דיון אני רוצה להתחיל סייקל בלי בולשיט .. תמונות בפנים

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
שלום חברים..
אני מעוניין לעלות על במה בקטגורית פיטנס..

זה אני
https://www.lbs.co.il/threads/60508/

באמת שאני לא מעוניין סייקל של מסה כי באמת שקל לי לצבור מסה שמלווה באחוזי שומן אבל עדיין בשר.

אני מעוניין בסייקל חיטוב טוב.
יש הרבה אנשים טובים שרוצים לגזור קופון על החומרים וכל אחד מציע משהו אחר על מנת להרוויח כמה שיותר..
אשמח באמת לסייקל החיטוב הכי טוב עם תוצאות מקסימילות ושמירה על הביראות והשריר בצורה הכי טובה.

כמובן שהכל לפי הספר ואם זה סייקל אז זה חיטוב לפי תפריט מידה במידה ואירובי לפי ספר

תודה רבה אשמח לעזרה בתבונה!
סליחה התכוונתי בטקגוריה של פיזיק מן

מאוד לא סביר להעלות מסת שריר בעת גירעון קלורי אבל זה בהחלט אפשרי. קיימים לא מעט מחקרים העוסקים בתזונה ובאימון שהדגימו ירידה במשקל תוך הוספת מסת שריר בקרב קבוצות מחקר מסויימות (אנשים שמנים מאוד בתזונה המכילה צריכת חלבון מתאימה למשל).
מדובר לרוב במצבי קיצון וסייקל ראשון בהחלט עלול להביא לתוצאה כזאת בהינתן שתנאים מסויימים בתזונה ובאימון מתקיימים וגם אז בקרב חלק.
מצד שני, לו הייתי מרגיש שחסרה לי מסת שריר והגעתי למעין התקדמות מאוד איטית על-אף האימון והתזונה התקינים לא הייתי מנסה להרוויח את מסת השריר באמצעות גירעון קלורי...
אם סייקל ראשון מתוכנן, עדיף לנסות ולחטב ללא חומרים אנבוליים ולהיכנס לסייקל למטרת גדילה כסייקל ראשון. צריך לזכור שלרוב אף סייקל אינו דומה לסייקל ראשון.
תודה רבה על התשובה..
פשוט אני חושב שאני כבר די גדול ומסיבי וכמובן שעוד מסת שריר לא תזיק לי אבל יש לי נטייה חזקה לגדילה (בלי להשתחצן חס וחלילה) סך הכל עשיתי מסה של 4 חודשים ועכשיו במסה שניה של חודשיים בנתיים ואני גדל ממש (מתאמן שנה סך הכל)

ואני מפחד שאם אני אעשה סייקל מסה אני אגדל למימדים שאני לא ממש מעוניין בהם כי המטרה שלי סך הכל היא גוף חטוב כמו של מן פיזיקס ולא מעבר לזה כמו שפותח הפוסט מתכוון

Omernono מצטער שנפלתי על הפוסט שלך:sweatingbullets:

תודה רבה על התשובה..
פשוט אני חושב שאני כבר די גדול ומסיבי וכמובן שעוד מסת שריר לא תזיק לי אבל יש לי נטייה חזקה לגדילה (בלי להשתחצן חס וחלילה) סך הכל עשיתי מסה של 4 חודשים ועכשיו במסה שניה של חודשיים בנתיים ואני גדל ממש (מתאמן שנה סך הכל)

ואני מפחד שאם אני אעשה סייקל מסה אני אגדל למימדים שאני לא ממש מעוניין בהם כי המטרה שלי סך הכל היא גוף חטוב כמו של מן פיזיקס ולא מעבר לזה כמו שפותח הפוסט מתכוון

מן פיזיקס... 👉👌

תודה רבה על התשובה..

קצת הגזמת, כמו שמי שרשם פה סטרואידים זה לא הוקוס פוקס. זה לא שתתעורר בוקר אחד ותגלה שאתה גדול מדי.
המימדים נקבעים בסופו של דבר בתזונה.

קצת הגזמת, כמו שמי שרשם פה סטרואידים זה לא הוקוס פוקס. זה לא שתתעורר בוקר אחד ותגלה שאתה גדול מדי.
המימדים נקבעים בסופו של דבר בתזונה.
ברור לי אבל אני לא רוצה להגזים בכל זאת קל לי לגדול..

אבל תודה על התגובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית