הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג חזרה - פציעת כתף

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
SweetBamba הוסיף לוג חדש:

לוג חזרה - פציעת כתף - לאחרונה עברתי פציעת כתף- בלוג הנ"ל אני הולך לדבר על כל ההחלמה.

אז קודם כל כן,מה שהכי לא רציתי שיקרה קרה.בזמן לחיצה בעבר הרגשתי תחושת "שחרור" כזו בכתף
https://www.lbs.co.il/threads/59568/

מסתבר שזה לא עזב אותי.אמנם במיליטרי זה הרגיש טוב,אבל כל פעם שהגעתי לבנצ' קצת כבד ההרגשה בכתף נהייתה פח,עד שזה כבר עבר את הגבול בלחיצה באימון האחרון.
הבנתי שאני סובל פה מפציעה ואקח זמן החלמה ארוך כדי להבטיח החלמה מהירה ואז אחזור לתת משקלים בבנצ'.

בנתיים אעבוד במתכונת ווליום גבוהה,יותר חזרות (סגנון בילדינג בקיצור).
ואעשה כל מיני פרוטוקולים לפציעות כמה פעמים...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
אשכרה נהיית בילדר. חזרות גבוהות, זויות שונות, הפסקות קצרות... 😃

יש אבחנה? ראית רופא, אתה יודע מה הפציעה?

• פותח/ת השרשור
אשכרה נהיית בילדר. חזרות גבוהות, זויות שונות, הפסקות קצרות... 😃

יש אבחנה? ראית רופא, אתה יודע מה הפציעה?
לגמרי בילדר חחח

עוד לא ראיתי רופא.לא מאמין ברופאים בנושא חוץ מאחד שאקבע אליו בקרוב.
מאמין שפזיוטרפיסט יותר יעזור לי.למזלי הוא גר בישוב שלי (הייתי עם הבת שלו בכיתה).
עזר מאוד מאוד לחבר שלי עם בעיות גב - אלישע ורד שמו.היה מודע לתרגילים מורכבים וכ'ו בצורה דיי מחשידה שגרמה לי לרצות ללכת אליו.
אתן התרשמות ברגע שאלך
אתן גם קצת עבודת מהירות כפי שאיתי שהמליצו.התכנית בנתיים לא בנויה ותיבנה "יום אחרי יום" מה שנקרא.ככה שכל עצה תוכל לשנות אותה!

לגבי מסובבי הכתף - כשהיתה לי דלקת בכתף, כתוצאה מקצת חופש וצביטה, תרגילים למסובבי הכתף (יחד עם לחיצה צרפתית בעמידה) הצילו אותי.
http://www.exrx.net/WeightExercises/Subscapularis/CBStandingInternalRotation.html
http://www.exrx.net/WeightExercises/Infraspinatus/CBStandingExternalRotation.html

עשיתי אותם במשקלי מקסימום שיכולתי, והם קרעו אותי מכאבים, ודרשו מנוחה - עשיתי אותם לסירוגין, לא בכל אימון.
אבל השיפור היה דרמטי.

לגמרי בילדר חחח

עוד לא ראיתי רופא.לא מאמין ברופאים בנושא חוץ מאחד שאקבע אליו בקרוב.
מאמין שפזיוטרפיסט יותר יעזור לי.למזלי הוא גר בישוב שלי (הייתי עם הבת שלו בכיתה).
עזר מאוד מאוד לחבר שלי עם בעיות גב - אלישע ורד שמו.היה מודע לתרגילים מורכבים וכ'ו בצורה דיי מחשידה שגרמה לי לרצות ללכת אליו.
אתן התרשמות ברגע שאלך
אתן גם קצת עבודת מהירות כפי שאיתי שהמליצו.התכנית בנתיים לא בנויה ותיבנה "יום אחרי יום" מה שנקרא.ככה שכל עצה תוכל לשנות אותה!
ממליץ לך ללכת לאורתופד רק בשביל האיבחון, אח"כ תחליט בעצמך כיצד להמשיך.
זה נורא אם נפצעת ואתה מתייחס לפציעה כאל פציעה אחרת... לא יפגע בך אם תלך.
בכל מקרה המון בהצלחה! לצערי (ולשמחתי) אני לא ככ מכיר פציעות בפלג גוף עליון אז אני מנוע מלייעץ לך.

ממליץ לך ללכת לאורתופד רק בשביל האיבחון, אח"כ תחליט בעצמך כיצד להמשיך.
זה נורא אם נפצעת ואתה מתייחס לפציעה כאל פציעה אחרת... לא יפגע בך אם תלך.
בכל מקרה המון בהצלחה! לצערי (ולשמחתי) אני לא ככ מכיר פציעות בפלג גוף עליון אז אני מנוע מלייעץ לך.
דווקא במקרה של פותח האשכול לאורטופדים מומלץ לא ללכת מהסיבה הפשוטה שהם מתמחים בעיקר בעצמות ולא בשרירים. בפיזיותרפיה יאתרו לו את הבעיה.
בהצלחה בהחלמה!

דווקא במקרה של פותח האשכול לאורטופדים מומלץ לא ללכת מהסיבה הפשוטה שהם מתמחים בעיקר בעצמות ולא בשרירים. בפיזיותרפיה יאתרו לו את הבעיה.
בהצלחה בהחלמה!
האורתופד מפנה לפיזיותרפיה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית