הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בדיאנבול

CM punk

מושעה
207
53
נק' מוניטין:
-109
207
53
שלום חבר'ה

כאמור התחלתי סייקל לפני 12 ימים.. סוסטנון250 -- 0.500 בשבוע (מתכנן לעשרה שבועות)ו דינאבול שבוע ראשון 30 מ"ג ולאחר מכן 40 מ"ג ליום.

קראתי בנעוצים שיש להגביל את השימוש בדינאבול ל 6 שבועות. יש ברשותי 200 כדורים של 10 מ"ג,

מה כדאי לעשות? לעלות שבוע הבא ל 50 מ"ג ביום? או להשאר על 40 מ"ג ולשמור את מה שנשאר לסייקל הבא ?

אתה יכול לעלות גם ל6 ול7 השאלה אם אתה צריך את זה, אם זה סייקל ראשון שני אין צורך בלהפציץ, יש תוצאות יפות גם מ3-4 אבל הכל תלוי בהתקדמות.

וגם תלוי מאיזה מקור הגיע הדיבול , הוא יכול לקחת 30-40 מג כדור אבל אם הוא נפל על זיוף אז אולי הוא ירגיש 10-20 מג אבל לא תמיד

• פותח/ת השרשור
אז לעצור אחרי 6 שבועות

אוכל להשתמש במה שנשאר שנה הבאה ? פתחתי את 2 הקופסאות
וגם תלוי מאיזה מקור הגיע הדיבול , הוא יכול לקחת 30-40 מג כדור אבל אם הוא נפל על זיוף אז אולי הוא ירגיש 10-20 מג אבל לא תמיד

יש דרך לברר?
אני יכול לשלוח תמונה

אל תגזים עם המינון, תעשה מינימום מינון במקסימום תוצאה ותראה אמור להיות תוקף על הקופסא. בטח אם זה קופסא מדיאטק תראה מה כתוב.

אתה יכול לעלות את תמונה עם שם החברה - והחברה המנוסים פה כבר יגידו מה האיכות. לי אישית הלך התיאבון לפח עם דיבול. יצא לי גם 40 מג ליום- בבוקר ובערב. תפעל לפי הרגשה אישית,זה לא שאם תיקח 50 ולא 40 משהו באמת ישתנה(says one time dibol taker(. 🤡

שלום חבר'ה

כאמור התחלתי סייקל לפני 12 ימים.. סוסטנון250 -- 0.500 בשבוע (מתכנן לעשרה שבועות)ו דינאבול שבוע ראשון 30 מ"ג ולאחר מכן 40 מ"ג ליום.

קראתי בנעוצים שיש להגביל את השימוש בדינאבול ל 6 שבועות. יש ברשותי 200 כדורים של 10 מ"ג,

מה כדאי לעשות? לעלות שבוע הבא ל 50 מ"ג ביום? או להשאר על 40 מ"ג ולשמור את מה שנשאר לסייקל הבא ?
אין טעם להעלות מינון. עדיף לקחת אנדרדוס של דיבול מזוייף מלקחת 50-60mg דיבול. אתה בסה"כ 12 יום בסייקל. האם יש עלייה במשקל?

• פותח/ת השרשור
כן תום, עליתי מ 78 קילו ל 81 וזה עוד עם ארבע פעמים בשבוע אירובי.
מרגיש גם יותר כוח באימונים.
אני די משוכנע שזה לא חומר מזיוף

למה 4 אימונים אירובי בשבוע? אתה בכל מקרה תסחוב הרבה נוזלים ולא יראו ריבועים אז מה הטעם להישאר חטוב כשחומרים שאתה לוקח נותנים יותר "כח"..

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של להשאר חטוב. יותר עניין של בריאות.
לא מייחס חשיבות ל 350 קלוריות שאני מאבד, אני במילא אוכל כמו גדוד

לקחתי זיוף ואז העלתי ל 7 ביום ופעל
איזה חברה ? זה די מבאס לקבל משהו אנדרדוס ואני לא מדבר על זיופים כי לרב זיופים תמיד יש ויש זיופים של חברות שהוכיחו את עצמם בשוק , אבל אם מזייפים משהו לפחות שיהיה מוצהר במינון שמצויין זה מעצבן , בן אדם משלם כסף ומקבל חומר אנדרדוס . למה ??!!!

איזה חברה ? זה די מבאס לקבל משהו אנדרדוס ואני לא מדבר על זיופים כי לרב זיופים תמיד יש ויש זיופים של חברות שהוכיחו את עצמם בשוק , אבל אם מזייפים משהו לפחות שיהיה מוצהר במינון שמצויין זה מעצבן , בן אדם משלם כסף ומקבל חומר אנדרדוס . למה ??!!!
ידעתי שזה זיוף כי בדקתי את המקור עם החברה בהתכתבות, אבל זה היה חצי מחיר ומאוד מפתה....
החברה בלקן פרמאסוטיקלס.
והקלן היה חלק אוברדוס חלק אנדרדוס, סיוט.
וחלק מהדיאנבול בכלל לא עבד חחחחח, עשיתי בדיקות דם לכבד ולא היה כלום... חחחח
רק הDNP היה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית