינו להתרחק ממנו כל כך הרבה שנים .
המשפט "בסוף החרא צף " ממש בא לידי ביטוי פשוט גועל נפש .
עוד מאט אסור יהיה להגיד את המילה "רוצח" לרוצח מכיוון שזה יקרא גזענות לדעתי פשוט צריך להפסיק את הדמוקרטיה זה פשוט חרא של דבר !
בגלל הדמוקרטיה אני צריך להתעצבן כל יום מחדש שאני רואה את חנין זועבי בכנסת ורואה איך שרים ערבים באים לטכניון ומטיפים נגד מדינת ישראל,
קיצר
לאן התדרדרנו ? ולאן עוד אפשר להתדרדר ? !

נערך לאחרונה:
זה נראה לך שפוי להמשיך משחק אחרי שאוהד תוקף שחקן פיזית?

רק שיהיה ברור: מכבי הצד המותקף שמגן על עצמו. לא יותר ולא פחות.

אני מנסה לחשוב מה היה קורה אילו אותו אוהד היה תוקף את השופט, האם אז הוא היה ממשיך את המשחק? אני אישית לא הייתי פורץ לדשא, אבל אני חושב שמדובר בסוג של נס. המשחק הזה הלך לכיוון הפצועים במקרה הטוב.

כן, היה אפשר להמשיך את המשחק אחרי שזהבי הותקף ע"י האוהד..
כך קרה גם במשחק אייקס מול אלקמאר והמשחק המשיך..
לא מפוצצים משחק בגלל התנהגות של חוליגן אחד..

כן, היה אפשר להמשיך את המשחק אחרי שזהבי הותקף ע"י האוהד..
כך קרה גם במשחק אייקס מול אלקמאר והמשחק המשיך..
לא מפוצצים משחק בגלל התנהגות של חוליגן אחד..
מסתבר שאתה טועה:
בית המשפט דן את אוהד איאקס בן ה-19, שהתנפל על אסטבן אלברדו, לארבעה חודשי מאסר בפועל וחודשיים על תנאי. המשחק שהופסק ישוחק ללא קהל ב-19 בינואר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4168910,00.html

וכן, חבל שזהבי לא פעל כמו ששוער אייקס פעל, פיצץ לאוהד תצורה:

- גם הפועל וגם מכבי 5 משחקי רדיוס ללא קהל
יש לך מושג איזו משמעות כספית יש לזה? למה לקנוס בעלים פרטיים של קבוצה, שגם ככה מפסיד כסף כל שנה, בכמה מאות אלפי שקלים אם לא מיליונים? הוא אשם במה שעשה האוהד? דרשו ממנו X שוטרים ו-Y מאבטחים - מכספו הפרטי! - הוא שילם, מה עוד אתה רוצה ממנו? אשמתו שהשוטרים בארץ עומדים עם הגב לקהל וצופים במשחק בזמן פיצוח גרעינים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית