הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד פיגוע דריסה בירושלים

בקשר ללגליזציה מסכים420 ותומך420.
בקשר לזכויות ההומואים, אני דווקא שמעתי בדיוק הפוך מידידה טובה שלי, שהיא מהקהילה.
היא אומרת שהוא נאצי לקהילה.
יש לך סימוכין לזה שהוא תומך בהם?

ובאמת יהיו בחירות בדצמבר? הקרוב??
"זכויות הומואים"... מדהים כמה האנושות עדיין פרימיטיבית.

זה שהוא מדבר על דברים שהם "טאבו" ולא "פוליקלי קורקט" זה כבר מוציא אותו משאר השקרנים. השאלה אם יעשה ואם יקרה וכו אינה רלוונטית עכשיו. עכשיו רלוונטי שביבי לא מטפל בכלום, לא בכלכלה,לא בחינוך לא בבטחון. אין אינדיקציה שמשהו ישתפר. אין אמונה בכנסת,במשטרה ובצבא.
אין "אלטרנטיבה". אין מרכז,השמאל מעורר גיחוך במקרה הטוב,הליכוד בשפל(עם 19 מנדטים). יש ירידה מסיבית מהארץ. יש עליה הדרגתית בהשתמטות. אז כן אני מאמין שכל דבר חוץ מביבי יהיה יותר טוב. עדיף מישהו עם חזון שיוציא את המדינה מהבוץ כל עוד אנשים עדיין מאמינים שהמדינה היא מקום מפלט להיהודים. ביבי הקדים את הבחירות בגלל שהוא בטוח שיקח עוד קדנציה. רוב הסיכוים שהוא צודק והוא ימשיך לשבת בראש ההר. לפחות לי יש עדיין תקווה שיש מישהו שיכול לשנות, אף אחד לא יכול להגיד שכשיגיע הזמן הוא באמת יפעל לפי הבטחותיו.
זה שאין לו לובי\ תמיכה כלכלית מאיזה בעל הון- מצד אחד לוקח ממנו את הסיכוי לנצח אבל אם הוא יעלה לפסגה הוא לא יהיה חייב לאף אחד.
לא אמרתי שהוא לא בסדר או משהו.
פשוט אמרתי שלדעתי להפריד את הדת מהמדינה נשמע כמו משהו שלא יקרה, ולא משנה איזה מנהיג יעשה את זה...

שמת לב שזה מ2009? הוא נפגש עם נציגים של הקהילה ב-2012 2013 ו2014. מה שאני פירסמתי זה מ-2013. אתה יכול באותה עמדה גם להגיד שלפני שאישתו השתמשה בקנאביס רפואי- הוא האמין שמריחואנה זה סם מעבר בלי יכולות רפואיות. או בזמן שהוא שירת כחייל: שצבא העם זה מודל אופטימלי ויעיל.
הוא לומד על טעויותיו ומוכן "לדיבור" "ושיפור" בנושאים מסוימים. הקו האדום שאצלו לא השתנה- הריבונות על הר הבית היא של היהודים,אין דבר כזה "עם" פלסטיני, ולפי דבריו והתנהגותו(עליה להר הבית בזמנים הכי קשים,סירוב לקבל "אבטחה" מהמשטרה עד שלא הצמידו לו מאבטחים מהכנסת) הוא יפעל עד הסוף כשזה יגיע לסוגיית הבטחון. מה שהוא מציא זה להציא לפלסטינים כסף כדי שיעזבו. עכשיו הם מהווים 25% האוכלוסיה שזה מאוד הרבה(לא מיעוט), ואם הכל ילך לפי תוכנייתו הם יהיו 5%(80% מהפלסטינים רוצים לרדת אם יתנו להם את האמצעים ו60% מהערבים ביהודה ושומרון).
אני אישית מקווה שבתור ליברל הוא יוריד את הכח מהממשלה, ויעשה יעול כללי של המערכת(אם זה צבא מקצועי,הפסקת תשלום לחרדים).
כולם מדברים היום איפה לחסוך ובסוף תמיד חוסכים על חשבון משלם המיסים(אם זה נדלן,חשמל,מים או אוכל), הוא מדבר על "יעול" כלומר שלא תהיה הבטלה סמויה כמו שרואים היו כמעט בכל סקטור של הממשלה.

אני כבר מעדיפה שיהיה עלינו איום טילים.
האינתיפאדות שעברנו, וזאת שעכשיו מתחילה, פשוט נוראיות.
בחיים לא אשכח את כל הפחד של לצאת מהבית ולהסתכל שמאלה ימינה על חשודים. להתרחק ממקומות הומי אדם ואף פעם לא להיות שאנן.
כל רעש פיצוץ קטן או אפילו שחרור אוויר מהאוטובוס ישר מבהיל ומקפיץ לך את הלב, או שלמישהו נופל משהו באוטובוס ואתה ישר מתקפל ושם ידיים על הראש כי זה נשמע כמו זריקת אבנים.
אף פעם לא חשבתי ולא נראה לי שאי פעם אחשוב שזה ייגמר, הפחד והטראומות האלו (נו טוב, הייתי קטנטונת) ובטח שלא האינתיפאדות וכל מה שהם עושים וייעשו.
באמת שאני מעדיפה איום טילים מעוד אינתיפאדה.
פה לפחות אתה יכול להיות מוגן.. יש לך דקה מראש לברוח ולמצוא מחסה.
מפחיד להסתובב עכשיו ברחובות, בייחוד כשאני עובדת במרכז העיר. /:

דרך אגב,
מי שלא יודע, פייגלין הוא אחד הליברלים היחידים בכנסת. אבל אתם בטח לא יודעים, מבחינתכם הוא עוד ימני קיצוני שרוצה לערוג ארבים.
וזה לא נכון.

"שירת בצה"ל כקצין בהנדסה קרבית והשתחרר בדרגת סרן"
מויקיפדיה על משה פייגלין

יצאת טונה ידידי,
ולשאלה אחרת,
מה אתה עשית בצבא?
אז יצאתי טונה, טונה זה אנאבולי.. הרצתי לפני זה חיפוש מהיר וגם רפרוף בויקיפדיה ולא ראיתי שהוזכר משהו על שירות צבאי
לא התגייסתי ואין בכלל קשר לאם אני ילד ביסודי או מחט גולני, סך הכול הגיוני מאוד שקצין ורצוי כמה שיותר בכיר (לשעבר כמובן) ינהיג את המדינה.. אל תשכח שגם אישור למבצעים ופעולות צבאיות צריכים לעבור דרכו במקרים מסוימים ונראלי קצת לא כשר שמישהו שלא מכיר את הצבא והיכולות שלו מקרוב ישב שם..

אז יצאתי טונה, טונה זה אנאבולי.. הרצתי לפני זה חיפוש מהיר וגם רפרוף בויקיפדיה ולא ראיתי שהוזכר משהו על שירות צבאי
לא התגייסתי ואין בכלל קשר לאם אני ילד ביסודי או מחט גולני, סך הכול הגיוני מאוד שקצין ורצוי כמה שיותר בכיר (לשעבר כמובן) ינהיג את המדינה.. אל תשכח שגם אישור למבצעים ופעולות צבאיות צריכים לעבור דרכו במקרים מסוימים ונראלי קצת לא כשר שמישהו שלא מכיר את הצבא והיכולות שלו מקרוב ישב שם..
אתה בסדר בובל'ך,מוניטין

ממש לא הגיוני ולא רצוי שקצינים ישלטו במדינה הזאת.

חהחהחה! כן וביבי שירת כמפקד ולוחם בסיירת מטכל. סיירת מטכל! האליטה של הקרביים.. ממש מנצח במלחמה עכשיו בירושלים.. פיגועי דריסה,סקילה של חברי כנסת,ירי בפעילי "ימין".
אין קשר בין עבר צבאי לפיקוד המדינה לצערי. אם היה קשר אז המדינה שלנו הייתה משגשת ובטוחה. אני בספק שתות מרגישה בטוחה.
מכיר את "היכולות"? אם אני שירתתי בחיל האוויר- אני יכול להכיר את היכולות של רגלים,שריון,תותחנים? אם ביבי שירת בסיירת- יש לו הבנה רחבה יותר לגבי היכולות הצבאיות של כלל הצבא?

אינני חושש מהומוסקסואלים. רבים מהם אנשים חיוביים וכל עוד אינם כופים את ערכיהם על החברה אני יכול איתם
אבל יש לי פחד גדול מתופעת ההומוסקסואליות כשזו יוצאת מהארון, מקבלת לגיטימציה ציבורית

ממש לא הגיוני ולא רצוי שקצינים ישלטו במדינה הזאת.
וזה כי?
חהחהחה! כן וביבי שירת כמפקד ולוחם בסיירת מטכל. סיירת מטכל! האליטה של הקרביים.. ממש מנצח במלחמה עכשיו בירושלים.. פיגועי דריסה,סקילה של חברי כנסת,ירי בפעילי "ימין".
אין קשר בין עבר צבאי לפיקוד המדינה לצערי. אם היה קשר אז המדינה שלנו הייתה משגשת ובטוחה. אני בספק שתות מרגישה בטוחה.
מכיר את "היכולות"? אם אני שירתתי בחיל האוויר- אני יכול להכיר את היכולות של רגלים,שריון,תותחנים? אם ביבי שירת בסיירת- יש לו הבנה רחבה יותר לגבי היכולות הצבאיות של כלל הצבא?
בקטע האחרון אתה צודק (ראה מקרה דן חלוץ כשכיהן כרמטכל) אבל כשאדם פיקד בצבא ואני מדבר על אלופים וכו׳ שמתעסקים במה שקורה בצבא ובכול הגזרות ולא תקועים עם הראש באותה יחידה זה עניין אחר.. אגב בנוגע לביבי, תגידו מה שתרצו אבל אני עדיין מאמין שהוא יודע מה הוא עושה, מה שבטוח אתה לא יותר חכם ממנו ולא רואה משהו שהוא לא, אולי הוא פשוט רואה את זה בצורה יותר רחבה.. אפשר להתווכח על חילוק מתן היחס שלו בזירה הפוליטית ובלחימה אבל זה כבר נושא יותר עמוק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית