נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
עם ערבים כאלה אי אפשר לחיות בשלום. אם בבוא אחד הימים תהיה להם מדינה, לא תשאל השאלה אם תהיה מלחמה. תשאל השאלה מתי תהיה מלחמה.בשביל שלום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם ערבים כאלה אי אפשר לחיות בשלום. אם בבוא אחד הימים תהיה להם מדינה, לא תשאל השאלה אם תהיה מלחמה. תשאל השאלה מתי תהיה מלחמה.בשביל שלום
טוב, אם אתה חוזה את העתיד, כנראה אני אפסיד בויכוח הזה.עם ערבים כאלה אי אפשר לחיות בשלום. אם בבוא אחד הימים תהיה להם מדינה, לא תשאל השאלה אם תהיה מלחמה. תשאל השאלה מתי תהיה מלחמה.
כאילו שצריך להיות חד עין בשביל להבין את זה. גם אחיין שלי יכול להבין את זה.טוב, אם אתה חוזה את העתיד, כנראה אני אפסיד בויכוח הזה.
כאילו שצריך להיות חד עין בשביל להבין את זה. גם אחיין שלי יכול להבין את זה.
טוב, אם אתה חוזה את העתיד, כנראה אני אפסיד בויכוח הזה.
אל תדאג, אנחנו הולכים בכיוון הזהטוב, אם אתה חוזה את העתיד, כנראה אני אפסיד בויכוח הזה.
אתה מבסס את כל מה שאתה אומר על ההנחה הזו, אבל היא לא ממש נכונהאם ערבי=מחבל
לא התכוונתי ויכוח ככה, אני תמיד רושם ויכוח במקום דיון 😆אף אחד כאן לא התווכח, זה דיון לכל דבר.
אני אמנם לא תומך בדעותיו, אבל @Rhino בחור עם תרבות דיון.
עזוב אחי, אמנם בתקופת ממשלת רבין הכלכלה זינקה, היחסים עם ארה''ב היו מעולים ובנו ערים ובתי חולים, אבל הוא היה סמולן מסריח, רק ביבי חזק נגד חמאסממשלה של ימנים קיצוניים
יש פיגועים
יש הרוגים
יש מלחמות
המצב גרוע
מי אשם?
השמאלנים! 😄
אני ציני וצוחק. אני לא מבדיל בין אנשים לפי גזע,דת או צבע עור.בתגובה אני מתייחס לאנשים שישר מפנים אצבע מאשימה כלפי הערבים.אתה מבסס את כל מה שאתה אומר על ההנחה הזו, אבל היא לא ממש נכונה
אין לנו בכלל על מה לדון. זה שאתה שולל דעה מיסודה רק כי היא נראה לך "גזענית" לא עושה אותה לא נכון. הדעה שלך לא שווה יותר מאף דעה אחרת.אתם מבינים שדיון עם אנשים שיש להם דעות כאלה גזעניות פשוט נועד להיכשל..
האמת שהתלבטתי, בסוף החלטתי שאתה לא ציני, טעיתיאני ציני וצוחק. אני לא מבדיל בין אנשים לפי גזע,דת או צבע עור.בתגובה אני מתייחס לאנשים שישר מפנים אצבע מאשימה כלפי הערבים.
האנטיפאדה עכשיו היא סימפטום למשטר כושל. הבעיה היא לא "איתם" ולא "איתנו" אלא במי שכיבכול אמור לייצג אותנו. אם היהודים מפנים אצבע מאשימה כלפי "ישראל" או "השלטון" הם ישר נחשבים "שמאלנים", אם ערבי עושה את זה הוא נחשב "שונא ישראל" או אנטישמי.
כל זה קורה בגלל הסטה מכוונת בעיתונים ובחדשות. נמשיך להאשים אחד את השני, למות בעד אידיאל זה או אחר,לשלם מיסים יותר ויותר גבוהיים.. ולפי המציאות - שום דבר לא השתנה בגלל שהצמרת עושה את כל זה בכוונה והאויב האמיתי הוא זה שאומר לנו את מי להאשים.
סליחה, בוא תוכיח לי שבדנ''א של הערבים זה לרצוחאין לנו בכלל על מה לדון. זה שאתה שולל דעה מיסודה רק כי היא נראה לך "גזענית" לא עושה אותה לא נכון.
מעולם לא טענתי את זההדעה שלך לא שווה יותר מאף דעה אחרת.
זה לא בגנים של הערבי. זה בממים של התרבות הערבית.האמת שהתלבטתי, בסוף החלטתי שאתה לא ציני, טעיתי
סליחה, בוא תוכיח לי שבדנ''א של הערבים זה לרצוח
מעולם לא טענתי את זה
זה לא עניין של דנ"א אלא עניין של תפיסת עולם, תרבות, הדת והערכים שמוטמעים בהם מגיל צעיר הם לרצוח ולמות למען מטרות הכלל(העם שלהם). לא אומר שלא קיימים בעמים אחרים תפישות כאלה- פשוט בשכיחות יותר קטנה.האמת שהתלבטתי, בסוף החלטתי שאתה לא ציני, טעיתי
סליחה, בוא תוכיח לי שבדנ''א של הערבים זה לרצוח
מעולם לא טענתי את זה
איפה אתה טוען בדיוק שמוטמע אצל הערבים לרצוח? בחינוך? בדת?זה לא בגנים של הערבי. זה בממים של התרבות הערבית.
כל התשובות נכונות.איפה אתה טוען בדיוק שמוטמע אצל הערבים לרצוח? בחינוך? בדת?