הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרבות כלבים בישראל

בכל מקרה, גם תחת ההגדרה של רכוש, יש חוקים להגנה על בעלי חיים, שלא נאכפים וגם יש מקום לשפר אותם, כפי שהכתבה מציגה.

למשל, כיצור חי שאתה אפוטרופוס שלו. זו דרך אפשרית לשנות את ההגדרה של בעל חיים כרכוש.
ופעם נוספת זה מחזיר אותנו לשאלה מאיפה לך זכות לשים ייצור חי אצלך בבית ולהחליט מה טוב בשבילו.
אבל על זה כבר דיברנו רבות וזה כבר לא מעניין.

חייב לקרוא בהזדמנות את התגובות פה..

בכול מקרה זו לא אשמת הכלבים כי הם עושים מה שהבעלים לימד אותם לעשות..

כן, וזה עובד נהדר. זה תמיד עובד טוב להגיד לאנשים אחרים מה רע להם. הם פשוט מפסיקים עם הדברים הרעים.
אוף, אז למה יש עדיין אנשים שתופסים לי את הכלוב, למרות שהם יודעים שזה רע לברכיים? :(

• פותח/ת השרשור
הלכתי לאיבוד... 🤒

"אוף, אז למה יש עדיין אנשים שתופסים לי את הכלוב, למרות שהם יודעים שזה רע לברכיים? "
"מתלונן על סקוואטרים שתופסים לי את הכלוב!"
--> מי שחושב שסקואטים זה רע לא עושה אותם. אם אתה אומר להם את זה --> לא מאמינים לך כי אתה גם עושה.

"אוף, אז למה יש עדיין אנשים שתופסים לי את הכלוב, למרות שהם יודעים שזה רע לברכיים? "
"מתלונן על סקוואטרים שתופסים לי את הכלוב!"
--> מי שחושב שסקואטים זה רע לא עושה אותם. אם אתה אומר להם את זה --> לא מאמינים לך כי אתה גם עושה.

לא, אבל יש אנשים שעושים רבעים בגלל שחושבים שעומק פוגע בברך, ואלה האנשים שאני מדבר עליהם שהם מבזבזים את שעות פעילות הכלוב לשווא. 🤪

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית