הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע שאלה דחופה בנושא gh מצורפת תמונה

• פותח/ת השרשור hsain
  • פורסם בתאריך

hsain

משתמש מתחיל
21
1
נק' מוניטין:
1
21
1
שלום לכולם.
זה שאלה בנוגע ל gh (נורדיטרופין 10 mg)....מצורפת תמונה.
מישהו יכול לעזור ולהגיד לי בוודאות כמה iu משכתי.?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• 20141111_223606.jpg
    20141111_223606.jpg
    KB 35.8 · צפיות: 588
יש התווית לשימוש? או הזרק ושכח?

מקובל להזריק לאיזור השומן הביטני. ל GH תכונה של שריפת שומן מקומית אז כדאי לפזר את הכמות המוזרקת בצורה מאוזנת ובאיזורים הבעייתים.
מומלץ בבוקר וליפני אימון.
אם אתה רוצה לקחת את זה קדימה אז המקצוענים נוהגים להזריק ישירות לווריד. ההשפעה כמעט ומידית. אין בעיה עם זה - זה הורמון נטו.

אז זהו שכן.
למה ?
😱

אמנם כרגע אתה לא זמין אבל אני אכתוב את זה לכל מי שמשתמש שישים לב.

יש תרופות שיש להם אינטרקציה חמורה עם הורמון גדילה ולכן יש הגבלות על המינונים והסוגים שניתן לתת.
אחת מההגבלות היא בתאמתאזון - או דיפרוספאן בכינויו המסחרי. עליך להגביל את המינון.

קורטיקוסטרואידים והורמוני גדילה הם NO NO - יש להתאים את המינון ולדווח לרופא לפי כל תכשיר שאתם שמים בגוף שלכם
בזמן לקיחת GH

• פותח/ת השרשור
מממ כמה שיותר 😃

באופן כללי :

1-3 איו ליום משמש לאנטי אייג'ינג ושריפת שומן
4-8 איו ליום מינון מקובל לבודיבילדינג (שורף שומן כמובן)
8 ומעלה - פיתוח גוף למשוגעים , חולים במחלות כמו HIV , החלמה מניתוח (שריפות בעיקר ושברים).

המלצה שלי:

4-5 איו ליום נותן תוצאות יפות וגם תחושה שאתה אכן משתמש במשהו.... אם יש תקציב אז 7-8 זה פצצתי.
במה להשתמש:
מההיכרות שלי ממה שרץ בארץ ומה שזמין - רק פארמה : נורדיטרופין \ גנוטרופין. הנורדי יותר חזק וחביב יותר על מפתחי הגוף.
ביוטרופין גם בא בחשבון, אבל כאופציה אחרונה. יש פה ושם להשיג SAIZEN שהוא מוצר ברמה גבוהה ביותר ( רפואי כמובן) אבל בספק אם תהיה לך גישה אליו.
אז מה זה החומר הזה שיש לי!!....אני מצרף תמונה.?...קניתי את זה 100 iu.....ועוד מחסנית של נורדי 30 iu.....אני כבר בשבועיים של שימוש ולא מרגיש כלכך שינוי דרמטי ...מה עליי לעשות!!....לוקח 5 iu ביום!!

קבצים מצורפים

• IMG-20141116-WA0036.jpg
    IMG-20141116-WA0036.jpg
    KB 52.4 · צפיות: 258
אז מה זה החומר הזה שיש לי!!....אני מצרף תמונה.?...קניתי את זה 100 iu.....ועוד מחסנית של נורדי 30 iu.....אני כבר בשבועיים של שימוש ולא מרגיש כלכך שינוי דרמטי ...מה עליי לעשות!!....לוקח 5 iu ביום!!
ה neo לפי דעתי זה gh סיני... לא פארמה בכל מקרה. אם תסיים בקבןק ביום שזה 10 איו כביכול אז אולי תרגיש משהו. נורדי זה נורדי. 4-8 איו ביום זה מעולה.
דבר אחד לזכור - שימוש ב gh הוא ארוך ולוקח זמן עד שממש מרגישים מה הוא באמת עושה. ההייתי אומר 3 חודשים לפחות .

שים לב שיש זיופים של כולם. קח את זה בחשבון.

• פותח/ת השרשור
ה neo לפי דעתי זה gh סיני... לא פארמה בכל מקרה. אם תסיים בקבןק ביום שזה 10 איו כביכול אז אולי תרגיש משהו. נורדי זה נורדי. 4-8 איו ביום זה מעולה.
דבר אחד לזכור - שימוש ב gh הוא ארוך ולוקח זמן עד שממש מרגישים מה הוא באמת עושה. ההייתי אומר 3 חודשים לפחות .
10 iu ביום זה מינון של מקצוענים בחו"ל...בשבילנו זה overdose.....זה נראה אמיתי ולא מזויף כי זה קופסה סגורה עם הוראות בתוכה!...אבל אני כבר אחרי שבועיים של שימוש ואין שינוי דרמטי...עליתי קילו וזה הכל....אתה ממליץ לי להמשיך עם נורדיטרופין? זה רפואי הנורדי הזה לא?!

10 iu ביום זה מינון של מקצוענים בחו"ל...בשבילנו זה overdose.....זה נראה אמיתי ולא מזויף כי זה קופסה סגורה עם הוראות בתוכה!...אבל אני כבר אחרי שבועיים של שימוש ואין שינוי דרמטי...עליתי קילו וזה הכל....אתה ממליץ לי להמשיך עם נורדיטרופין? זה רפואי הנורדי הזה לא?!
בשבילנו זה לא אוברדוז כי מינון של הורמון גדילה סיני הוא לא כמו שמצויין

אז מה אם זה קופסה סגורה עם הוראות?! כל הנורדי המזויף שמסתובב בארץ מגיע ב"קופסה סגורה עם הוראות"...

אז מה אם זה קופסה סגורה עם הוראות?! כל הנורדי המזויף שמסתובב בארץ מגיע ב"קופסה סגורה עם הוראות"...

נורדי מזוייף בארץ ? עם קופסא והוראות ???
לא ראיתי או נתקלתי. ותאמין לי שאני ההייתי יודע. Gh זה התחביב שלי. יש לך תמונות או משהו להראות לנו ? ניסית להשתמש ? מה גורם לך לחשוב שזה מזוייף ?

• פותח/ת השרשור
בשבילנו זה לא אוברדוז כי מינון של הורמון גדילה סיני הוא לא כמו שמצויין
אתם הבנתם לא נכון....התחלתי עם 30 iu של נורדי ...ואחרכך קניתי 100 iu של neo...צירפתי תמונה .
אני לוקח 5 ביום לפני שינה ואין לי אפשרות לפצל בגלל הצבא....עברו שבועיים ואני לא רואה שינוי דרמטי סך הכל עליתי קילו וזהו...והעור של הידיים התקלף והתחלף בחדש....מישהו מכם בכלל השתמש וניסה את ה gh הזה של neo labs?....ואגב זה לא סיני זה רוסי

hsain,
עברו כמה חודשים ולכן לדעתי עכשיו זה הזמן הנכון לשאול, מה הרשמים שלך מהסייקל עם ה- Neotropin?
מתוך סקרנות, גם מוצרי ה- GH "הסיניים" דורשים קירור?

NEOTROPIN זה מוצר לש נאו לאבס שזו חברת אנדרגראונד שמייצרת סטרואידים סוג ב
מה להם ולהורמון גדילה
חחח מה חשבת שיש להם מיכשור ל gh לאף חברת אנדרגראונד אין מיכשור ולא יהיה , הם לוקחים פשוט את החומר מאיזה ייצור סיני פשוט . חוץ מיזה הניאו שרץ בארץ זה המיץ של הזבל

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* מה חשבת שיש להם מיכשור ל gh לאף חברת אנדרגראונד אין מיכשור ולא יהיה , הם לוקחים פשוט את החומר מאיזה ייצור סיני פשוט . חוץ מיזה הניאו שרץ בארץ זה המיץ של הזבל
אתה חוזר על מה שאמרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית