הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך לפלטות רצופה דלקות

• פותח/ת השרשור TheZoRT
  • פורסם בתאריך
כבוד

אנשים מפסיקים להיות רעבים בעיקר כשמפסיקים להתקדם, כשאני שובר שיא בסקוואט אני נהיה רעב בצורה היסטרית... מפסיקים להיות רעבים כשנתקעים (ולכן אחרי תקופה מסויימת בSS אנשים מפסיקים להוית רעבים)

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות..

TheSun, אני ממש מבין אותך בקטע של הרעב אחרי PR...ואין דרך טובה יותר לחגוג PR מארוחה רצינית עם כמות מספקת של בירה...

• פותח/ת השרשור
אימון 25.8

פספסתי אימון השבוע בגלל חתונה של חבר (יום ראשון ושני העברנו דירה ואתמול בערב היתה חגיגה מטורפת). לא היה לי זמן וכח להתאמן, אבל זה גם נתן לברך שלי קצת זמן להתאושש.

היום היה אימון קשה יחסית:
סקווט 60 קילו 5-2-3 ניסיתי כבר שלוש פעמים ולא הולך. אני מוריד ל50 (אולי אפילו 45) ועולה מחדש עם הקפדה רצינית על טכניקה, בשאיפה שאני אתחזק מספיק עד הפעם הבאה שאני אנסה פלטה (בערך עוד שבוע וחצי-שבועיים).

פרס 35 קילו 5-5-5 היה קשה. אחרי החזרה הראשונה בסט האחרון התחלתי במופע ריקודי בטן. אני לא רקדן בטן מוצלח במיוחד, אבל העפתי את המוט ונעלתי כמו שצריך.

מתח 5-3-3. מצד אחד, סופסוף חמישיה. מצד שני, כנראה שהחמישיה הזאת תקעה לי את שני הסטים הבאים. בסוף זה יצליח, אני אופטימי.

• פותח/ת השרשור
27.8

סקווט 45 קילו 5-5-5 משקל בינוני. ממש ממש הקפדתי על טכניקה. זה הפך את הסקווט ליותר קשה ממה שציפיתי, אבל זה ישתלם בסוף.
בנצ' 52.5 קילו 5-5-4 שוב אני נתקע במשקל הזה. מבאס ת'תחת.
דדליפט 95 קילו -3.5- לא הצלחתי לנעול את החזרה הרביעית והמוט החליק לי מהידיים. אחרי זה ניסיתי עוד חזרה ולא הצלחתי להרים את המוט מהרצפה. סוג של PR, פעם הבאה אני אסגור את זה לחמישיה כמו שצריך.

חוץ מזה אני רוצה להוסיף שני דברים:
1. תודה לSeth Able ולבנצורם על הטיפים לגבי האחיזה בסקווט. עכשיו הרבה פחות כואב ואני מאמין שימשיך לכאוב פחות ככל שאני אהיה גמיש יותר.
2. באימונים האחרונים אני מרגיש שאין אימון שאני מצליח לסיים בצורה חלקה את כל החזרות שאני צריך (ובטכניקה טובה). זה גם ממש מבאס וגם מוריד את המוטיבציה.

דווקא בסקוואט כשהטכניקה משתפרת המשקל מרגיש קל יותר, אני מציע לך לצלם אותו.

מה לגבי עליה במשקל גוף? הבנץ' בדר"כ מתקדם כשיש עליה במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
אולי היה יותר קשה כי זאת פעם ראשונה שאני מחזיק את המוט בלי האגודל בפנים. נראה אם אימון הבא זה כבר ירגיש קל יותר אחרי שאני אתרגל לאחיזה.
לגבי צילום, אין לי אפשרות לצלם את הסקווט, אבל חשבתי לקפוץ למרכז אחרי התקופת מבחנים ושמישהו יעיף מבט על הטכניקה שלי. כרגע זה לא ממש רלוונטי (כי אני עוד בתקופה עמוסה), אבל כשזה יהיה רלוונטי אני אנסה לתאם עם מישהו מהחבר'ה פה בפורום.

לגבי עלייה במשקל, אני דווקא די מרוצה. התחלתי את התוכנית ב-69-70 קילו ונכון להיום בבוקר אני על 72.7. לא עלייה מטורפת, אבל עלייה בכל זאת.

למען האמת הסקוואט באמת חלש מאוד למשקל הגוף,ופער ענק בינו לבין הדדליפט.

שים קצת משקל על המוט מה אתה דואג??

• פותח/ת השרשור
+1 לרון

בנוסף אני בדיוק אחרי ריסט בסקווט...כשזה היה 60 סקווט ו-90 דדליפט היחס היה נורמלי והגיוני, אבל הריסט הרס את היחס. אני אשתדל לתקן את המעוות מהר ככל האפשר. 😃
מצד שני, זה באמת קצת מצחיק שהדדליפט שלי יותר מכפול מהסקווט...

אגב, שמתי לב למשהו קצת מוזר. בהרבה לוגים אחרים ראיתי שכתבו שDoms הופך להיות חלק מהשיגרה, ובאמת אני שם לב שבימים שאני לא מתאמן (היום שאחרי כל אימון) יש Doms(זה משתנה, לפעמים חזק יותר ולפעמים חלש יותר). אני מרגיש בעיקר Doms בידיים בגב ובשכמות אחרי משיכות, מרגיש את הרגליים בטירוף, אבל כמעט ולא מרגיש את החזה אף פעם. זה נורמלי? זה קשור אולי איכשהו בעקיפין לזה שאני מתחיל להיתקע עכשיו בחזה? ההגיון שלי אומר להפך- אם אני נתקע אני אמור להרגיש יותר תפוס, אבל יש פה אנשים שמבינים יותר ממני...

• פותח/ת השרשור
אימון 30.8

סקווט 47.5 קילו 5-5-5 היה בסדר גמור. כבד לי, אבל איכשהו היום היתה לי תחושה שסופסוף נפל האסימון. נקווה שימשיך ככה.
פרס 37.5 קילו 5-5-5 קשה אש אבל אני מבסוט על עצמי. בסט השני בקושי נעלתי את החזרה האחרונה, אז לקחתי הפסקה לפני הסט האחרון, נכנסתי לרבאק ונתתי חמישיה כמו שצריך. עדיין היה מאוד קשה בחזרות האחרונות, אבל הצלחתי לעבוד ולנעול בכל פעם מחדש. 🚬🤪🚬😈
היתה התנחלות על המתח והייתי חייב לרוץ לעבודה אז עשיתי פולי עליון 150LBS ל6-6-5. היה נחמד וזה דפק לי את האחיזה ברמה מטורפת...יחי הפאמפ באמה! 🤪🤪🤪

סה"כ מרוצה מהאימון הזה. מחכה לראות איך אני אמשיך מכאן...

אימון טוב אבל מצחיק שהפרס שלך קטן מהבנצ' רק ב12 ושהבנצ' יותר גדול מהסקוואט[אני קראתי את הרקע שלך אבל עדיין מוזר]..
בכל מקרה תמשיך להתקדם תעבוד סקוואט חזק אחי כי עוד מעט שלי עובר את שלך 😃

• פותח/ת השרשור
תקרא כמה תגובות למעלה. הסקווט היה כבר יותר גבוה אבל נתקעתי ונאלצתי לעשות דילואד.
הבנצ' אמנם גבוה יחסית, אבל הוא כבר ממש כבד לי. אולי יהיה דילואד בקרוב.

לגבי הפרס, אני לא יודע איך להסביר את זה. אימון שעבר היה לי ממש ממש קשה, אבל באימון הזה כאילו הכל התחבר. עדיין היה קשה בטירוף, אבל נכנסתי למעיין מקצב כזה והצלחתי לנעול כמו שצריך את כל החזרות.
תופעה? 😉😣

• פותח/ת השרשור
אימון 1.9

סקוואט 50 קילו 5-5-5
בנצ' 52.5 קילו 5-5-5
דדליפט 95 קילו -4-

סקוואט היה כבד מאוד אבל עבר בסדר.
בבנצ' סגרתי סופסוף חמישיות של המשקל הזה. בניגוד לפעמים הקודמות שהיה לי ממש קשה לדחוק (גם את החזרות שהצלחתי לנעול), הפעם היה כבד אבל נסבל ורוב החזרות ננעלו בקלות יחסית.
הדדליפט הצליח להרגיז אותי קצת. אחרי החזרה הרביעית הלכה לי האחיזה באופן סופי ולא הספקתי לנעול את החמישית. ניסיתי עוד פעמיים את החמישית ולא הצלחתי. מרגיז, אבל אני אופטימי לגבי הפעם הבא. אני כבר מריח עוד פלטה...👹

חוץ מזה היה אימון טוב בסה"כ. משום מה אני מרגיש שהבטן עבדה די קשה היום, אני עדיין מרגיש אותה עכשיו...

צלם סרט של הסקוואט, בדר"כ כשהטכניקה לא טובה הסט הולך קשה (מניסיון אישי... :\ )

יש לך פציעה ברגל? פשוט מוזר שהסקוואט שלך קל יותר משלי ואתה מרגיש איתו כובד.. והמימדים שלי ממש קטנים אני מניח שבגודל אתה עובר אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית