הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיגוע דקירה בת"א, החייל נפצע אנושות ונפטר מפצעיו.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
לא מבין למה אתה מנסים בכלל.
ויכוחים בין שמאל לימין בחיים לא יגמרו, לא משנה עם מי, לא תגיעו למצב שבסוף הויכוח אחד מהצדדים יגיד "אה צודק, בוא נעשה X ו Y".

אף אחד כאן לא התווכח, זה דיון לכל דבר.
אני אמנם לא תומך בדעותיו, אבל @Rhino בחור עם תרבות דיון.

טוב, אם אתה חוזה את העתיד, כנראה אני אפסיד בויכוח הזה.
אל תדאג, אנחנו הולכים בכיוון הזה
אפרטייד, הפרדה תרבותית,אי שוויון(לא שישראלים חיים הרבה יותר טוב). תוסיף קצת פלפל שזה ימין או שמאל קיצוני והגעת לאנטיפאדה שלישית.
אה רגע היא כבר התחילה.. טוב צריך להתקדם. אם ערבי=מחבל ויש 2 מיליון ערבים, אי אפשר לעשות שלום כי תהיה מלחמה בכל מקרה. הפתרון: מלחמה ממושכת או הכחדה טוטאלית. אנשים אוהבים פתרון פלא בזמן שהפוליטיקאים כמו ביבי רוצים "יציבות" "ובטחון". אז בעצם רוב הימנים רוצים פתרון סופי בדמות: להגר או להשמיד אותם. השמאלניים אומרים על מחבלים "היי אבל הם גם בני אדם וזה מוצדק בגלל א ב וג" וביבי ישאר בשלטון בזמן שהאנשים הפשוטים מבררים את מי להאשים במצב הקיים.

ממשלה של ימנים קיצוניים
יש פיגועים
יש הרוגים
יש מלחמות
המצב גרוע
מי אשם?

השמאלנים! 😄
עזוב אחי, אמנם בתקופת ממשלת רבין הכלכלה זינקה, היחסים עם ארה''ב היו מעולים ובנו ערים ובתי חולים, אבל הוא היה סמולן מסריח, רק ביבי חזק נגד חמאס

הלוואי שהסדר מדיני כולל שיפריד בינינו לבין הערבים(כולל הערבים ישראלים) שבו כול עם יחיה במדינה שלו בשקט היה משהו מציאותי אבל ההיסטוריה מראה לנו שהם לא יפסיקו עד שיגרשו את היהודי האחרון מפה,בקיצר אנחנו נדפקים בכול מקרה

אתה מבסס את כל מה שאתה אומר על ההנחה הזו, אבל היא לא ממש נכונה
אני ציני וצוחק. אני לא מבדיל בין אנשים לפי גזע,דת או צבע עור.בתגובה אני מתייחס לאנשים שישר מפנים אצבע מאשימה כלפי הערבים.
האנטיפאדה עכשיו היא סימפטום למשטר כושל. הבעיה היא לא "איתם" ולא "איתנו" אלא במי שכיבכול אמור לייצג אותנו. אם היהודים מפנים אצבע מאשימה כלפי "ישראל" או "השלטון" הם ישר נחשבים "שמאלנים", אם ערבי עושה את זה הוא נחשב "שונא ישראל" או אנטישמי.

כל זה קורה בגלל הסטה מכוונת בעיתונים ובחדשות. נמשיך להאשים אחד את השני, למות בעד אידיאל זה או אחר,לשלם מיסים יותר ויותר גבוהיים.. ולפי המציאות - שום דבר לא השתנה בגלל שהצמרת עושה את כל זה בכוונה והאויב האמיתי הוא זה שאומר לנו את מי להאשים.

חברים, חיל הפרשים הגיע
10799740_992428590774358_1596700453_n.jpg

אתם מבינים שדיון עם אנשים שיש להם דעות כאלה גזעניות פשוט נועד להיכשל..
אין לנו בכלל על מה לדון. זה שאתה שולל דעה מיסודה רק כי היא נראה לך "גזענית" לא עושה אותה לא נכון. הדעה שלך לא שווה יותר מאף דעה אחרת.

אני ציני וצוחק. אני לא מבדיל בין אנשים לפי גזע,דת או צבע עור.בתגובה אני מתייחס לאנשים שישר מפנים אצבע מאשימה כלפי הערבים.
האנטיפאדה עכשיו היא סימפטום למשטר כושל. הבעיה היא לא "איתם" ולא "איתנו" אלא במי שכיבכול אמור לייצג אותנו. אם היהודים מפנים אצבע מאשימה כלפי "ישראל" או "השלטון" הם ישר נחשבים "שמאלנים", אם ערבי עושה את זה הוא נחשב "שונא ישראל" או אנטישמי.

כל זה קורה בגלל הסטה מכוונת בעיתונים ובחדשות. נמשיך להאשים אחד את השני, למות בעד אידיאל זה או אחר,לשלם מיסים יותר ויותר גבוהיים.. ולפי המציאות - שום דבר לא השתנה בגלל שהצמרת עושה את כל זה בכוונה והאויב האמיתי הוא זה שאומר לנו את מי להאשים.
האמת שהתלבטתי, בסוף החלטתי שאתה לא ציני, טעיתי
אין לנו בכלל על מה לדון. זה שאתה שולל דעה מיסודה רק כי היא נראה לך "גזענית" לא עושה אותה לא נכון.
סליחה, בוא תוכיח לי שבדנ''א של הערבים זה לרצוח
הדעה שלך לא שווה יותר מאף דעה אחרת.
מעולם לא טענתי את זה

מעולם לא טענתי את זה
זה לא בגנים של הערבי. זה בממים של התרבות הערבית.

מעולם לא טענתי את זה
זה לא עניין של דנ"א אלא עניין של תפיסת עולם, תרבות, הדת והערכים שמוטמעים בהם מגיל צעיר הם לרצוח ולמות למען מטרות הכלל(העם שלהם). לא אומר שלא קיימים בעמים אחרים תפישות כאלה- פשוט בשכיחות יותר קטנה.

איפה אתה טוען בדיוק שמוטמע אצל הערבים לרצוח? בחינוך? בדת?
כל התשובות נכונות.
המעניין הוא שביקשת הוכחה. אין שום בעיה לספק לך הוכחה, השאלה היא האם אתה חושב אחרת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית