הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבות כלבים בישראל

ומה אם יוכח שאני מספק לו תנאים יותר טובים בבית מאשר באיזו עמותה או ברחוב או וואטאבר?

לא רלוונטי. הוא לא רכוש, אתה לא יכול להחליט בשבילו כלום. אתה לא יכול להכריח בן אדם אקראי מהרחוב לחיות אצלך בבית רק כי הוכחת שהוא יקבל שם תנאים טובים יותר, נכון?

לא רלוונטי. הוא לא רכוש, אתה לא יכול להחליט בשבילו כלום. אתה לא יכול להכריח בן אדם אקראי מהרחוב לחיות אצלך בבית רק כי הוכחת שהוא יקבל שם תנאים טובים יותר, נכון?
אז לדעתי צריך לפעול כדי שכן יהיה אפשר, לשנות את החוק הקיים
תודה גבר

אז לדעתי צריך לפעול כדי שכן יהיה אפשר, לשנות את החוק הקיים

תודה גבר

אני לא מנהל איתך דיון שקשור איכשהו לחוקים הקיימים או לא קיימים. אני מנהל איתך דיון תאורטי לחלוטין. אתה לא עקבי בטענות ובהגדרות שלך.

אני לא מנהל איתך דיון שקשור איכשהו לחוקים הקיימים או לא קיימים. אני מנהל איתך דיון תאורטי לחלוטין. אתה לא עקבי בטענות ובהגדרות שלך.
אני מאמין שלא צריך להתייחס לכלב כרכוש. אני מאמין שצריך לשנות את החוק הקיים, אם אתה יכול להוכיח שאתה תספק לכלב תנאים יותר טובים מאשר בבית מחסה כלשהו או ברחוב, אז אתה יכול לאמץ כלב. מה עוד?

אני מאמין שלא צריך להתייחס לכלב כרכוש. אני מאמין שצריך לשנות את החוק הקיים, אם אתה יכול להוכיח שאתה תספק לכלב תנאים יותר טובים מאשר בבית מחסה כלשהו או ברחוב, אז אתה יכול לאמץ כלב. מה עוד?

זאת בדיוק הבעיה. אתה מאמין שאסור להתייחס לכלב כרכוש, אבל תחת תנאים מסויימים מותר.

זאת בדיוק הבעיה. אתה מאמין שאסור להתייחס לכלב כרכוש, אבל תחת תנאים מסויימים מותר.
מה הבעיה כאן? אני מדבר על לשנות את החוק הקיים לטובתו. ובגלל שאני רואה שזה הולך לשם, כן, אני מאמין שאני או בני האדם הטובים בכללי יודעים מה טוב לו.

מי החליט שהתנאים אצלך הם טובים ?
אולי רק נראה לך שאתה מיטיב איתו ובפועל אתה מתעולל בו ?
אם הכלב לא רכוש אז אתה צריך הסכמה שלו שתאמץ אותו , חשבת איך אתה משיג אותה?

מי החליט שהתנאים אצלך הם טובים ?
אולי רק נראה לך שאתה מיטיב איתו ובפועל אתה מתעולל בו ?
אם הכלב לא רכוש אז אתה צריך הסכמה שלו שתאמץ אותו , חשבת איך אתה משיג אותה?
ובגלל שאני רואה שזה הולך לשם, כן, אני מאמין שאני או בני האדם הטובים בכללי יודעים מה טוב לו.

מה הבעיה כאן? אני מדבר על לשנות את החוק הקיים לטובתו. ובגלל שאני רואה שזה הולך לשם, כן, אני מאמין שאני או בני האדם הטובים בכללי יודעים מה טוב לו.

איך אתה יכול לדעת מה טוב ליצור אחר? אתה קורא מחשבות? ומי אמר שצריכה להיות לך האפשרות לבחור בשבילו בכלל? אם אני יכול להוכיח שיותר טוב לך לעלות 30 קילו משקל גוף, אני צריך לקבל את הזכות לכפות את זה עליך?

זה גם נורא מעניין . אני בטוח שכיוון מחשבה דומה היה לאירופאים שהיבאו עבדים שחורים לאירופה - לטענתם הם הטיבו איתם , נתנו להם תרבות 😃

איך אתה יכול לדעת מה טוב ליצור אחר? אתה קורא מחשבות? ומי אמר שצריכה להיות לך האפשרות לבחור בשבילו בכלל? אם אני יכול להוכיח שיותר טוב לך לעלות 30 קילו משקל גוף, אני צריך לקבל את הזכות לכפות את זה עליך?
אז מבחינתך עד שיוכח אחרת, קיים סיכוי שהכלב נהנה יותר מלהיות מורעב ומלהלחם בכלבים אחרים למוות בקרבות כלבים, מאשר מלהיות אצל בעלים שאוהב אותו, מאכיל אותו ודואג לו?

אז מבחינתך עד שיוכח אחרת, קיים סיכוי שהכלב נהנה יותר מלהיות מורעב ומלהלחם בכלבים אחרים למוות בקרבות כלבים, מאשר מלהיות אצל בעלים שאוהב אותו, מאכיל אותו ודואג לו?

נראה לי שאדון coldfire מדבר איתך על עיקרון ולא על הרגשות שלך .

לא רלוונטי. אם כלב לא יכול להיות רכוש, אין שום הבדל בינו לבינך. אתה יכול להיות מורעב, חסר עבודה וקבצן. זה לא נותן לי את הזכות לקחת אותך אליי הביתה בכוח. ברגע שהוא עובר לבעלים שאוהב אותו, הוא הפך להיות רכוש.

לא רלוונטי. אם כלב לא יכול להיות רכוש, אין שום הבדל בינו לבינך. אתה יכול להיות מורעב, חסר עבודה וקבצן. זה לא נותן לי את הזכות לקחת אותך אליי הביתה בכוח. ברגע שהוא עובר לבעלים שאוהב אותו, הוא הפך להיות רכוש.
אתה מתייחס לחוק הקיים כל הזמן בנוגע להגדרה של רכוש, אני מדבר על לשנות אותו
זה גם נורא מעניין . אני בטוח שכיוון מחשבה דומה היה לאירופאים שהיבאו עבדים שחורים לאירופה - לטענתם הם הטיבו איתם , נתנו להם תרבות 😃
@coldfire
אם העבדים הסכימו לבוא באמונה שהם הולכים לקבל תרבות, הם היו רכוש של האירופאים?

אתה מתייחס לחוק הקיים כל הזמן בנוגע להגדרה של רכוש, אני מדבר על לשנות אותו

@coldfire
אם העבדים הסכימו לבוא באמונה שהם הולכים לקבל תרבות, הם היו רכוש של האירופאים?

שוב, אני לא מתייחס לחוקים. ההגדרה של רכוש שיש בחוק היא לא רלוונטית מבחינתי. אני טוען שאתה לא יכול לשנות את ההגדרה בצורה עקבית ולקבל את המצב שאתה רוצה עם כלבים.

אני לא יודע למה העבדים הסכימו, אבל אם הסכמת להיות עבד, בהגדרה הסכמת להיות רכוש של מישהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית