הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד פיגוע דריסה בירושלים

על סמך...מה בדיוק אתה אומר את זה?
כי נסיון העבר אומר שאתה טועה.

אני מסכים שיש עוד צעדים שצריך לעשות(הקלה במתן רשיונות לנשק למשל)

אני חושב שמעשה כזה רק יוסיף דלק למדורה.יש הרבה צעדים אחרים כמו שכתבת, שהם לפי דעתי יביאו לפתרון בטווח הקצר והארוך.

אתה כיהודי אמיתי וקסום במקרה משורר או חתן פרס נובל?
כל הדתות הן חרא וזוועה שעדיף לאנושות בלעדיהן.
יהודים זכו ב-193 פרסי נובל מתוך 850 פרסים שחולקו, כלומר 22.7%. בניקוי פרס נובל לשלום זכו היהודים ב-184 מתוך 750, דהיינו 24.5% (רבע!).
סתם לשם השוואה, 8 אנשים ממוצא ערבי זכו בפרס נובל בתחומים השונים. ערבים מהווים כ-0.95% מהזוכים בפרס נובל. שיעור זה קטן בערך פי 4.2 משיעורם היחסי באוכלוסיה.
(וויקיפדיה)

חיות אדם.

"פעם היינו ארנבת שבטוחה שהיא אריה. היום, אנחנו אריה שמשוכנע שהוא ארנבת".

נערך לאחרונה:
יהודים זכו ב-193 פרסי נובל מתוך 850 פרסים שחולקו, כלומר 22.7%. בניקוי פרס נובל לשלום זכו היהודים ב-184 מתוך 750, דהיינו 24.5% (רבע!).
סתם לשם השוואה, 8 אנשים ממוצא ערבי זכו בפרס נובל בתחומים השונים. ערבים מהווים כ-0.95% מהזוכים בפרס נובל. שיעור זה קטן בערך פי 4.2 משיעורם היחסי באוכלוסיה.
(וויקיפדיה)

אתה זכית?
ואתה זוקף קרדיט לכמה מיליוני אנשים בגלל 193 אנשים אחרים שנולדו לאותה דת.

4 הרוגים ו-4 פצועים קשה. 2 המחבלים נרדפו וחוסלו. להכנס לבית כנסת עם נשקים זה פשוט טבח כוס אמא שלהם.

אני בדרך כלל לא נוהג להעביר דברים כאלה בפורומים אבל הפעם זה מוגזם .
זה לא טבח. זה הרבה מעבר .
מרחץ דמים

1.jpg
2.jpg
3.jpg

מעצרים מנהליים. הריסת בתי המשפחות. קבורה עם פגרי חזירים.

הפתרון לבעיה הוא הרבה יותר מורכב.
אנשים איבדו את התקווה ומשם הדרך לתהום קרובה מאוד.

אני רוצה להאמין שהפיגוע היום יזעזע את המנהיגים הנאלחים שעסוקים כול היום בכיסא שלהם במקום בביטחון שלנו.

אני בדרך כלל לא נוהג להעביר דברים כאלה בפורומים אבל הפעם זה מוגזם .
זה לא טבח. זה הרבה מעבר .
מרחץ דמים

צפה בקובץ המצורף 21599 צפה בקובץ המצורף 21600 צפה בקובץ המצורף 21601

הפתרון לבעיה הוא הרבה יותר מורכב.
אנשים איבדו את התקווה ומשם הדרך לתהום קרובה מאוד.

אני רוצה להאמין שהפיגוע היום יזעזע את המנהיגים הנאלחים שעסוקים כול היום בכיסא שלהם במקום בביטחון שלנו.
מה יכול להיות יותר חשוב מיציבות הכסא של ראש הממשלה והשרים?
רצח של יהודים ישראלים על בסיס יומי?
מגמת עליה בעוני ופער מעמדות?
סנקציות מהעולם?
התחמשות של איראן,ערב הסעודית וכווית?

מתי מעניין אנשים יפסיקו להאמין שתפקיד הממשלה הוא לעזור לאנשים..

התמונה האחרונה פשוט מזעזעת. היא מזכירה לי היסטוריה חשוכה מאוד שלנו כעם.

• Terror Attack in Jerusalem • Israeli Ambassador…‏:

סוף סוף רשת חדשות ומגישה שמדווחת על הסיפור כמו שהוא צריך להיות מדווח להבדיל מתחנות חדשות השונות.

זה לא קשור ישירות אלא בעקיפין, ובכלל לכל התחממות הגזרה בכל הנושא של יחסי יהודים-ערבים אחרי שביום-יומיים האחרונים גם עמיר בניון הוציא את השיר מעורר המחלוקת וקיבל אש לכיוונו, גם זה הגיע לכיוונים אחרים וביניהם -לספורט.

אני ממש לא מתעניין בכדורגל בארץ וגם מה שנרשם ופורסם(בחדשות בטלוויזיה לא פחות ולא יותר) ביום לאחר מכן על המעשים של אוהדי בית"ר ירושלים הגעילו ועיצבנו אותי אבל זה כבר מעבר לכל גבולות הגועל.

בית"ר ירושלים: "כשיזרקו אותנו לים, תזכרו שהתעסקתם באסלה שבורה"

שחקני בית"ר ירושלים זועמים: "תמיד מדברים על התקשורת הזרה שמוציאה את היהודים רע. עכשיו התקשורת שלנו עושה את זה". שחקן: "אלפי אוהדי סכנין שרו נגד ישראל במדינת היהודים"

שחקן בכיר בקבוצה אמר הבוקר (שלישי): "עברו יומיים מאז המשחק ואני לא מפסיק להזדעזע. מסיבה לא מובנת, התקשורת מנסה לתאר תמונה הזויה ולא נכונה בעליל של אוהדי סכנין שוחרי שלום ואוהדי בית"ר גזענים. אז בתור אחד שחווה הכול במגרש הגיע הזמן לומר את האמת בזמן שכולם מנסים לייפות אותה. באצטדיון דוחא, במדינה שלנו - מדינת היהודים - עמדו אלפי אוהדי סכנין עם שנאה בעיניים, שרו שירים נגד מדינת ישראל ובעד מדינת פלסטין וגרמו לי ולחבריי להרגיש פחד ולא רצויים בתוך המדינה שלנו".

אותו שחקן הוסיף: "בזמן שמשטרת ישראל עומדת ומפחדת להיכנס ליציע של סכנין לעצור את זורקי האבוקות ומניפי דגלי פלסטין, אוהדי בית"ר נסעו שעות, קיבלו יחס של כלבים שכולל עיכובים ומכות משוטרים שאנחנו ראינו בעיניים בסוף המשחק. שחקני סכנין בראשותם של חלאיילה וגדיר המסיתים, התנהגו בדיוק כמו האוהדים, עם שנאה בעיניים וקללות לשחקנים שלנו ולצוות המקצועי. אוהדי ושחקני סכנין מצליחים לעבוד על כולם ואתם בתקשורת משתפים עם זה פעולה. זאת מלחמה קיומית הרבה מעבר לכדורגל, בכל מדינה אחרת היו מחנכים את כל האוהדים שונאי ישראל שמניפים דגלי אש"ף ופלסטין ורק אצלנו נותנים להם יחס מועדף".

שחקן נוסף הסביר את התחושות שלא עוזבות את השחקנים: "כולנו מרגישים אותו דבר, ללא יוצא מן הכלל. אתמול כשהגענו לאימון, שחקנים בחדר ההלבשה אמרו 'אנחנו לא מאמינים שהפסדנו את המשחק הזה. זה היה כמו מלחמה על המדינה ומעבר לספורט, היינו חייבים לנצח'. האכזבה שלנו מההפסד התעצמה הרבה יותר אחרי שראינו את התמונה ההזויה והשקרית שהתקשורת מציירת יום אחרי. תמיד מדברים על התקשורת הזרה שמוציאה את ישראל והיהודים כרעים לעומת הצד השני, הפעם זה יותר גרוע, התקשורת שלנו עושה את זה. לפני שדורשים מאחרים לתקן את עצמם עדיף שנתקן קודם את עצמנו".

שחקן נוסף אמר: "הטריף אותי לראות את התקשורת בלילה ובבוקר שאחרי המשחק. שכחתם שאתם תקשורת במדינת ישראל? אנחנו לא מצדיקים את הוונדליזם ולא מתחנפים לאוהדים שלנו, אבל מה שעברנו שם צריך היה להיות בכותרות ולא שירותים ואוטובוסים. 5,000 איש שרים עם טירוף ושנאה 'בדם נפדה את אל אקצא' וזה עובר ליד התקשורת? זה בסדר, מתקבל על הדעת. כל המשחק הם חוזרים על 'פלסטין עולה עולה', הם צועקים לנו שהם שונאים את ישראל ותמיד יהיו מפלסטין וישנאו יהודים, אבל כולכם בסדר עם זה, יפה מאוד. אם הם היו יכולים לרדת למגרש ולהרוג אותנו הם היו עושים את זה. כשיזרקו את כולנו לים, התקשורת תיזכר שהיא התעלמה מזה והתעסקה באסלה שבורה".

הם צועקים לנו שהם שונאים את ישראל ותמיד יהיו מפלסטין וישנאו יהודים, אבל כולכם בסדר עם זה, יפה מאוד.
אוהדי ביתר ירושלים שרים נגד ערבים כל הזמן, לא ראיתי שום ערבי שבוכה בגלל השירים שלהם. זה פרובקציות בכדורגל, מבטיח לך ששחקני מכבי והפועל בדרבי חוץ גם מרגישים שנאה מהקהל.
בס"ד

עדים לנו כוכבי מרום...
לגזענות שהיא חלום
כל העולם היו עדים
שלא יהיו פה ערבים!
אני שונא אחי נצרת!
אני שונא גם את סכנין...

לא אכפת לי כמה ואיך יהרגו, העיקר שערבים יחוסלו.
ילד ילדה זקן או זקנה, נקבור כל ערבי עמוק באדמה.
פזמון:
אברהים נדאללה אברהים אנחנו שונאים את כל הערבים.
אברהים נדאללה אברהים עוד יום יבוא ונשרוף אתכם חיים.
בית ב':
ארץ ישראל של היהודים, אנחנו נשרוף את כל הערבים.
אני יהודי משתין על הקוראן, צריך להרוג ערבי שהוא קטן.

לפי השיר במנגינה של חנל'ה התבלבלה -
שיר הגביע של בית"ר, המילים עבור בני יהודה)
יש קבוצה אחת בכל הליגה שאין בה ערבים,
זאתי לא הבועל זאתי לא מכבי זאתי הקבוצה שלי,
השכונה התאסלמה השכונה התאסלמה השכונה התאסלמה,
השכונה התאסלמה בני יהודה ערבים אני שונא תכתומים!

מה סלים עושה פה?,לא יודע?,
מזה פה בכלל אני שואל?,
מכל הצדדים אני שומע,
טועמה פה זה ארץ ישראל!,
פה זה ארץ ישראל טועמה!,
פה זה מדינה היהודים!,
אני שונא אותך סלים טועמה!,
אני שונא את כל הערבים!

ברוך גולדשטיין נשמה
יגאל עמיר תודה רבה
כל ערבי שנהרג
בשבילי זה יום של חג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית