הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לחיצת חזה 120 קג - עידכון

סחטיין על המשקל !
יכול להיות שאתה מנתק את הרגליים מהקרקע לפעמים? בכל מקרה לא כדאי.

הרגליים שלך חייבות להיות נטועות בקרקע וכל הכוח צריך לעבור מהרגליים לשכמות, לא יכול להיות שתלחץ בצורה כזו שאם אני אתנגש בך מהצד אתה תיפול מהספסל.

בכל מקרה, כל הכבוד על המשקל 😃

משקל יפה מאוד על המוט!

כמה הערות:

1. נסה לסדר את הרגליים עוד טרם הוצאת המוט כך שתרגיש שאתה מסוגל ללחוץ אותן מבלי שהן בורחות לך. לאחר מכן נסה לתרגל עם משקל נמוך.
  2. נסה לקרב מעט שכמות ולהכניס קצת מרפקים, יכול להיות שזה ירגיש לא נוח כ"כ אבל תוסיף כוח מהתלת-ראשי (יחייב אותך לאחוז מעט יותר צמוד).
  3. אין מצב שאת מעלה סירטון ל-RM3 ללא ספוטר. נעזוב את עניין הסיכון, אולי ניסית את המשקל בעבר והיית משוכנע שיעלה, הרבה מאוד כח מתבזבז בהוצאת המוט. סתם חבל.

אני קצת חולק על הקטע של הוצאת המוט עם ספוטר. יש מתאמנים שיותר נוח להם להשקיע מעט מאמץ בהוצאת המוט בכוחות עצמם מאשר בעזרת ספוטר לא מיומן שיכול לדפוק את הסט אפ והכיווץ עם הוצאה אגרסיבית\לא נוחה בצורה זו או אחרת. לגבי העניין הבטיחותי אין ספק וזה יתוקן.

תודה על התגובות. אני והוא עובדים ביחד אז ההערות שכוונו אליו גם רלוונטיות בשבילי.

אני קצת חולק על הקטע של הוצאת המוט עם ספוטר. יש מתאמנים שיותר נוח להם להשקיע מעט מאמץ בהוצאת המוט בכוחות עצמם מאשר בעזרת ספוטר לא מיומן שיכול לדפוק את הסט אפ והכיווץ עם הוצאה אגרסיבית\לא נוחה בצורה זו או אחרת. לגבי העניין הבטיחותי אין ספק וזה יתוקן.

תודה על התגובות. אני והוא עובדים ביחד אז ההערות שכוונו אליו גם רלוונטיות בשבילי.
ממש לא נכון,עזוב את זה אתה לא אמור לבקש מסתם אדם רנדומאלי לשמור עלייך כשיש מישהו ששומר עלייך ואתה מכיר אותו הוא אמור לדעת איך להוציא,חוץ מזה שאתה צריך להוציא ביחד איתו (בין אם זה כי להוציא 100 קילו מהראק בשבילו זה קשה ובין אם כדי שלא תקבל בבום על הידיים 100 קילו)
ספוטר טוב שמכיר אותך ידע איך להוציא לך

• פותח/ת השרשור
ממש לא נכון,עזוב את זה אתה לא אמור לבקש מסתם אדם רנדומאלי לשמור עלייך כשיש מישהו ששומר עלייך ואתה מכיר אותו הוא אמור לדעת איך להוציא,חוץ מזה שאתה צריך להוציא ביחד איתו (בין אם זה כי להוציא 100 קילו מהראק בשבילו זה קשה ובין אם כדי שלא תקבל בבום על הידיים 100 קילו)

לפי דעתי אם מישהו צריך שיוציאו לו את המוט בבנץ אז המשקל לא מתאים לו , שאתה מוציא בעצמך יש הרבה יותר שליטה על המוט

נערך לאחרונה:
לפי דעתי אם מישהו צריך שיוציאו לו את המוט בבנץ אז המשקל לא מתאים לו , שאתה מוציא בעצמך יש הרבה יותר שליטה על המוט
זה לא קשור,להוציא את המוט מהראק דורש כח וגם יכול מאוד לגרום לאיבוד חלקי של כיווץ

שים לב שדיברתי על ספוטר לא מיומן (כאלה יש בכמויות בחדר כושר ממוצע וזה כולל גם את המדריכים). אין ספק שספוטר שיודע את העבודה יכול להועיל, אבל זה עדיין תלי בנוחות של הלוחץ.

שים לב שדיברתי על ספוטר לא מיומן (כאלה יש בכמויות בחדר כושר ממוצע וזה כולל גם את המדריכים). אין ספק שספוטר שיודע את העבודה יכול להועיל, אבל זה עדיין תלי בנוחות של הלוחץ.
בחיים לא נותן לסתם מטומטם במכון לשמור עליי,או המאמן שמכיר אותי או הגים פרטנר,לא חושב שכדאי לסמוך על אדם אקראי בחדר כושר להציל אותך מ120 קילו על החזה

בחיים לא נותן לסתם מטומטם במכון לשמור עליי,או המאמן שמכיר אותי או הגים פרטנר,לא חושב שכדאי לסמוך על אדם אקראי בחדר כושר להציל אותך מ120 קילו על החזה

וכששניהם לא נמצאים? לא תעשה? אין מה לעשות לפעמים צריך להסתפק באדם אקראי ולא להיות מפונק...😛

אני בצד של @milanista הרבה יותר נוח לי להוציא בעצמי את המוט...
כשמוציאים איתי הכל מתפקשש... 😅 (כנראה מאבד כיווץ...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית