סרטון Pause Squat PR

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
פעם ראשונה שאני ממשיך ב1\3\5 BBB ג'וקרים בתרגיל עזר.
לפני זה היה 1\3\5 סקוואט שבוע 5, שיא 175קילו סינגל ( ג'וקר, לא מצולם ), ניסיון ל4פלטות הגעתי רק למקביל, לא שברתי (צולם, מקווה לתת שבוע הבא 180יפה ) 😭.

פיאר 3פלטות פאוז סקוואט ל2שניות בערך, חוות דעת \ הצעות שיפור \ סתם פירגון ?
( היה ניסיון של 150קילו ל2שניות לא הצלחתי לעלות 😛 )

יפה מאוד. מצד שני 140 לעומת 180 זה יחסית חלש לפאוז לדעתי (מבחינת אחוזים מהrm1). אם ה180 היה רק מקביל והפאוז שלך כאן שובר אמאמאמא של השובר, אתה צריך לטפל בסקוואט הרגיל כי אין סיבה לכזה הבדל בעומק, אתה אמור לשפוף הכי עמוק שאתה יכול ולהגיע לבאונס.

הייתי ממשיך לעשות פאוז כי אכן עושה רושם שזו נקודה חלשה יחסית אצלך.

כל הכבוד בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד. מצד שני 140 לעומת 180 זה יחסית חלש לפאוז לדעתי (מבחינת אחוזים מהrm1). אם ה180 היה רק מקביל והפאוז שלך כאן שובר אמאמאמא של השובר, אתה צריך לטפל בסקוואט הרגיל כי אין סיבה לכזה הבדל בעומק, אתה אמור לשפוף הכי עמוק שאתה יכול ולהגיע לבאונס.

הייתי ממשיך לעשות פאוז כי אכן עושה רושם שזו נקודה חלשה יחסית אצלך.

כל הכבוד בהצלחה בהמשך.
תודה רבה קודם כל על התגובה 😃
כנראה זה 140 כי זה כבר אחרי כמות נכבדת של סקוואטים, בכל מקרה הבעיה העיקרית לדעתי לזה שאני לא שובר בסטים כבדים זנ כי אני יןרד לאט מאוד ושורף לעצמי את רוב הכוח.
יש דרך לתקן את זה ?

כל הכבוד, מוניטין

הבעיה העיקרית לדעתי לזה שאני לא שובר בסטים כבדים זנ כי אני יןרד לאט מאוד ושורף לעצמי את רוב הכוח.
יש דרך לתקן את זה ?
התשובה בגוף השאלה.

תודה רבה 😃
ופשוט לרדת מהר למטה? ואז אני בטח ירד יותר מדי למטה ולא יצליח לעלות 😛
אתה צריך למצוא את האיזון האידיאלי. אם אתה יורד לאט מידי, אז רד מהר יותר - אבל בשליטה. לא פשוט ליפול ואז לנסות לקום (וגם אם המשקל מספיק כבד, לא תצליח לקום אחרי נפילה)

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה שאני ממשיך ב1\3\5 BBB ג'וקרים בתרגיל עזר.
לפני זה היה 1\3\5 סקוואט שבוע 5, שיא 175קילו סינגל ( ג'וקר, לא מצולם ), ניסיון ל4פלטות הגעתי רק למקביל, לא שברתי (צולם, מקווה לתת שבוע הבא 180יפה ) 😭.

פיאר 3פלטות פאוז סקוואט ל2שניות בערך, חוות דעת \ הצעות שיפור \ סתם פירגון ?
( היה ניסיון של 150קילו ל2שניות לא הצלחתי לעלות 😛 )

יופי של ביצוע, נראה שמעט בורח לך לאצבעות בתחתית אבל זניח... אני עם אופיר לגבי הפערים הגדולים בין הפאוז לדינאמי.
עדיין תומך מאוד בביצוע פאוז-סקווט כחלק מרוטינת האימונים, זה בהחלט מלמד אותך הרבה על התחתית של הסקווט שלך ומשפר את היציאה ממנו.

• פותח/ת השרשור
יופי של ביצוע, נראה שמעט בורח לך לאצבעות בתחתית אבל זניח... אני עם אופיר לגבי הפערים הגדולים בין הפאוז לדינאמי.
עדיין תומך מאוד בביצוע פאוז-סקווט כחלק מרוטינת האימונים, זה בהחלט מלמד אותך הרבה על התחתית של הסקווט שלך ומשפר את היציאה ממנו.
עשיתי היום אימון דדליפט ( 1\3\5 ) ועשיתי פאוז סקוואט בהתחלה, שיא חדש 150קילו 😃
😍😍😍😍

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית