ייעוץ טסט של וורמגה איך הוא? מתחיל סייקל

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
איך הטסט של וורמגה?
אנתת הכוונה והאם הוא נחשב איכותי מיובא מחו"ל.

והאם יש לו תופעות לוואי או שהוא בסדר

איך הטסט של וורמגה?
אנתת הכוונה והאם הוא נחשב איכותי מיובא מחו"ל.

והאם יש לו תופעות לוואי או שהוא בסדר
יש לו תופעות לוואי של טסט. רגישות בהזרקה לא נפוצה במיוחד. נחשב טסט טוב מאוד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה טום מעריך את התגובה המהירה והבהירה!.
סייקל מסה ברבאק !@#!@#@!#$$$$$$

טום אני מתחיל גם עם 30 מג דיבול שלוש שבועות ראשונות לתת קיק מה אומר?
@Tom

תודה רבה טום מעריך את התגובה המהירה והבהירה!.
סייקל מסה ברבאק !@#!@#@!#$$$$$$

טום אני מתחיל גם עם 30 מג דיבול שלוש שבועות ראשונות לתת קיק מה אומר?
@Tom
אפשרי בהחלט להוסיף דיבול. אני לא מאלה שמתלהבים מהוספה שלו בסייקל ראשון. דיבול עלול להציף בנוזלים ואדם בסייקל ראשון, שעדיין לא מכיר עצמו תחת חומרים מספיק טוב עלול מהר מאוד למצא עצמו נוזלי מאוד.

(אגב, אתה לא חייב לתייג אותי לתגובה, מאחר שכבר הגבתי אני מקבל התרעה בכל מקרה. כך גם תקבל תגובות ותשמע דעות ממשתמשים אחרים).

אפשרי בהחלט להוסיף דיבול. אני לא מאלה שמתלהבים מהוספה שלו בסייקל ראשון. דיבול עלול להציף בנוזלים ואדם בסייקל ראשון, שעדיין לא מכיר עצמו תחת חומרים מספיק טוב עלול מהר מאוד למצא עצמו נוזלי מאוד.

(אגב, אתה לא חייב לתייג אותי לתגובה, מאחר שכבר הגבתי אני מקבל התרעה בכל מקרה. כך גם תקבל תגובות ותשמע דעות ממשתמשים אחרים).

טום האם אירובי במהלך הסייקל יעזור נגד העלאת נוזלים ?

זה אולי יעזור מעט. אבל אי אפשר לשלוט בזה ממש. וזה גם משהו די גנטי. יכול להיות שלא תעלה כל כך הרבה.
אני חושב שהמשתנה הכי חשוב אם אתה ממש רוצה לצמצם נוזלים יהיה פחמימות ונתרן.
אבל מי מצמצם פחמימות במסה ?

וורמודג'ה היה לי איתם ניסיון במשך לא מעט זמן. לא ממליץ
כאשר התחלתי לגעת באמת במה שצריך רואים את השוני לבד.
לגבי נוזלים - שמור על הכללים,תזונה מחושבת ואירובי כמה פעמים בשבוע.
על ארוכים כמו אנתת מן הסתם תהיה עלייה בנוזלים,אפשר למזער את זה,אך העיקר פה הוא גנטי.

שים לב שורמוגה משתמשים בשמן אטיל אלואט שאני לדוגמא מאוד רגיש אליו.
קנה ויאל אחד ותן זריקת ניסיון - אם צמח לך עוד תחת על התחת אתה אלרגי.

טום האם אירובי במהלך הסייקל יעזור נגד העלאת נוזלים ?
בוודאי שיעזור, לפחות במידה מסויימת. צבירת נוזלים קיימת תמיד ועם כל סטרואיד. זה חלק ממנגנון הפעולה. למרות שסטרואידים כמו דיבול ואנדרול מביאים למראה נוזלי באופן די מובהק ביחס לאחרים זה כמובן שונה מאדם לאדם וגם מסייקל לסייקל (כתלות בגורמים רבים). הסיבה שאני ממליץ להימנע ממנו בסייקל ראשון היא שבהינתן תזונה מתאימה ואימונים נכונים הגדילה בסייקל ראשון מדהימה בד"כ תוך שימוש בטסט בלבד ויש גבול כמה ניתן לגדול בזמן נתון.

סימון, היה לך ניסיון לא טוב עם ורמוז?

אני לא אגיד שהיה לי נסיון לא טוב עם וורמוז. אבל בסייקל אחריו שהשתמשתי באנטט רפואי של באייר ההבדל היה עצום. אז בוא נגיד שאני תמיד אקח אנטט רפואי (באייר) כבררת מחדל בכל סייקל שאעשה. יש אנטט מעולה באנדר גראונד, באמת , אבל אחרי מה שלמדתי עם הרפואי זה 100 אחוז בטוח. בקיצור שווה את המחיר, ולא צריך לשבור תראש עם שאלות כמו איך הטסט של וורמוז. אף אחד לא ישאל איך הטסט הרפואי של באייר 😃 (אולי ישאלו עם מזוייף או לא...)

כמו כן פידבקים מחבר'ה בסייקל ראשון על באייר תמיד נשמעים אותו דבר - מוצלחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית