הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ gyno!?

cmatrix

משתמש מתחיל
35
2
נק' מוניטין:
2
35
2
אני כרגע בשבוע מ"ס 5 של הסייקל TEST E 500MG EW
ופעמיים בשבוע 0.5MG ARIMIDEX
ביום שני וחמישי בימים שאני לוקח את הזריקה

עכשיו השאלה בתחילת הסייקל הרגשתי כמו כאב בפטמות אבל כי חשבתי על זה אחרי כמה ימים עבר לי לגמרי
עכשיו פתאום נהפכתי עוד פעם לפרנואיד ופטמה הימינית שורפת לי כזה [גם אולי כי אני נוגע בא המון בגלל הפניקה]
ושאני לוחץ על הפטמה אני לא מרגיש גולה או כל דבר אחר
וכשאני נוגע בא היא לא באמת כואבת מרגישה רגילה
ואין שום סימן אדום מסיביבה
פשוט אני מרגיש כאילו היא שורפת כזה...

מה דעתכם זה גם בראש..?

• פותח/ת השרשור
רשמתי בהתחלה שאני מתחילת הסייקל על ARIMIDEX 0.5MG פעמיים בשבוע ביום של הזריקה [שני וחמישי לוקח 0.5MG]
ואני כרגע בשבוע ה-5..
זהו שבשבוע השני כאבו לי הפטמות אבל זה כי ממש פחדתי מגינו ונגעתי בהם כל חצי שעה לבדוק.. ופתאום עבר לי שלא חשבתי על זה יותר
ועכשיו בשבוע ה-5 התחיל לי גם הקטע הזה ופטמה ימין שורפת לי כזה אבל..
אין לי גולה בפנים בכלל
היא לא אדומה בכלל
האם להתחיל לכמה ימים [3-4 ימים טמוקסיפן לפני שינה ליראות אם זה עובר?!או להמשיך עד סוף הסייקל]
או להעלות את הארימידקס ל-3 פעמים בשבוע..?
או שאני סתם פרנואיד עוד פעם?!
[אני נוגע גם בפטמה הזאת כל חצי שעה..מהפחד מרפלקס ]

נערך לאחרונה:
רשמתי בהתחלה שאני מתחילת הסייקל על ARIMIDEX 0.5MG פעמיים בשבוע ביום של הזריקה [שני וחמישי לוקח 0.5MG]
ואני כרגע בשבוע ה-5..
זהו שבשבוע השני כאבו לי הפטמות אבל זה כי ממש פחדתי מגינו ונגעתי בהם כל חצי שעה לבדוק.. ופתאום עבר לי שלא חשבתי על זה יותר
ועכשיו בשבוע ה-5 התחיל לי גם הקטע הזה ופטמה ימין שורפת לי כזה אבל..
אין לי גולה בפנים בכלל
היא לא אדומה בכלל
האם להתחיל לכמה ימים [3-4 ימים טמוקסיפן לפני שינה ליראות אם זה עובר?!או להמשיך עד סוף הסייקל]
או להעלות את הארימידקס ל-3 פעמים בשבוע..?
או שאני סתם פרנואיד עוד פעם?!
[אני נוגע גם בפטמה הזאת כל חצי שעה..מהפחד מרפלקס ]
אתה נשמע כמו פרנואיד. אני לא יכול על סמך הפרנויה שלך לקבוע שאין לך ניצני ג'ינו. גם אחרי פרנואידים רודפים לפעמים...
מצד שני, אתה משתמש במינון גבוה למדי של ארימידקס שאמור למתן בצורה כמעט מוחלטת את האפשרות לעלייה קיצונית ברמות האסטרוגן.
חשוב להבין שכאשר מוחדר לגוף טסט במינון גבוה קיימת גם המרה רבה יותר של אותו הטסט לאסטרוגן. הדבר בא לידי ביטוי ברקמות מסויימות באופן מובלט יותר כריקמת השד בייחוד כשאחוז השומן גבוה ומביא לעלייה בכמות אנזים הארומטאז, להמרה רבה של עודף טסט ולפעילות אסטרוגנית מוגברת בריקמה. ארימידקס משמש כמניעה לעלייה בהימצאותו של האנזים ע"י שיתוקו הזמני. במינון המצויין הירידה ברמות האסטרוגן היא של עשרות אחוזים ועל כן הסבירות לג'ינו יורדת עד מאוד.
פעילות אסטרוגנית מוגברת עדיין אינה ג'ינו ובסייקל ראשון היא מורגשת עקב הרגישות הרבה לכל שינוי.אני אהיה מאוד מאוד מופתע אילו הדבר יתפתח מעבר למה שציינת.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה לך תם
אני מקווה שאני פרנואיד גם המוכר שלי בדק אותי היום ואמר שאני פרנואיד ונשמע לו מאד מוזר במינון שאני לוקח ובמיוחד עם הארימידקס

תודה רבה !

