עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא רואה שום סיבה שתבצע את זה. למה אתה רוצה לעשות פאוז סקוואט?כרגע בתוכנית SS
הייתי מעוניין לדעת איך לבצע PAUSE SQUATS
עם כמה משקל לבצע את זה ובאיזה שלב באימון לבצע את זה?
למה אתה צריך לשפר את הגמישות בהאמסטרינגס?בעיקר כי הבנתי שזה יכול לשפר לי את הגמישות בהמסטרינגס אבל הבנתי שיש לזה עוד מני השפעות טובות
אם יש דרך טובה אחרת לשפר את הגמישות אשמח לדעת
למתחילים, לא.אני מרגיש שאני לא גמיש מספיק בהמסטרינגס וזה משפיע עלי בסקוואט ובדדליפט.
לפי התגובה שלך אני מבין שאין יתרונות לבצע פאוז סקוואטים?
אין לך בעיית גמישות, הסקוואט טוב.
נסה למקם את הברכיים בסוף כף הרגל (רצוי לעבור מעט) בחצי הראשון של הירידה ושישארו שם. כמובן שהמסלול שלהן צריך להיות החוצה, בקו כפות הרגליים - אבל שיעברו את כף הרגל או יגיעו לקצה בחצי הראשון של הירידה.
האידיאל הוא שתפתח מהאגן ומהברכיים בו זמנית. זה מה שאתה עושה. אבל אתה רק צריך להגיע עם הברכיים למקום הסופי שלהן יותר מהר.רק לוודא שהבנתי נכון. אתה מתכוון שבמקום להתחיל את הירידה עם דחיפת תחת אחורה על ההתחלה, אני אמור לתת כיפוף ראשוני בברכיים (ברכיים פתוחות לצדדים כמובן) ואז לעצור את הברכיים ולדחוף תחת החוצה? זה יתקן לי את הגלישה והכיווץ?
בלי סרטון לא ניתן לתקן לך את הסקוואט.אשמח גם להסבר על זה, גם לי יש בעיה של גלישה בברכיים, הציעו לי לעשות סקוואט על ספסל בשביל זה.
אם יש בעייה של עומק, ההמלצה הראשונה תמיד תהיה ללמוד לעשות סקוואט. כולם (99%) יכולים להגיע לתחתית הנכונה. פשוט העובדה שיש אנשים גמישים שיכולים להגיע לתחתית מבלי שהיא תהיה נכונה, גורמת לאחרים לחשוב שהם מתקשים להגיע לתחתית כי הם לא גמישים מספיק.ואם למישהו מאיתנו יש בעיה של עומק 🙄 מה ההמלצה?