הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 פג תוקף - עדיין יעיל?

מצב
השרשור נעול

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
יש לי אומגה 3 שפג תוקף מחודש יוני. האם עדיין אפשר להשתמש בזה? זה יהיה יעיל?

היית שותה חלב שפג לו התוקף מיוני?
תשמע, חלב לא הייתי שותה כמובן כמה חודשים אחרי שפג תוקף, אבל שימורים, טונה למשל, כן הייתי שוקל לאכול. אני אישית כנראה הייתי לוקח גם את האומגה 3 הזה אבל אני לא יכול להמליץ על זה...

תשמע, חלב לא הייתי שותה כמובן כמה חודשים אחרי שפג תוקף, אבל שימורים, טונה למשל, כן הייתי שוקל לאכול. אני אישית כנראה הייתי לוקח גם את האומגה 3 הזה אבל אני לא יכול להמליץ על זה...
לא הייתי נכנס אחריך לשירותים... 😃

יש סיבה למה יש לזה תאריך תפוגה... אם זה כזה חשוב לך תנסה אתה לא תמות משמן דגים מקולקל אבל בטח זה לא יהיה לך נעים.

לא הייתי נכנס אחריך לשירותים... 😃
יש סיבה למה יש לזה תאריך תפוגה... אם זה כזה חשוב לך תנסה אתה לא תמות משמן דגים מקולקל אבל בטח זה לא יהיה לך נעים.
תשמע, הפג תוקף הזה זה משהו שחייבים להדפיס על האריזה, זה תמיד פרק זמן מסויים מאז הייצור, הפרק זמן כמובן משתנה בין מוצרים שונים. זה לא אומר שזה מתקלקל אחרי זה...
סיפור שהיה לי לפני כמה שנים כשגרתי במעונות: ראיתי במקרר יוגורט של אחד השותפים, שהיה פג תוקף לפני חודש (ככה אני זוכר, חבר שהיה לידי אומר שזה היה יותר מחודש). פתחתי כי רציתי להריח אם הוא באמת מקולקל, היה לו ריח טוב, טעמתי ממש טיפה, טעם טוב. אכלתי את זה בשביל להוכיח לחבר שזה שהמוצר פג תוקף לא אומר שהוא מקולקל, והרגשתי מעולה...
*אין להתייחס לכתוב כהמלצה בשום צורה שהיא. "יוג'יניוס לא משנה מה לאכול בע"מ" אינם אחראים לכל נזק שייגרם כתוצאה מקריאת שוות אלה*

תשמע, הפג תוקף הזה זה משהו שחייבים להדפיס על האריזה, זה תמיד פרק זמן מסויים מאז הייצור, הפרק זמן כמובן משתנה בין מוצרים שונים. זה לא אומר שזה מתקלקל אחרי זה...
סיפור שהיה לי לפני כמה שנים כשגרתי במעונות: ראיתי במקרר יוגורט של אחד השותפים, שהיה פג תוקף לפני חודש (ככה אני זוכר, חבר שהיה לידי אומר שזה היה יותר מחודש). פתחתי כי רציתי להריח אם הוא באמת מקולקל, היה לו ריח טוב, טעמתי ממש טיפה, טעם טוב. אכלתי את זה בשביל להוכיח לחבר שזה שהמוצר פג תוקף לא אומר שהוא מקולקל, והרגשתי מעולה...
שמע, קלקול זה לא דבר דיכוטומי, זה לא 1 או 0. אין נקודה ספציפית בזמן שבה יש יותר מדי חיידקים, וירוסים ובקטריות במוצר, כך שברור שיש טווח בטחון. אני לא הייתי לוקח סיכון.

• פותח/ת השרשור
טוב, ניסיתי כמה ימים ובינתיים אין לי שום כאב בטן או כל תופעת לוואי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית