הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד פיגוע דריסה בירושלים

Creepy horse

משתמש משקיע
2,570
2,109
נק' מוניטין:
5,839
2,570
2,109
8 פצועים,פצוע אנוש אחד ושלושה קשה.המחבל נורה למוות על ידי לוחם מגב.

ירושלמים תשמרו על עצמכם.
עדכון:אחד הפצועים מת.

נערך לאחרונה:
997075_753246354724455_2621354965519466297_n.png

למי שלא שם לב אנחנו באינתיפאדה השלישית.
השיטה של הממשלה הנוכחית להטמין את הראש בחול, כמו איום המנהרות שהיה ידוע לכל מקבלי ההחלטות ובכל זאת שתקו.
גם בארץ במיוחד בירושלים (עיר הבירה) קיימת אינתיפאדה כבר שנה וטומנים את הראש בחול.

• פותח/ת השרשור
הגיע הזמן להחזיר להם בהתנהגות של ימי הביניים ולפגוע איפה שכואב.

לדעתי אם יכסו גופות מחבלים בבשר חזיר ולא יתנו למשפחה לקבור אותם זה ירתיע.

כמובן שכולם יצביעו לביבי גם בבבחירות הקרובות כי הוא שומר עלינו מכולם, ורק ביבי חזק מול החמאס.

כן,אנחנו זקוקים לראש ממשלה דתי שיחזיר אותנו עוד 100 שנה אחורה.
אתה מבין שזו מדינת היהודים?
אני לא יהודי לפי ההלכה ואני מבין, שאם כל החופש מדת- היעוד של מדינת ישראל היא מקום בטוח ליהודים.
פייגלין לא כופה את הדת שלו. בדיוק כמו שהוא לא כופה עליך לעשן סמים קלים או לזיין גברים(הוא תומך בזכויות הומוים ותומך נלהב בלגליזציה).
עכשיו בתור בן אדם דתי- הוא מאמין שצריך להפריד את הדת- והמדינה. כלומר לא עוד התערבות הדת בנישואים,בחינוך ובמוות.
הוא גם תומך בנושא הצבא המקצועי- אז לפני שתצעק "בוגד" או "שמלאני" תקרא קצת עליו ומה הוא אומר. הוא לא מנסה להיות "פוליטקאי פרגמטי" ולא מצטייר כאיש בעל אינטרסים כלכלים. הוא רוצה להגיע לעמדת כח, כדי לשנות. ואם לבחור בין ביבי(19 מנדטים, הכי קצת שהיה לליכוד) רואים שהוא מאמין ומוכן להאבק עד הסוף בשביל האמונה שלו. עכשיו אפשר להאשים את הערבים פה ושם,את הכשלון הכללי של רוב המערכות,את הצבא ואת הניצול- ובכל מקרה זה לא ישנה כלום כי הפקודות באות מלמעלה. הקטע שאם ביבי ישאר בשלטון- ישראל תשרף ותדרדר. עכשיו אפשר להסתכן בבחירה של איש ימין קיצוני, או להמשיך לבחור בכשלון ברור.

אני מניח שהפייגל הזה לא עשה צבא, ואני מאמין שכדאי שבראשות הממשלה ישב אחד שהייה שם והרבה.. רקע צבאי ופיקוד גבוה זה כנראה הדבר הכי מועיל לבן אדם שאמור להנהיג מדינה ובעקיפין גם את הצבא..

הוא תומך בזכויות הומוים ותומך נלהב בלגליזציה..
בקשר ללגליזציה מסכים420 ותומך420.
בקשר לזכויות ההומואים, אני דווקא שמעתי בדיוק הפוך מידידה טובה שלי, שהיא מהקהילה.
היא אומרת שהוא נאצי לקהילה.
יש לך סימוכין לזה שהוא תומך בהם?

ובאמת יהיו בחירות בדצמבר? הקרוב??

אתה מבין שזו מדינת היהודים?
אני לא יהודי לפי ההלכה ואני מבין, שאם כל החופש מדת- היעוד של מדינת ישראל היא מקום בטוח ליהודים.
פייגלין לא כופה את הדת שלו. בדיוק כמו שהוא לא כופה עליך לעשן סמים קלים או לזיין גברים(הוא תומך בזכויות הומוים ותומך נלהב בלגליזציה).
עכשיו בתור בן אדם דתי- הוא מאמין שצריך להפריד את הדת- והמדינה. כלומר לא עוד התערבות הדת בנישואים,בחינוך ובמוות.
הוא גם תומך בנושא הצבא המקצועי- אז לפני שתצעק "בוגד" או "שמלאני" תקרא קצת עליו ומה הוא אומר. הוא לא מנסה להיות "פוליטקאי פרגמטי" ולא מצטייר כאיש בעל אינטרסים כלכלים. הוא רוצה להגיע לעמדת כח, כדי לשנות. ואם לבחור בין ביבי(19 מנדטים, הכי קצת שהיה לליכוד) רואים שהוא מאמין ומוכן להאבק עד הסוף בשביל האמונה שלו. עכשיו אפשר להאשים את הערבים פה ושם,את הכשלון הכללי של רוב המערכות,את הצבא ואת הניצול- ובכל מקרה זה לא ישנה כלום כי הפקודות באות מלמעלה. הקטע שאם ביבי ישאר בשלטון- ישראל תשרף ותדרדר. עכשיו אפשר להסתכן בבחירה של איש ימין קיצוני, או להמשיך לבחור בכשלון ברור.
אני הכי טמבל שיש בענייני פוליטיקה אבל זה ממש מסקרן אותי אז אני חייב לשאול.
שאנשים אומרים שהם רוצים להפריד דת ממדינה הכוונה היא שממש לא יהיו חוקים כפייתים כמו לסגור חנויות בשבת ובכיפור?
כי זה נשמע לי שינוי קיצוני מדי בשביל מדינה כמו שלנו... בקטע של אין סיכוי שזה יקרה, נשמע כמו חלום.

עוד אירוע לרשימת האירועים בירושלים, זאת אינתיפאדה. הם במשך שנים עושים מה שבא להם.
אני רוצה לראות אם זה היה קורה בת"א איך הממשלה הייתה מגיבה.

מביש לראות שיש עוד אנשים שחושבים שאי פעם יהיה שלום.

בקשר ללגליזציה מסכים420 ותומך420.
בקשר לזכויות ההומואים, אני דווקא שמעתי בדיוק הפוך מידידה טובה שלי, שהיא מהקהילה.
היא אומרת שהוא נאצי לקהילה.
יש לך סימוכין לזה שהוא תומך בהם?

ובאמת יהיו בחירות בדצמבר? הקרוב??
הבחירות לראשות הליכוד בדצמבר. פייגלין פעם גם היה נגד לגליזציה וגם נגד הומוים. http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1925188
הוא הבין והסתגל, הוא "קיבל" את האחר. אשתו השתמשה בקנאביס והוא ראה שזה תרופה. הוא ראה מקרים של אנשים שישבו בכלא בגלל גוינט. הוא ראה אנשים שכל "חטאם" הוא זה שהם הומוים. עד כמה שבהתחלה שנא אותם- בסוף הוא קיבל שהם "קיימים".
ליברליות = ראש פתוח ומקבל את השונה. אני לא אוהב\תומך בהומוים אבל אני לא חושב שתקפיד המדינה(או כל רשות אחרת) היא להיכנס לך לגוף אם זה בבחירה של מה נכון ומה בריא.. התנהלות המדינה לגבי סמים קלים צבועה ולא משקפת את המציאות.
הוא מבין שכפיה דתית לא מביאה לאמונה. זה שיאסרו על אנשים לנסוע בשבת- לא יחזק אותם מבחינה דתית.
אני הכי טמבל שיש בענייני פוליטיקה אבל זה ממש מסקרן אותי אז אני חייב לשאול.
שאנשים אומרים שהם רוצים להפריד דת ממדינה הכוונה היא שממש לא יהיו חוקים כפייתים כמו לסגור חנויות בשבת ובכיפור?
כי זה נשמע לי שינוי קיצוני מדי בשביל מדינה כמו שלנו... בקטע של אין סיכוי שזה יקרה, נשמע כמו חלום.
כל קשר שיש. בין אם זה נסיעה בשבת,נשואין עי הרבנות,קבורה ע"י הרבנות,התערבות הדת בצה"ל,תשלום לחרדים וכו.

הבחירות לראשות הליכוד בדצמבר. פייגלין פעם גם היה נגד לגליזציה וגם נגד הומוים. http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1925188
הוא הבין והסתגל, הוא "קיבל" את האחר. אשתו השתמשה בקנאביס והוא ראה שזה תרופה. הוא ראה מקרים של אנשים שישבו בכלא בגלל גוינט. הוא ראה אנשים שכל "חטאם" הוא זה שהם הומוים. עד כמה שבהתחלה שנא אותם- בסוף הוא קיבל שהם "קיימים".
ליברליות = ראש פתוח ומקבל את השונה. אני לא אוהב\תומך בהומוים אבל אני לא חושב שתקפיד המדינה(או כל רשות אחרת) היא להיכנס לך לגוף אם זה בבחירה של מה נכון ומה בריא.. התנהלות המדינה לגבי סמים קלים צבועה ולא משקפת את המציאות.
הוא מבין שכפיה דתית לא מביאה לאמונה. זה שיאסרו על אנשים לנסוע בשבת- לא יחזק אותם מבחינה דתית.

כל קשר שיש. בין אם זה נסיעה בשבת,נשואין עי הרבנות,קבורה ע"י הרבנות,התערבות הדת בצה"ל,תשלום לחרדים וכו.
עם כמה שזה נשמע מעולה וזה רק יעשה טוב למדינה, אני לא רואה את זה קורה... גם אם הוא יבחר.

• פותח/ת השרשור
חשד לפיגוע דריסה נוסף

שלושה חיילים נפצעו אחד במצב קשה שניים במצב בינוני.

נערך לאחרונה:
עם כמה שזה נשמע מעולה וזה רק יעשה טוב למדינה, אני לא רואה את זה קורה... גם אם הוא יבחר.
זה שהוא מדבר על דברים שהם "טאבו" ולא "פוליקלי קורקט" זה כבר מוציא אותו משאר השקרנים. השאלה אם יעשה ואם יקרה וכו אינה רלוונטית עכשיו. עכשיו רלוונטי שביבי לא מטפל בכלום, לא בכלכלה,לא בחינוך לא בבטחון. אין אינדיקציה שמשהו ישתפר. אין אמונה בכנסת,במשטרה ובצבא.
אין "אלטרנטיבה". אין מרכז,השמאל מעורר גיחוך במקרה הטוב,הליכוד בשפל(עם 19 מנדטים). יש ירידה מסיבית מהארץ. יש עליה הדרגתית בהשתמטות. אז כן אני מאמין שכל דבר חוץ מביבי יהיה יותר טוב. עדיף מישהו עם חזון שיוציא את המדינה מהבוץ כל עוד אנשים עדיין מאמינים שהמדינה היא מקום מפלט להיהודים. ביבי הקדים את הבחירות בגלל שהוא בטוח שיקח עוד קדנציה. רוב הסיכוים שהוא צודק והוא ימשיך לשבת בראש ההר. לפחות לי יש עדיין תקווה שיש מישהו שיכול לשנות, אף אחד לא יכול להגיד שכשיגיע הזמן הוא באמת יפעל לפי הבטחותיו.
זה שאין לו לובי\ תמיכה כלכלית מאיזה בעל הון- מצד אחד לוקח ממנו את הסיכוי לנצח אבל אם הוא יעלה לפסגה הוא לא יהיה חייב לאף אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית