עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לו תופעות לוואי של טסט. רגישות בהזרקה לא נפוצה במיוחד. נחשב טסט טוב מאוד.איך הטסט של וורמגה?
אנתת הכוונה והאם הוא נחשב איכותי מיובא מחו"ל.
והאם יש לו תופעות לוואי או שהוא בסדר
אפשרי בהחלט להוסיף דיבול. אני לא מאלה שמתלהבים מהוספה שלו בסייקל ראשון. דיבול עלול להציף בנוזלים ואדם בסייקל ראשון, שעדיין לא מכיר עצמו תחת חומרים מספיק טוב עלול מהר מאוד למצא עצמו נוזלי מאוד.תודה רבה טום מעריך את התגובה המהירה והבהירה!.
סייקל מסה ברבאק !@#!@#@!#$$$$$$
טום אני מתחיל גם עם 30 מג דיבול שלוש שבועות ראשונות לתת קיק מה אומר?
@Tom
אפשרי בהחלט להוסיף דיבול. אני לא מאלה שמתלהבים מהוספה שלו בסייקל ראשון. דיבול עלול להציף בנוזלים ואדם בסייקל ראשון, שעדיין לא מכיר עצמו תחת חומרים מספיק טוב עלול מהר מאוד למצא עצמו נוזלי מאוד.
(אגב, אתה לא חייב לתייג אותי לתגובה, מאחר שכבר הגבתי אני מקבל התרעה בכל מקרה. כך גם תקבל תגובות ותשמע דעות ממשתמשים אחרים).
בגלל שזה רק טסט .... ולא חבילה שלמה. לך על רפואי. לפי דעתי יש הבדל. במיוחד עם החברה שאתה מציין.
בוודאי שיעזור, לפחות במידה מסויימת. צבירת נוזלים קיימת תמיד ועם כל סטרואיד. זה חלק ממנגנון הפעולה. למרות שסטרואידים כמו דיבול ואנדרול מביאים למראה נוזלי באופן די מובהק ביחס לאחרים זה כמובן שונה מאדם לאדם וגם מסייקל לסייקל (כתלות בגורמים רבים). הסיבה שאני ממליץ להימנע ממנו בסייקל ראשון היא שבהינתן תזונה מתאימה ואימונים נכונים הגדילה בסייקל ראשון מדהימה בד"כ תוך שימוש בטסט בלבד ויש גבול כמה ניתן לגדול בזמן נתון.טום האם אירובי במהלך הסייקל יעזור נגד העלאת נוזלים ?
סימון, היה לך ניסיון לא טוב עם ורמוז?