הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הדרך לפלטות רצופה דלקות

• פותח/ת השרשור TheZoRT
  • פורסם בתאריך
10.9

סקוואט 60 קילו 5-5-5 היה קשה, אבל אפשרי. יש פלטה לחמישיות! עכשיו נראה איך אני מתקדם...

בנצ' 57.5 קילו 5-5-3 סט אחרון נשברתי אחרי שלישיה. היה ממש כבד. אימון הבא ננסה לסגור לחמישיות.

דדליפט- אחרי הסקוואט התחלתי להרגיש את הברך, אחרי רביעיה ל-85 קילו (חלק מהחימום) כבר התחיל ממש לכאוב. זרקתי את המוט והלכתי הביתה.

מסקנות:
* עכשיו הסקוואט מתחיל להיות מעניין (מעכשיו כל אימון יהיה PR לחמישיות בשאיפה), נראה כמה רחוק אני אגיע.
* צריך לנוח הרבה ולפרק אוכל בסופ"ש, כי שבוע הבא יהיו הרבה PR (סקוואט, פרס).
כל הכבוד אחי, עוד חודשיים לפחות עוד פלטה בסקוואט 😃 ושהברך לא תכאב =)

• פותח/ת השרשור
13.9

סקוואט 62.5 קילו 5-5-5 קשה אש, אבל אפשרי. PR כמובן.

פרס 45 קילו 3-4-3 כבד לי מידי. אני אנסה שוב, אבל אם לא ילך כנראה שהגיע הזמן לדילואד (עוד לא עשיתי דילואד)

מתח 4-4-4 הפעם עשיתי chinups במקום pullups שאני עושה בד"כ, והיה הרבה יותר קל. נראה לי שאני אמשיך עם הchinups תקופה מסוימת בשאיפה שיהיה לי יותר קל להתקדם.

סה"כ מרוצה למרות הכשל בפרס...

• פותח/ת השרשור
15.9

אימון שואתי...

סקוואט 65 קילו 5-5-5 היה קשה אש. עוד שנייה הראש היה עף לי מרוב מאמץ. מחכה כבר ל-70 קילו.

בנצ' 57.5 קילו 5-5-3 שוב כשל בסט האחרון, שוב אחרי שלוש חזרות. פעם הבאה אני חייב לסגור את זה לחמישיות!

דדליפט 100 קילו -5- נראה לי שזה הולך לדילואד, מכמה סיבות:
1) עכשיו שהסקוואט מתחיל להיות ממש כבד, אני מגיע גמור לדדליפט. בקושי מצליח לעשות את החזרות האחרונות.
2) ההתאוששות קשה לי מדי. האחיזה שלי דפוקה עוד מהדדליפט הקודם, ואין סיבה אמיתית לעשות אחיזה משולבת בשתי פלטות.
3) כשהמשקל עולה הטכניקה יורדת. את החימום אני עושה בטכניקה טובה, אבל בעבודה עצמה לא כל החזרות טובות.

דעתכם?

תאכל ותישן הרבה והמשקל יעוף.
בבנצ',נחת מספיק זמן בין הסט השני לשלישי?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שלא נחתי מספיק...האמת שאני לא ממש זוכר, אחרי הסקוואטים הכל נהיה מעורפל 😣
Squat or Die!!! 😣😣

יכול להיות שלא נחתי מספיק...האמת שאני לא ממש זוכר, אחרי הסקוואטים הכל נהיה מעורפל 😣
Squat or Die!!! 😣😣
קח איתך ת'פלאפון או שעון או משהו לאימון ואשכרה תספור דקות. אני לא נכנס לסט אם לא עברו לפחות 7-5 דקות בין הסקוואטים.
מה המשקל גוף? ואיך הטכניקה שלך בבנץ'? שניהם קשורים בדרך כזאת או אחרת למשקל שאתה לוחץ.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהטכניקה בבנצ' טובה, אבל אף פעם לא בדקתי. שבוע הבא אני אבקש ממישהו לבדוק אותי.
לגבי המשקל, לא נשקלתי מאז שעדכנתי לאחרונה, כלומר 73 קילו ב4.9. אני אבדוק שוב ביום חמישי לפני האימון.

אני חושב שהטכניקה בבנצ' טובה, אבל אף פעם לא בדקתי. שבוע הבא אני אבקש ממישהו לבדוק אותי.
לגבי המשקל, לא נשקלתי מאז שעדכנתי לאחרונה, כלומר 73 קילו ב4.9. אני אבדוק שוב ביום חמישי לפני האימון.
אין ממש לבקש ממישהו לבדוק אותך, 99% מהאנשים לא יודעים ללחוץ. גם בקורס היום הסבירו לי ש "נו נו נו" לעשות קשת בגב.
קיצר, תראה את הסירטון של טייט על איך ללחוץ, תנסה ליישם. זה לא מאוד קשה.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לסרטון הזה:

או לזה:

בכל אחד מהם המיקום של הרגליים שונה...מעבר לזה, אני חושב שסופסוף התחלתי להבין את העניין של ההקשתה בגב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אוקי, אימון הבא שאני אעשה בנצ' (יום שני), אני אנסה לשפר את הטכניקה כבר מהחימום בשאיפה שהמוט יעוף למעלה.

תודה רבה. ✌️

אין ממש לבקש ממישהו לבדוק אותך, 99% מהאנשים לא יודעים ללחוץ. גם בקורס היום הסבירו לי ש "נו נו נו" לעשות קשת בגב.
קיצר, תראה את הסירטון של טייט על איך ללחוץ, תנסה ליישם. זה לא מאוד קשה.

אתה רוצה להיות מדריך?

בנתיים אני עושה ליצנות בכיתה, מסתלבט על המרצה ועל ליצנים ששואלים שאלות ליצניות, תכלס המרצים חולים עליי.
וואי אחי גם אני רוצה 😛 אתה לומד בווינגייט? כבר הגעת לחלק שאתה לא יודע אם להתאפק או להתווכח לגבי הסקוואט?

וואי אחי גם אני רוצה 😛 אתה לומד בווינגייט? כבר הגעת לחלק שאתה לא יודע אם להתאפק או להתווכח לגבי הסקוואט?
לומד בקמפוס "שיאים" באונ' ת"א
חחחח זה לא רק לגבי סקוואט, אני לא יודע מאיפה להתחיל. צריך לדעת לשתוק ולבלוע. אפילו שגם אני נשבר לפעמים :🙁

• פותח/ת השרשור
גם מדריך מוסמך (בקרוב), גם כוכב עולה ביו-טיוב....אפשר חתימה? 🤘🤘🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית