נק' מוניטין:
616
- 32
- 16
גיל -19
משקל - 79
גובה - 170
משקל - 79
גובה - 170
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סחטיין על המשקל !
יכול להיות שאתה מנתק את הרגליים מהקרקע לפעמים? בכל מקרה לא כדאי.
חחחח לא ,המוט שוקל 10.5 קגזה לא 130 ק"ג?
בכל מקרה, אחלה משקל 😃
ממש לא נכון,עזוב את זה אתה לא אמור לבקש מסתם אדם רנדומאלי לשמור עלייך כשיש מישהו ששומר עלייך ואתה מכיר אותו הוא אמור לדעת איך להוציא,חוץ מזה שאתה צריך להוציא ביחד איתו (בין אם זה כי להוציא 100 קילו מהראק בשבילו זה קשה ובין אם כדי שלא תקבל בבום על הידיים 100 קילו)אני קצת חולק על הקטע של הוצאת המוט עם ספוטר. יש מתאמנים שיותר נוח להם להשקיע מעט מאמץ בהוצאת המוט בכוחות עצמם מאשר בעזרת ספוטר לא מיומן שיכול לדפוק את הסט אפ והכיווץ עם הוצאה אגרסיבית\לא נוחה בצורה זו או אחרת. לגבי העניין הבטיחותי אין ספק וזה יתוקן.
תודה על התגובות. אני והוא עובדים ביחד אז ההערות שכוונו אליו גם רלוונטיות בשבילי.
ממש לא נכון,עזוב את זה אתה לא אמור לבקש מסתם אדם רנדומאלי לשמור עלייך כשיש מישהו ששומר עלייך ואתה מכיר אותו הוא אמור לדעת איך להוציא,חוץ מזה שאתה צריך להוציא ביחד איתו (בין אם זה כי להוציא 100 קילו מהראק בשבילו זה קשה ובין אם כדי שלא תקבל בבום על הידיים 100 קילו)
ספוטר טוב שמכיר אותך ידע איך להוציא לך
זה לא קשור,להוציא את המוט מהראק דורש כח וגם יכול מאוד לגרום לאיבוד חלקי של כיווץלפי דעתי אם מישהו צריך שיוציאו לו את המוט בבנץ אז המשקל לא מתאים לו , שאתה מוציא בעצמך יש הרבה יותר שליטה על המוט
ממש לא נכון,עזוב את זה אתה לא אמור לבקש מסתם אדם רנדומאלי לשמור עלייך כשיש מישהו ששומר עלייך ואתה מכיר אותו הוא אמור לדעת איך להוציא,חוץ מזה שאתה צריך להוציא ביחד איתו (בין אם זה כי להוציא 100 קילו מהראק בשבילו זה קשה ובין אם כדי שלא תקבל בבום על הידיים 100 קילו)
ספוטר טוב שמכיר אותך ידע איך להוציא לך
בחיים לא נותן לסתם מטומטם במכון לשמור עליי,או המאמן שמכיר אותי או הגים פרטנר,לא חושב שכדאי לסמוך על אדם אקראי בחדר כושר להציל אותך מ120 קילו על החזהשים לב שדיברתי על ספוטר לא מיומן (כאלה יש בכמויות בחדר כושר ממוצע וזה כולל גם את המדריכים). אין ספק שספוטר שיודע את העבודה יכול להועיל, אבל זה עדיין תלי בנוחות של הלוחץ.
בחיים לא נותן לסתם מטומטם במכון לשמור עליי,או המאמן שמכיר אותי או הגים פרטנר,לא חושב שכדאי לסמוך על אדם אקראי בחדר כושר להציל אותך מ120 קילו על החזה