נשמע שאתה מרגיש הוא די סטנדרטי. הרגישות בפיטמות אצל רוב המשתמשים עולה מיידית כשמכניסים טסט חיצוני, במינון נורמלי ולא מינון של ילדה. כמו שאמר לך טום - זה סייקל ראשון שלך והכל זר ומלחיץ אבל נשמע שהחומר שאתה לוקח עובד.

באופן אישי - הייתי במצב דומה, וגם אותי בדק חבר ואמר שהכל בסדר. בסוף התחיל להתפתח קצת ג'ינו ושהבנתי את זה כבר סיימתי את הסייקל. למזלי זה נעלם.
מאחר. ואני נוהג להשתמש במינון גבוהה של חומרים הבסיס אצלי הוא טמוקסי כל יום וארמידקס יום כן יום לא. כשמגיע לשתי גרם טסט אז ארמידקס כל יום.

לסיכום - תחושה של גירוי עיקצוץ או רגישות היא טבעית. כאב לא.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם
לא נגעתי בפטמה ב70% עבר לגמרי כבר כנראה זה בגלל שנגעתי בה המון.. כל כמה דקות
באמת עבר לי כימעט הכל לגמרי אחרי שהוא בדק אותי ואמר שאני בסדר גמור ותודה לכם על התגובות!

נשמע שאתה מרגיש הוא די סטנדרטי. הרגישות בפיטמות אצל רוב המשתמשים עולה מיידית כשמכניסים טסט חיצוני, במינון נורמלי ולא מינון של ילדה. כמו שאמר לך טום - זה סייקל ראשון שלך והכל זר ומלחיץ אבל נשמע שהחומר שאתה לוקח עובד.

באופן אישי - הייתי במצב דומה, וגם אותי בדק חבר ואמר שהכל בסדר. בסוף התחיל להתפתח קצת ג'ינו ושהבנתי את זה כבר סיימתי את הסייקל. למזלי זה נעלם.
מאחר. ואני נוהג להשתמש במינון גבוהה של חומרים הבסיס אצלי הוא טמוקסי כל יום וארמידקס יום כן יום לא. כשמגיע לשתי גרם טסט אז ארמידקס כל יום.

לסיכום - תחושה של גירוי עיקצוץ או רגישות היא טבעית. כאב לא.
טמוקסי כל יום ? מעניין מה תום חושב על זה ואיך בא לידי ביטוי התפתחות הגינו אצלך ?

טמוקסי כל יום ? מעניין מה תום חושב על זה ואיך בא לידי ביטוי התפתחות הגינו אצלך ?

טמטקסי כל יום כן. זה נחשב אגב לסטנדרט בסייקלים בחו"ל. שם הם יותר מודאגים מהציצים... אני מאמין ש @Tom מאשר במקרה שלי.
הסייקל האחרון שלי היה 2.2 גרם טסט ו 1.6 טרן.... ולא התפתח כלום חוץ מפטמות קצת רגישות.

במה זה מתבטא - התחיל מגירוי, עבר לכאב כשרק טיפה נוגעים. עם הזמן זה התחיל מעט להרגיש שריקמת השומן סביב הפטמה מתעבה.

טמטקסי כל יום כן. זה נחשב אגב לסטנדרט בסייקלים בחו"ל. שם הם יותר מודאגים מהציצים... אני מאמין ש @Tom מאשר במקרה שלי.
הסייקל האחרון שלי היה 2.2 גרם טסט ו 1.6 טרן.... ולא התפתח כלום חוץ מפטמות קצת רגישות.

במה זה מתבטא - התחיל מגירוי, עבר לכאב כשרק טיפה נוגעים. עם הזמן זה התחיל מעט להרגיש שריקמת השומן סביב הפטמה מתעבה.
וואלה ? אז מה עשית ואיך זה עבר ? החרא הזה הכי מלחיץ

וואלה ? אז מה עשית ואיך זה עבר ? החרא הזה הכי מלחיץ

סיימתי את הסייקל בזמן המתוכנן (זה היה בולד ודקה עם דיבול). חודש גשר.... והתחלתי עוד סייקל (שלישי שלי) של טרן וטסט עם המינונים שציינתי.
בזמן הגשר הרגישות ירדה והנוזלים ירדו.
האחוז שומן שלי ירד מאז גם ואני כבר לא מזהה שום נפיחות באזור. אבל עצרתי את זה בזמן... אם הייתי ממשיך ככה הייתי נדפק.
בסייקל שעשיתי אחריו הייתה רגישות אבל לא התרגשתי מזה .... נתתי לטמוקסי ולארמידקס לעשות את שלהם.
אני היום אחרי חודש גשר... אין רגישות בכלל ושום נפיחות.
התחלתי סייקל חדש עכשיו.... פרופ ו NPP. בנתיים שבוע בלי טמוקסי וארמידקס אבל לא מרגיש כלום בפיטמות. כשיתחיל משהו אז אתחיל את הפרוטוקול. (מינונים קטנים בנתיים יחסית 1000 פרופ ו 800 NPP )

סיימתי את הסייקל בזמן המתוכנן (זה היה בולד ודקה עם דיבול). חודש גשר.... והתחלתי עוד סייקל (שלישי שלי) של טרן וטסט עם המינונים שציינתי.
בזמן הגשר הרגישות ירדה והנוזלים ירדו.
האחוז שומן שלי ירד מאז גם ואני כבר לא מזהה שום נפיחות באזור. אבל עצרתי את זה בזמן... אם הייתי ממשיך ככה הייתי נדפק.
בסייקל שעשיתי אחריו הייתה רגישות אבל לא התרגשתי מזה .... נתתי לטמוקסי ולארמידקס לעשות את שלהם.
אני היום אחרי חודש גשר... אין רגישות בכלל ושום נפיחות.
התחלתי סייקל חדש עכשיו.... פרופ ו NPP. בנתיים שבוע בלי טמוקסי וארמידקס אבל לא מרגיש כלום בפיטמות. כשיתחיל משהו אז אתחיל את הפרוטוקול. (מינונים קטנים בנתיים יחסית 1000 פרופ ו 800 NPP )
אתה מרביץ סייקלים אהה
אגב אתה לא חושש מחומרים אנדרגראונד לך תדע מה שמים שם באמת

אתה מרביץ סייקלים אהה
אגב אתה לא חושש מחומרים אנדרגראונד לך תדע מה שמים שם באמת

שנה ראשונה שלי. 11 חודש רצוף נותן סייקלים וחודש בין לבין. כשאישתי תחזור לנדנד לעוד ילד... נעשה חושבים.

אני לא חושש מאנדרגראונד. מרוצה מאוד מ MAX PRO. בדוק , עובד ולא כואב. שמע לי.

שנה ראשונה שלי. 11 חודש רצוף נותן סייקלים וחודש בין לבין. כשאישתי תחזור לנדנד לעוד ילד... נעשה חושבים.

אני לא חושש מאנדרגראונד. מרוצה מאוד מ MAX PRO. בדוק , עובד ולא כואב. שמע לי.
סתם בשביל הידע כמה הולך לך בחודש כולל הכל תוספים חומרים אוכל ..

סתם בשביל הידע כמה הולך לך בחודש כולל הכל תוספים חומרים אוכל ..

קצת קשה להרחיב פה ולדבר על מחירים.
אבל בוא נשים את החומרים בצד לרגע....
חצי קילו חזה עוף ליום
חמש ביצים
8 סקופים של whey
אורז קילו
פסטה ברילה חיטה מלאה חצי קילו
קוואקר קורנפלקס

וויטמנים, אומגה 3 , msm , מגנזיום, כורכום...

תן הערכה

קצת קשה להרחיב פה ולדבר על מחירים.
אבל בוא נשים את החומרים בצד לרגע....
חצי קילו חזה עוף ליום
חמש ביצים
8 סקופים של whey
אורז קילו
פסטה ברילה חיטה מלאה חצי קילו
קוואקר קורנפלקס

וויטמנים, אומגה 3 , msm , מגנזיום, כורכום...

תן הערכה
200??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית