עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה משקל במעבדה שלנו , מכוייל על הגרם!תחליף את המשקל .
נכון,זה לא פלטות מכויילות..למה ציפית אם יורשה לי לשאול?
או תשעיםנכון,
זה הפלטות שאתה מרים בחדר כושר , סטייה של כ 10 אחוז,
כלומר אם אתה דוחק 100 בנצ' יש מצב שאתה דוחק 110!
אם זה היה כזה פשוט נראה לך שהיו מוכרים פלטות אלייקו/איבקנו באלפי שקלים לפלטה אחת.you had one job
מה הבעיה לייצר פלטות במשקל תקין, האנשים שעושים את זה זו העבודה שלהם, וגם בזה הם כשלו. אם ההישג שלך בחיים זה לייצר פלטות, לפחות תייצר אותן טוב
מה שקורה כאן זה באמת מקרה קצת מוזר, שהפלטה שוקלת יותר ממה שכתוב עליה.you had one job
מה הבעיה לייצר פלטות במשקל תקין, האנשים שעושים את זה זו העבודה שלהם, וגם בזה הם כשלו. אם ההישג שלך בחיים זה לייצר פלטות, לפחות תייצר אותן טוב
זה ממש לא קורה בקטע של חסכון (לפחות לא רב החברות), אצלי במכון כל הפלטות של ה-20 מעל 20 קג בפועל, נע בין 20.3 ל21.3, אם תשקול את הפלטות אצלך אתה תראה גם שלא רק שהם לא שוקלות בדיוק 20, הן שוקלות שונה אחת מהשניה.מה שקורה כאן זה באמת מקרה קצת מוזר, שהפלטה שוקלת יותר ממה שכתוב עליה.
אבל מה שקורה ב-99% מהמקרים, זה שהפלטה שוקלת פחות ממה שרשום עליה וזה על מנת לחסוך כסף על חשבון הצרכן שלא חשוב לו קילו לפה או קילו לשם.
או שאתה דוחק 100 אבל במקום 40 קילו בכל צד יש לך 35 באחד ו 45 בשני, אז הרווחת גם עבודה על המייצביםנכון,
זה הפלטות שאתה מרים בחדר כושר , סטייה של כ 10 אחוז,
כלומר אם אתה דוחק 100 בנצ' יש מצב שאתה דוחק 110!
המשקל של הפלטות שונה בשלב שהברזל חם למצב שהוא קר ולכן זה לא מדוייק.
אצלי הפלטות של 20 שוקלות 21.5 בערך. אני עושה חשבון מראש ומוסיף 5 קילו על חשבון הברון.
אז מה ההערכה של הסטייה בפלטות של חדר כושר ממוצעות?
גג קילו לכל כיוון? או שפחות?
עובד במעבדת כיול... יצא לי לבדוק את המשקולות... יש סטיות של כ550 גרם על ה-5 קילו... ו כ200 גרם על ה2.5 וה1.25...