הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כפפות אימון - האומנם?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שנים שאני מתאמן עם כפפות בחד"כ, ובשנתיים האחרונות עברתי גם לכפפות שמתלבשות חלקית על היד כדי לתת ליד לנשום,

לאחרונה התחלתי לעבוד בבנצ',פרס ובעוד לא מעט תרגילים ללא כפפות בכלל וגיליתי שהאחיזה חזקה יותר והטכניקה הופכת לטובה יותר.

איך אתם מתאמנים? עם\בלי כפפות?
משתמשים ברצועות כשעובדים עם מוט בדדליפט\שראגס ?

דיון מהנה 😃

במשקל כבד ועם הרבה דגש על טכניקה נקיה ואיטית גם זה תרגיל מצוין לטרפזים(או יותר נכון סינרגטי): http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidLateral/BBUprightRow.html

זה אחד התרגילים היותר מיותרים שהומצאו אי פעם, הסיכוי להיפצע ממנו בכתפיים (internal rotation עם עומס, impingement זה רק עניין של זמן) גבוה פי כמה מהיי פולס.

בדר"כ כשאני רואה מישהו מבצע את התרגיל הזה אני יודע שאין לו מושג מה הוא עושה בחד"כ, בלי להעליב כמובן.

אני ממש אוהב כפפות כבר התרגלתי לזה וממש קשה לי לעבוד בלי, תעשה מה שנוח לך. חוץ מדדליפט, דדליפט תעשה גם אם לא נוח לך

• פותח/ת השרשור
נפל לך המצחיק.

ותודה שאתם מוחקים הודעות ומשאירים הודעות מלוכלות אחרות.

מצטער אם העלבתי כאן מישהו, אבל באמת שלדעתי גבר צריך לאמן תאחיזה שלו, וכפפות כפי שאני יודע לא ממש תורם לזה
מה זה קשור לגבר?אני נגד כפפות כי במשקלים כבדים אתה תעדיף.לסמוך על הכף יד שלך ולא על רצועת בד,הכפפה יוצרת תחושת ביטחון אבל בעצם היא פוגעת באחיזה.

מה זה קשור לגבר?אני נגד כפפות כי במשקלים כבדים אתה תעדיף.לסמוך על הכף יד שלך ולא על רצועת בד,הכפפה יוצרת תחושת ביטחון אבל בעצם היא פוגעת באחיזה.
בטח שזה קשור... אם אתה באומנויות לחימה שיש שם האבקות / גראפלינג אתה חייב אחיזה חזקה

ואשה לא מתאבקת נכון?
אם אתה חושב שאישה שמתאבקת זה לא גברי מידי אז בכיף....
באיגרוף תאילנדי אין כפפות? ב MMA אין כפפות?
מה...?
וואו רק מראה עד כמה שאתה טיפש. איגרוף תאלנדי זה בעיקר סטרייקינג בעמידה, MMA משלב בתוכו הרבה אומנויות לחימה.
BJJ - לובשים שם חליפה, משמע צריך להיות בעל אחיזה חזקה כדי לעשות TAKEDOWNS למיניהם, ולהתאבק טוב,
אותו דבר לגבי ג'ודו , גראפלינג, סמבו גיוג'יטסו רגיל וכו'

לא הבאת שום הוכחה לשום דבר.
סתם רמשת רשימת אומנויות לחימה .
ב mma יש כפות ומבוצעים שם כל התלות והכנעות כמו בהאבקות.
אז מה אין להם כוח אחיזה, ב mma ?
מה קשר בין צורך לשיפור אחיזה לכפפות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית