הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כפפות אימון - האומנם?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שנים שאני מתאמן עם כפפות בחד"כ, ובשנתיים האחרונות עברתי גם לכפפות שמתלבשות חלקית על היד כדי לתת ליד לנשום,

לאחרונה התחלתי לעבוד בבנצ',פרס ובעוד לא מעט תרגילים ללא כפפות בכלל וגיליתי שהאחיזה חזקה יותר והטכניקה הופכת לטובה יותר.

איך אתם מתאמנים? עם\בלי כפפות?
משתמשים ברצועות כשעובדים עם מוט בדדליפט\שראגס ?

דיון מהנה 😃

לא הבאת שום הוכחה לשום דבר.
סתם רמשת רשימת אומנויות לחימה .
ב mma יש כפות ומבוצעים שם כל התלות והכנעות כמו בהאבקות.
אז מה אין להם כוח אחיזה, ב mma ?
לובשים כפפות רק בספארינגים... אז בישביל מה מתפסים על חבלים? בישביל מה לובשים חליפות?

כפפות במכון לא משפרות את כוח האחיזה

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שאישה שמתאבקת זה לא גברי מידי אז בכיף....

וואו רק מראה עד כמה שאתה טיפש. איגרוף תאלנדי זה בעיקר סטרייקינג בעמידה, MMA משלב בתוכו הרבה אומנויות לחימה.
BJJ - לובשים שם חליפה, משמע צריך להיות בעל אחיזה חזקה כדי לעשות TAKEDOWNS למיניהם, ולהתאבק טוב,
אותו דבר לגבי ג'ודו , גראפלינג, סמבו גיוג'יטסו רגיל וכו'

עוד לא ניגבת את החלב מהשפתיים וכבר התחלת לדבר מלוכלך.. יפה.
כאחד שהתאמן בעבר באיגרוף תאילנדי אני יכול לומר לך שאתה כאן הטיפש מסתבר, כי באיגרוף תאילנדי יש אחיזות וזה נקרא קלינצ'ים.
אז תפסיק לבלבל את המוח כאן על אומנויות לחימה כשהפורום בכלל על פיתוח גוף ותזונה נכונה.

@Tom
@incin
@Beast and cheat
מצטער שתייגתי אותכם אבל זאת כבר פעם שנייה שהבנאדם מתחיל לקלל כאן.

כאחד שהתאמן בעבר באיגרוף תאילנדי אני יכול לומר לך שאתה כאן הטיפש מסתבר, כי באיגרוף תאילנדי יש אחיזות וזה נקרא קלינצ'ים.
אז תפסיק לבלבל את המוח כאן על אומנויות לחימה כשהפורום בכלל על פיתוח גוף ותזונה נכונה.

@Tom
@incin
@Beast and cheat
יש שם קלינץ' אבל אתה לא בהכרח תופס מישהו עם כפות הידיים, אתה יותר מחבק אותו מאשר אוחז בו

מסכים איתך. אבל הסנטצים למינהם מתאימים לקבוצה קטנה ביותר באוכלוסיה. התועלת שלו גבוהה אבל הסיכוי להפצע(רב מפרקי) הוא מאוד גבוהה. בחתירה יהיה פחות משקל אבל הוא יתאים לכלל האוכלוסיה ולאנשים שמפחדים מהנפות(שזה די הרבה אנשים)
אתה רציני? גם בטכניקה טובה חתירה אנכית הוא אחד התרגילים עם הכי הרבה סיכון לפציעה.

יש שם קלינץ' אבל אתה לא בהכרח תופס מישהו עם כפות הידיים, אתה יותר מחבק אותו מאשר אוחז בו

אתה רציני? גם בטכניקה טובה חתירה אנכית הוא אחד התרגילים עם הכי הרבה סיכון לפציעה.
אני רציני. אתה יכול להגיד שכל תרגיל דו מפרקי הוא מסוכן וזה יוריד לך את מרבית התרגילים היעילים. אתה חושב שסנצים וקלינים יותר בטיחותיים מחתירה? בחתירה אתה יכול לפקח על התנועה ולהשתמש בכח לא "מתפרץ".
בכל מקרה אם לדבר על "בריאות"- מרבית התרגילים עם מוטות ומשקולות גורמים לפציעות, אבל הסיכון הזה לא מהווה סיבה מספיק טובה לעבור למכונות. פציעות מתרחשות כשיש קרב אגו(משקלים כבדים),כשיש זילזול בחימום ושכטניקה היא דבר משני. 3 סטים של חתירה עם משקל בינוני עם תנועה מכוונת ואיטית- לא יוביל לפציעה אצל מרבית המתאמנים.

בקרבותmma לא שמים כפפות?
עכשיו הפתעת אותי.
מי שצריך כוח אחיזה מפתח אותו ואין לה קשר לכפות כאלו או אחרות.
צודק שחכתי להגיד קרבות

@Tom
@incin
@Beast and cheat
לא אמרתי שתאלנדי זה "רק" אגרופים וזה, אמרתי שזה "בעיקר" STRIKING.

טוב אני מודה יצאתי טמבל כי התחלתי לקשר נושאים אחרים.
ומה הקטע לתייג את המנהלים ולהלשין? ...

• פותח/ת השרשור
צודק שחכתי להגיד קרבות

לא אמרתי שתאלנדי זה "רק" אגרופים וזה, אמרתי שזה "בעיקר" STRIKING.

טוב אני מודה יצאתי טמבל כי התחלתי לקשר נושאים אחרים.
ומה הקטע לתייג את המנהלים ולהלשין? ...

כי כבר לא פעם ראשונה שאתה מגיב על איזה נושא ומתחיל לדבר מלוכלך, וחלאס נמאס.
מה אתה ילד קטן?

@Tom
@incin
@Beast and cheat

כן, הוא כבר קיבל אזהרה בעבר ועכשיו הושעה זמנית.

אני רק אזכיר לכולם שיש בתחתית ההודעה כפתור "דיווח", אפשר לומר שזה כמו "תיוג" לכל המנהלים.

כמו שהרבה חבר'ה אמרו כאן - רק מגנזיום.

לא משתמש בכפפות אלא אם אני צריך אחיזה בתרגילים כבדים(בדרך כלל דדליפט ולעתים רחוקות אולי גם ב-chinups עם משקל) וכמו שאמרתי אצלי רק מגנזיום נוזלי הולך.

עוד דבר - שמתי לב שהרבה אנשים מפחיד "להיפצע" או יותר נכון מפחדים מקילופי העור שנוצרים בכף היד בעקבות המשקלים הכבדים שמרימים. לא צריך לפחד מזה - Embrace It!

מגנזיום נוזלי ואחיזה נכונה של המוט פתרו לי את רוב הבעיות של היבלות.
אחיזה אני מסכים ממש, כשלומדים לעשות את זה נכון זה משפיע על היבלות מאוד.
את המגנזיום נוזלי אני פחות אהבתי בעיקר בגלל הזמן שלוקח לו להתייבש וזה גורם לכניסה לסט ליהיות יותר מחושבת מבחינת זמנים עד שייתיבש, ואחרי שהחלקתי מהצ'ין אפ וזה דפק לי PR החלטתי להפסיק עם זה
עוד דבר - שמתי לב שהרבה אנשים מפחיד "להיפצע" או יותר נכון מפחדים מקילופי העור שנוצרים בכף היד בעקבות המשקלים הכבדים שמרימים. לא צריך לפחד מזה - Embrace It!
ל @DarY אולי יש לתלה מעניינת בנושא - צילמת?

את המגנזיום נוזלי אני פחות אהבתי בעיקר בגלל הזמן שלוקח לו להתייבש וזה גורם לכניסה לסט להיות יותר מחושבת מבחינת זמנים עד שיתייבש, ואחרי שהחלקתי מהצ'ין אפ וזה דפק לי PR החלטתי להפסיק עם זה

לי זה לוקח 5,6 שניות לכל היותר.

שים מהנוזל על כף יד אחת כך שתוכל למרוח אותו על 2 כפות הידיים, אח"כ מה שאתה עושה זה פשוט "למחוא כפיים" מה שמייבש אותו מהר והופך אותו לאבקה על הידיים.

• פותח/ת השרשור
לי זה לוקח 5,6 שניות לכל היותר.

שים מהנוזל על כף יד אחת כך שתוכל למרוח אותו על 2 כפות הידיים, אח"כ מה שאתה עושה זה פשוט "למחוא כפיים" מה שמייבש אותו מהר והופך אותו לאבקה על הידיים.

לא הייתי מודע בכלל לזה..תודה אני אבדוק
וכן השימוש שלי העיקר הוא בצ'ין אפס עם משקולת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית