הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לגיינר - מה מתאים לי, אופן שימוש, מאיפה לקנות שייקר

Eargasm

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אהלן,
אני בן 17.5, מתאמן בSS מתחילת ספטמבר (חודשיים וקצת)
אני רזה וגבוה (190) ותמיד הציק לי שאני שחיף וחלש, עכשיו כשאני בSS אני סוף סוף רואה תוצאות, מתייצב, כבר לא מכופף, ומתחזק בטירוף.
אמנם יש עלייה במסת שריר, בשוקיים גדולה מאוד (בגלל הסקוואטים) ביידים סבירה, בטן (הוספנו לתוכנית גם DEEPS בA וPULL UPS בB, ו5 דקות בטן) לאט לאט וגב התחזק מאוד ולא מפריע לי מסה באיזור הזה.
הייתי רוצה קצת להתרחב יותר ואני אוכל הרבה אבל לא מספיק בשביל שזה יקרה ויש לי חילוף חומרים מהיר - לכן חשבתי להעזר בגיינר (כמובן כתוסף ולא כאוכל)

איזה גיינר הכי יתאים לי ומומלץ? (חשבתי על דיינטייז שהוא זול ואומרים שהוא מעולה)
מאיפה אני משיג שייקר? ראיתי שזה הכי זול בארץ ומאיביי סתם יקר אלא אם כן זה מסין ואני לא אחכה לזה חודש עכשיו: http://www.biogaya.co.il/שייקר-עם-קפיץ-פאוורטק.html
30 שקל עם משלוח...

מתי וכמה ואיך אני אמור לשתות אותו?
כמובן שאני אזמין מחו"ל

תודה!

תנסה לעשות בבלנדר זה מלא אבקה ביחס למים..
קניתי את ה5.5 קילו של הקרם עוגיות, אני תיכף יוצא לאימון אז עשיתי לי חצי סקופ, שמתי 200 מ"ל מים ו125 מ"ל אבקה, כי כתוב שסקופ זה 250 וצריך לשים 350-450 מ"ל חלב או מים.
שקשקתי 15 שניות, שתיתי, ואיכס זה פשוט אבקה רק עם מים!
זה לא אמור להנמס או משהו? זה ממש לא טעים יש לי בחילה עכשיו אחרי חצי סקופ... וכל ה"שוקולד" נשאר למטה אחרי שהפסקתי לערבב... לא היו גושים אבל זה היה פשוט לשתות מים עם אבקה... מה עשיתי לא נכון?

• פותח/ת השרשור
תנסה לעשות בבלנדר זה מלא אבקה ביחס למים..
אני יודע זה המון! אבל על הקופסא עצמה כתוב שבכמות של חצי כף (היא ענקיתתת! 250 מ"ל!) אין שום בעייה להשתמש בשייקר, ובכמות של 2 כפות צריך בלנדר. אבל אני עושה חצי! ואני מנער כמו משוגע דקה! מה לא בסדר פה אני משתגע, גם אנשים בפורומים אחרים אומרים שהם עושים אותו דבר וזה סבבה... WTF
זה אבקתי ודוחה ועושה לי קיא

אהלן,
אני בן 17.5, מתאמן בSS מתחילת ספטמבר (חודשיים וקצת)
אני רזה וגבוה (190) ותמיד הציק לי שאני שחיף וחלש, עכשיו כשאני בSS אני סוף סוף רואה תוצאות, מתייצב, כבר לא מכופף, ומתחזק בטירוף.
אמנם יש עלייה במסת שריר, בשוקיים גדולה מאוד (בגלל הסקוואטים) ביידים סבירה, בטן (הוספנו לתוכנית גם DEEPS בA וPULL UPS בB, ו5 דקות בטן) לאט לאט וגב התחזק מאוד ולא מפריע לי מסה באיזור הזה.
הייתי רוצה קצת להתרחב יותר ואני אוכל הרבה אבל לא מספיק בשביל שזה יקרה ויש לי חילוף חומרים מהיר - לכן חשבתי להעזר בגיינר (כמובן כתוסף ולא כאוכל)

איזה גיינר הכי יתאים לי ומומלץ? (חשבתי על דיינטייז שהוא זול ואומרים שהוא מעולה)
מאיפה אני משיג שייקר? ראיתי שזה הכי זול בארץ ומאיביי סתם יקר אלא אם כן זה מסין ואני לא אחכה לזה חודש עכשיו: http://www.biogaya.co.il/שייקר-עם-קפיץ-פאוורטק.html
30 שקל עם משלוח...

מתי וכמה ואיך אני אמור לשתות אותו?
כמובן שאני אזמין מחו"ל

תודה!
אתה לא צריך גיינר.
אתה צריך לאכול - והרבה.
חילוף חומרים מהיר זה תירוץ עלוב, תתחיל לקרוא מאמרים על תזונה ותגלה כמה שאתה לא באמת אוכל מספיק.

תשמע מה שאתה מתאר על הגיינר זה בידיוק מה שהיה לי.
אני עדיין בחיפושים אחר הגיינר עם הטעם המושלם.
כרגע היה לי את הקרם עוגיות של הסופר מאס.
לאחר מכן קניתי את השוקולד של הארד מאס - סביר, יותר טוב מהסופר מאס אבל עדיין לא טירוף, מתרגלים.
ועכשיו קניתי תות של אנאבוליק - יותר טוב מההארד מאס ופחות סמיך אבל מתערבב פחות טוב ככה שאתה שותה גושים קטנים אבל לי אישית לא מפריע. עדיין לא טעם נהדר.

עוד דבר שחשוב לציין, אל תצפה לטעם של מעדן, זה אוכל דחוס ומשתדלים כמה שפחות להכניס סוכר אז זה בא לידי ביטוי בטעם.
אבל בשביל 400 שקל אני בטוח שיש אחד עם טעם טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית