הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך לפלטות רצופה דלקות

• פותח/ת השרשור TheZoRT
  • פורסם בתאריך
הוא רשם בהתחלה שהייתה לו דלקת בגיד האחורי של הברך, זה לא קל לחזור להתאמן אחרי פציעה.

• פותח/ת השרשור
יש לי היסטוריה ארוכה מאוד עם ברכיים...זה הופיע בלוג הקודם שלי. בקצרה, בברך ימין עברתי 3 ניתוחים ופחות או יותר אין לי באמת ברך (חוץ מהחלפת ברך מלאה החליפו שם כמעט הכל).
עם פיזיותרפיה אפשר להגיע לתוצאות, אבל רק עד גבול מסוים. התחלתי לעבוד בחד"כ בתחילת 2009 ונאלצתי להפסיק באמצע בגלל דלקת שהתפתחה בברך ימין.

הנקודה היא שאמנם יש לי מגבלות אבל אני מנסה "לעבוד סביבן". לא רוצה ולא צריך שירחמו עלי, לא רוצה ולא צריך לחיות אחרת מכל אדם אחר בן 23.

אחי אני לא מרחם עליך אני פשוט מזדהה איתך פחות או יותר, האורטופד שלי אמר שיש לי דלקת
בסחוס ושאני לא אעשה סקוואט עם משקל, אבל כרגע אין לי כאבים בכלל ככה שאני מרשה לעצמי להעמיס 😃
בעיקרון אם תעבוד עם טכניקה נכונה הסיכוי שתיפצע הוא אפסי.

• פותח/ת השרשור
אל תדאג, אני לא מתכוון להיפצע. אני לא יכול להרשות את זה לעצמי כרגע. 😃

• פותח/ת השרשור
3.9

סקוואט 52.5 קילו 5-5-5 סבבה לגמרי. הטכניקה משתפרת, איכות הביצוע משתפרת. אני לא רק "יודע" מה צריך לעשות, אלא גם עושה את זה בתכלס. הרבה יותר טוב מהפעם האחרונה שהרמתי את המשקל הזה.

פרס 40 קילו 5-5-5 PR Baby!!! היה קשה, אבל נתתי רבאק והעפתי את המוט באוויר. קיבלתי השראה מהסרטון של Deus (של הסקוואט 190) ונכנסתי במוט בכל הכח. מעכשיו רק PR כל אימון 🤩

מתח 3-3-2 הייתי גמור מהפרס...אני חייב להשתפר בחרא הזה מתישהו...

סה"כ אני די מבסוט.

עוד לא ראית את קולדפייר נכנס לסט:
"LIGHTWEIGHT BABY HARDCORE BODYBUILDING" בפעם האחרונה שהתאמנו ביחד זה מה שהוא צעק

• פותח/ת השרשור
אוקי, סיכום ביניים. עבר חודש מאז שחזרתי להתאמן. הטכניקה שלי השתפרה משמעותית בכל ההרמות. המשקלים עלו וגם בתרגילים שהעלייה היתה קטנה יחסית הטכניקה משופרת. בנוסף, גם עליתי במשקל.

נתונים נכון להיום:
משקל גוף 73

סקוואט 52.5
דדליפט 95
פרס 40
בנצ' 52.5
מתח אני עושה בלי משקל וקורע ת'תחת על התרגיל הזה. מקווה שהוא ישתפר עם הזמן.

מקווה שבחודש הקרוב אני אגיע להישגים דומים ואמשיך להשתפר מבחינת הטכניקה.
מקווה לבסס כמו שצריך את הפלטה בסקוואט ובבנצ' ושתי פלטות בדדליפט. בנוסף, אני מקווה שעד החודש הבא אני אצליח להתקרב לפלטה בפרס ואצליח לסגור מתח כמו שצריך לחמישיות לפחות.

משקלים מרשימים בפרס ובדדליפט אחי, אני נתקעתי עם 5-5-3 ב30 קילו פרס 😛
בטח יש לך כתפיים גדולות יחסית.

• פותח/ת השרשור
Vadjio- תודה על המחמאות. והאמת שאין לי כתפיים גדולות בכלל. אני באמת שחיף עם כרס. לא היה טעם שאני אעשה חיטוב כי אז סתם הייתי שחיף...

TheSun- סגור העניין. לא משנה שעוד לא סגרתי חמישייה ל95, יום ראשון 2 פלטות דדליפט. נחכה לראות איך יהיה.

• פותח/ת השרשור
6.9

סקוואט 55 קילו 5-5-5 היה כבד, אבל הרבה פחות קשה ממה שציפיתי כשהוצאתי את המוט מהראק. אולי נחתי ואכלתי כמו שצריך בסופ"ש? אולי אני סופסוף מתחזק?

בנצ' 55 קילו 5-5-5 היה קשה. קשה מאוד אפילו. אבל היום זה יום של פלטות (תראו בהמשך) אז לא התכוונתי לוותר לעצמי, להיכשל ולגרום לזה להרוס לי את האימון. לחצתי כמו גדול, למרות שאני מרגיש שיהיה קשה להתקדם מפה. נחיה ונראה.

דדליפט 100 קילו -5- PR!! שתי פלטות!!! עשה לי את היום. נקודה. היה כבד בטירוף, אבל לא הייתי מוכן להרים פחות מחמישייה ולהתבאס. מה שכן, אחרי החזרה הראשונה הרגשתי שהאחיזה הולכת קיבינימט והחלפתי לאחיזה משולבת. בנוסף, החזרה האחרונה היתה בטכניקה מסריחה. לא נורא, נחזור על המשקל הזה שוב.

בכל מקרה, השורה התחתונה היא שתי פלטות בדדליפט לחמישייה!!!
Today is the day I officially became less weeker...

🙌

• פותח/ת השרשור
8.9

סקוואט 57.5 קילו 5-5-5 קשה, אבל הרבה פחות מהפעם הקודמת שהייתי במשקל הזה. אימון הבא פלטה. 😃

פרס 42.5 קילו 5-5-5 עוד PR. אני מרגיש אני די על הקצה מבחינת היכולת שלי, אבל כל עוד אני סוגר חמישיות אני לא מתכוון לרדת או לעצור במשקלים. בסט השלישי כבר הייתי גמור, אבל נעלתי כמו שצריך את כל החזרות.

מתח- הייתי גמור מהפרס ושאר האימון והצלחתי לעלות פעם אחת. פשוט ביזיון. רגע אחד אני שובר שיאים בפרס ורגע אחרי אני לא מסוגל להרים את עצמי על מתח מז***ן...תסכול! פשוט תסכול!

אל תוותר לעצמך. בשלב מסוים בתוכנית הזאת כל אימון הוא קשה ולעומת זאת באופן בלתי מוסבר באים לאימון הבא ועושים את כל החזרות עם משקל חדש. זה לא נהייה קל, אבל זה אפשרי.

אל תוותר לעצמך. בשלב מסוים בתוכנית הזאת כל אימון הוא קשה ולעומת זאת באופן בלתי מוסבר באים לאימון הבא ועושים את כל החזרות עם משקל חדש. זה לא נהייה קל, אבל זה אפשרי.
תכלס

כבוד.
דדליפט מפחיד והעובדה שאתה מכפיל את הסקוואט בדדליפט באמת יפה.אבל לדעתי הסקוואט שלך יחסית חלש עדיין.סקוואט חייב להיות לפחות משקל גוף בשלבים האלו של התוכנית,אני כבר 3שבועות בתוכנית והגעתי כבר לסקוואט משקל גוף.
לדעתי אל תוותר במתח לפחות תעשה כמה חצאי חזרות עד שתצליח לפחות כמה סטים של 1-3 חזרות זה גם טוב.

• פותח/ת השרשור
לא עושה חצאי ורבעי חזרות, לא עושה חזרות בשביל הפאמפ ולא משחק בקקה.
אני עם סקוואט של 57.5, אימון הבא פלטה ואני אמשיך להעלות עד שאני אסגור שתי פלטות לחמישיות.
זה יקח זמן, זה גם ידרוש חוסן מנטלי מסוים (שאני מאמין שיש לי לאור הרקע שלי- צבא ושיקום).

אבל, וזה אבל גדול, אני לא מתכוון לעשות קיצורי דרך ולשחק משחקים (רבעים ובולשיט). התוכנית הזאת לא מספיק טובה כדי לשבור אותי- אני אשבור את התוכנית קודם! 😃

Bentzurm ו-TheSun, אני לא נשבר. מתוסכל מאוד מעניין המתח, ואני בטוח שעוד יהיו דברים אחרים שיתסכלו אותי בדרך, אבל אני מתכוון להמשיך. One practice at a time. אם יהיו בעיות, יש פה חבר'ה שיעזרו ויתנו טיפים איך להתמודד. אם יהיה תיסכול, אני אבוא לפה לפרוק אותו (או אלך להרביץ למישהו). אני ממשיך וזהו (לא שחשבתי להפסיק).

עד כאן פריקת עצבים להפעם...✌️

• פותח/ת השרשור
10.9

סקוואט 60 קילו 5-5-5 היה קשה, אבל אפשרי. יש פלטה לחמישיות! עכשיו נראה איך אני מתקדם...

בנצ' 57.5 קילו 5-5-3 סט אחרון נשברתי אחרי שלישיה. היה ממש כבד. אימון הבא ננסה לסגור לחמישיות.

דדליפט- אחרי הסקוואט התחלתי להרגיש את הברך, אחרי רביעיה ל-85 קילו (חלק מהחימום) כבר התחיל ממש לכאוב. זרקתי את המוט והלכתי הביתה.

מסקנות:
* עכשיו הסקוואט מתחיל להיות מעניין (מעכשיו כל אימון יהיה PR לחמישיות בשאיפה), נראה כמה רחוק אני אגיע.
* צריך לנוח הרבה ולפרק אוכל בסופ"ש, כי שבוע הבא יהיו הרבה PR (סקוואט, פרס).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית